שלום יש לי 2 שאלות:

b l o n d i n i

New member
שלום יש לי 2 שאלות:

1. אני קוסם ואני מתחיל לעבוד עם ציבור גם חרדי ודתי - אגב אני גם דתי בכל מקרה אני צריך נגיד איזה 10 שירים חסידיים עדיף בלי מילים - קצביים כאלו - אשמח אם תתנו לי שמות של שירים. 2. מישהו במקרה יודע כמה עולה כזה מדונה (מקרופון)?

תגדיר מה אתה רוצה

סיגנון חסידי בדאנס או ברגיל? הבנתי למה מוזיקה רגילה של קוסמים לא מתאימה גם לקהל חרדי.

b l o n d i n i

New member
אני מחפש משהו קצבי - אני

לא יודע בדיוק מה ובקשר למה ששאלת, אז ככה ההבדל הוא כי לארועים של חילונים אני שם שירים קצבים לועזים שלא כ"כ מתאימים לדתים - מבין. תודה על עזרתך

יש לך את סידרת מיקס שזה להיטים

חסידיים במקצב הדאנס. ששה דיסקים יצאו בסידרה וניתן להשיגם בגל פז. (באם אינך רוכש את כולם מומלץ לך לרכוש את מספר שש שהוא הכי מעודכן וחדשני)

יש 3 סדרות דיסקים שיעזרו לך

מיקס, עלות השחר, בחצי הלילה.. הייתי במופע של קוסמים שהשתמשו עם עלות השחר 2.. זה השתלב להם טובתנסה..

טוב קח כמה שירים

מאמינים-מרדכי בן דוד. חזק-אברהם פריד. משיח-מרדכי בן דוד. אלא אלא-יידל. כולנו אחד-יידל. מלך מלך מלך-מרדכי בן דוד. אבינו מלכינו-חסידות תולדות אהרן. אני מקוה שהרשימה תקלע לטעמך לאחר שלא הותרת לי איזה סגנון מוזיקה אתה רוצה.

b l o n d i n i

New member
אז ככה

אני חושב שסגנון של דאנס דווקא יותר יתאים, ואם יש רק פלייבקין בלי מילים עוד יותר טוב ודבר שני מאיפה אני יכול להוריד את כל השירים האלו?

למעלה