שלום! יש מקום בפורום?

שלום! יש מקום בפורום? ../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן. ממש התלהבתי מהסידרה קייל XY שהרגע סיימתי לראות את הפרק האחרון-אחרון שלה! [הידד לי
] אז ככה, ראיתי את כל הפרקים בצורה "עצמאית" נקרא לזה [תודה לנפלאות האינטרנט] לרוב במרתונים של מלא פרקים ברצף- אחת הדרכים היותר מהנות לראות סדרות. בהתחלה ראיתי רק את הפרק הראשון כי שמעתי על זה הרבה והייתי סתם סקרנית-וההתחלה היתה נחמדה, לא משגעת. אח"כ היו לי את הפרקים אז המשכתי לראות כי זה כבר נמצא, עד שלאט לאט פשוט נכנסתי לזה חזק! העניין הוא שאת רוב הפרקים ראיתי לבד, אז לא היה עם מי להתלהב אחרי שראיתי פרק טוב: חבל שלא חשבתי על הפורום הזה לפני כן... בכל אופן אני מנסה לפצות על זה עכשיו. מקווה שיש כאן עוד משוגעים לסידרה כמוני, וסליחה על האובר-התלהבות, זה יעבור.... ושאלה: עד איזה עונה ראיתם? כי אני לא רוצה "לספיילר"...

adii1201

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אמממ יש פה בפורום שראו עד עונה 3 (סופה וגם סוף הסדרה) ויש כאלה שראו עד עונה 2 פרק 13... אם את מדברת על פרקים 14-23 של עונה 2 ועל עונה 3 נא לסמן
בכל אופן, השתלבות נעימה

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

אהבתי את הכינוי
אני ראיתי עד הפרק האחרון בעונה 3, אבל הרבה פה לא ראו מ2.14 והלאה אז תסמני

תודה!!! ../images/Emo13.gif

ו- darklighter , מגניב שאהבת את הכינוי, יש לי הרגשה שרוב האנשים מתעצבנים ממנו משום מה...
אגב ראיתי את הקליפ שהכנת ליוטיוב והוא ממש נחמד!

הפרק האחרון עונה 3../images/Emo58.gif

איזה מעצבן שקייל לא הכריע בין אמנדה לג'סי!!!!!! כל הפרק זה מה שהכי סיקרן אותי-במי הוא יבחר בסוף??? והקטע הזה עם "אני אחיך": א. זה טריק ישן כל כך, כבר עשו את זה במלחמת הכוכבים.... ב. טוב, יופי, זה אח שלו, ומה הוא עשה עם זה בסוף??? אני שונאת סופים פתוחים!!!
זהו, הוצאתי את זה.
כנראה שיהיו לי עוד כמה יציאות כאלה-כי אף אחד בסביבתי הקרובה לא ראה את הסידרה אז סתם שיגעתי אותם עד עכשיו בלי שהם יבינו על מה אני חופרת....

darklighter

New member
מסכימה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גם אותי הסוף הפתוח עיצבן כי רוב הסיכויים שלא תהיה עוד עונה [אני מקווה אבל שאיכשהו איזשהו ערוץ יקנה את זה]. עד שהתחיל להיות מעניין... את היית בעד קייל/אמנדה או קייל/ג'סי? אני אישית מעדיפה את ג'סי למרות שבתחילת עונה שניה לא אהבתי אותה ולקח לי זמן ועכשיו היא אחת הדמויות האהובות עליי.

../images/Emo58.gif

הייתי בעד קייל וג'סי למרות שגם לי לקח זמן. בסופו של דבר קולטים שבלי ג'סי פשוט אין אקשן. הם גם הרבה יותר מתאימים: שניהם יצורים מוזרים שנולדו במיכל ואין להם טבור, הם קוראים מחשבות אחד של השני-מה שאומר שבתכלס הם חולקים את הרגעים הכי אינטימיים שלהם. הם תמיד יודעים כשהשני משקר, אז יש קטע של אמון... קייל ואמנדה דומים מדי אבל אצל קייל וג'סי, הוא כזה טוב והיא רעה ככה שהם מאזנים אחד את השני, ג'סי נהייתה נחמדה פתאום, וקייל נהיה מרושע קצת- מה שעושה אותו הרבה יותר שווה!!!
אבל אם היו ממשיכים את הסידרה אני מהמרת שהיו הורגים את ג'סי ושהוא יהיה עם אמנדה, כי זה קייל והוא חייב לעשות את המעשה "הנכון","מה שהלב אומר" ובלה בלה אגב דיברתי על הקליפ של הרגעים הכי מצחיקים של עונה 2. http://www.youtube.com/watch?v=QWqNjFMmvx0 גם השיר ממש מגניב

darklighter

New member
תודה../images/Emo24.gifועל איזה קליפ את מדברת?../images/Emo190.gif

וזה כינוי מגניב, בדיוק מה שעבר לי בראש כשנרשמתי לתפוז לפני איזה 5 שנים...

NoFaR815

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נופר, אשקלון, עוד חודש 16 :p ואני ראיתי את כל הסדרה והפרק האחרון ממש דפוק אם יורשה לי לומר

למעלה