שלום, יש לנו שאלה מעט מוזרה אך בכל זאת נקווה

OnTheWay

New member
שלום, יש לנו שאלה מעט מוזרה אך בכל זאת נקווה

שיהיה עליה מענה :) התחלנו בהליך ההגירה (המטרה: טורונטו) וכנראה שנעבור באמצע שנה הבאה לערך, אחרי לבטים קשים בינינו לבין עצמנו ולבין בתנו הוחלט שלמשך חצי שנה היא תשהה בפנימייה על מנת שתוכל להתאקלם מהר יותר ולא סתם 'נבזבז' לה חצי שנה. כמובן שהתחלנו בחיפושים נרחבים באינטרנט למצוא פנימייה ראויה בטורנטו שמשלבת את תוכנית הIB ובכל זאת, יש המלצות? תודה רבה על כל עזרה!

flafson

New member
נשמע לי טיפה מיותר

אני חושב בכל הבתי ספר הציבוריים יש תוכניות של ESL כלומר ENGLISH SECOND LANGUAGE שזה אומר הרבה שעות לימוד של השפה, זה כמובן בעיקר למהגרים וסביר להניח שיהיו שם הרבה סינים והודים שלא יודעים אנגלית ככה שהילדה לא תרגיש שונה מבחינת השפה. מה גם יש מספר אזורים שיש אחוז אוכלוסיה די גבוה של יהודים וגם ישראלים ככה שאם אתם גרים בכזה מקום סביר להניח שאפילו יהיו לה חברות דוברות עברית. בכל מקרה אפילו אם זה באמצע השנה אני בטוח שיקבלו אותה ויעזרו לה כמה שאפשר כי יש עוד הרבה כמוהה.

OnTheWay

New member
תודה רבה, אנחנו משוכנעים שיהיו עוד "כמוהה"

אבל, אנחנו רוצים לשלוח אותה בתחילת שנה הבאה משום שהיא תהיה בכיתה י"א ומתחילים את תוכנית הIB בכיתה זו והיא נמשכת כשנתיים, מסיבה זו בלבד היינו רוצים לשלוח אותה.

תרגע

עד שתקבלו את הויזה, הבת שלכם תהיה כבר אמא לתיכוניסטית בעצמה. חוצמזה, נראה לי שקשיי התאקלמות בפנימיה הרחק מההורים זה קצת יותר משמעותי מהשתלבות בכיתה באמצע השנה.

OnTheWay

New member
לא התחלנו את ההליך עכשיו ככה שיש סיבה

לאופטימיות (;

OnTheWay

New member
"אמא לתיכוניסטית בעצמה" ../images/Emo6.gif

למרות שהיא דווקא מאוד בוגרת לגילה...הרי כל הרעיון המטורף הזה בא ממנה.

למעלה