שלום:) יש מצב שאני ממש לא מעודכנת ויצא למייקל

mayjen

New member
שלום:) יש מצב שאני ממש לא מעודכנת ויצא למייקל

אלבום חדש?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ועוד משהו...אתמול בבוקר שמעתי ברדיו שיר שקט ממש יפה וזה היה נשמע לי כמו מייקל ג'קסון... יש מצב? אם כן, איך קוראים לשיר? בתודה מראש

abigaillovesmj

New member
היי ../images/Emo13.gif

מייקל כרגע עובד על אלבום חדש, אבל עדיין לא ידוע מתי האלבום הולך לצאת. בקשר לשיר ששמעת, אצטרך לדעת קצת יותר פרטים עליו כדי לנסות להבין איזה שיר זה...

היי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה או השבה חח
אממ הדוברת של מייקל מדווחת שמייקל לקראת סיום הקלטות לאלבומו החדש, אבל מלבד זאת אין שום פרטים לגבי האלבום או תאריך יציאתו. אני בטוחה שכשהוא יצא את תדעי מכך גם בלי להכנס לפורום חח
לגבי השיר...יש למייקל הרבה שירים שקטים ככה שאני לא יכולה לומר לך בוודאות אולי את מתכוונת ל you are not alone ? אם את לא יודעת את שם השיר אבל אולי זוכרת איך נראה הקליפ זה גם יכול לעזור...

mayjen

New member
אוי ואבוי, לא להגזים../images/Emo13.gif אני מכירה את השירים

שלו:) אני חולה על השירים שלו, יש לי את כל הדיסקים אני פשוט מעריצה בדעיכה כי עכשיו אפילו אין לי זמן לנשום, אז אני קצת לא מעודכנת אפילו עשיתי עליו סרט בכיתה י"ב(שזה היה ממש מזמן) קיצר, השיר היה שקט וזה היה הקול של מייקל, זה בוודאות שיר חדש(אם זה הוא) ובגלל ששמעתי אותו פעם אחת אין לי קמצוץ ממנו בזיכרון...
אז אם אתם יודעים על איזה שיר חדש שיצא...אני אשמח

abigaillovesmj

New member
לא ידוע לנו על שיר חדש..

אולי זה היה שיר מהאלבום אינבינסבל (שלצערי הוא קצת פחות מוכר)... ברוכה הבאה לפורום

mayjen

New member
מממממ...יש לי את הדיסק

ובאמת מזמן לא שמעתי אותו, אני אחקור אותו מחדש ואשתדל לשמוע הרבה רדיו, אולי אני אשמע את השיר שוב הלוואי שהייתי זוכרת איך השיר הלך(אבל היה 5:30 בבוקר, שעה קשה), אבל אם אני אשמע אותו שוב אני אדע לזהות שאני יעלה על זה מתישהו אני אודיע לכם
תודה

למעלה