שלום! יש פה איזה תקנון או משהו כדי לדעת

YOYODIDU

New member
שלום! יש פה איזה תקנון או משהו כדי לדעת

אם אני חנון או לא.

YOYODIDU

New member
יששששששש../images/Emo24.gif

naak

New member
סתם, מתוך סקרנות ../images/Emo13.gif

ישנם באמת קריטריונים שעל פיהם נקבעים החנונים? ואם כן, אז מה הם ה"קריטריונים" הללו?

מתן4ל

New member
ואם ממש בא לך אז הנה מבחן:

יש לך זאב כבשה וכרוב. ואתה צריך לעבור נהר. הזאב אוכל את הכבשה, והכבשה אוכלת את הכרוב (לא יודע למה כבשה אוכלת כרוב) אם אתה לידם דם הם לא אוכלים (ואם אתה לא ליידם הם מחכים יפה בלי לברוח לך (רק אוכלים אחד את השני כשאפשר)) יש לך סירה עם מקום אחד בלבד איך תעביר את כולם?

pieceofmadness

New member
תחשוב איך היית מרגיש

אם מישהו היה דואג להרחיק אותך בכל מחיר מההמבורגר שלך אחרי יום שלם שלא אכלת... זה יפה להוציא לאנשים אוכל מהפה? תן להם להנות!

מתן4ל

New member
אבל הם לא ליד שולחן!

הוא מעביר אותם לצד השני כי יש שם שולחן עם סכין ומזלג ככה כל אחד יוכל לאכול בנימוס ועל צלחת. (קודם הכבשה תאכל כי אם הזאב יאכל אותה לא יהיה מי שיאכל את הכרוב וחבל לזרוק אותו
). איזה שובבים הם - כשהוא מסתכל עליהם הם מתביישים לאכול לבי סכין ומזלג אבל כשהוא לא שם אז לא אכפת להם...

sleibtag

New member
תשובה

לוקחים את הכבש לצד השני וחוזרים ריקים לצד א . בצד א לוקחים כרוב וכשמגיעים לצד ב מניחים כרוב ולוקחים כבשה לצד א. בצד א מניחים כבשה ולוקחים זאב מניחים זאב בצד ב (עם הכרוב) ואז חוזרים לקחת את הכבשה.

YOYODIDU

New member
אז ככה!

יש לי קצת חברים הרגלים ביזאריים . אוהב לאכול חמאת בוטנים עם פסטרמה וסחוג כבר לא בתול לורנץ כבר לא מעניין אני בעניני פארמה תגידו אני חייב לענות בכנות????? כולה מה רציתי???

pieceofmadness

New member
שאלון:

מה אתה עושה בשעות הפנאי- כמה חברים יש לך- כמה ספרים אתה קורא בשבוע- עד כמה אתה מכוער- האם אתה בתול- האם אתה יודע להציג את סדרת שלושת המשתנים של מערכת לורנץ- איזה הרגלים ביזאריים יש לך- האם ביקרת בירח- האם ענית על השאלון בכנות גמורה- בהצלחה

מתן4ל

New member
תשובון:

מה אתה עושה בשעות הפנאי - משחק שחמט, גולש באינטרנט (ועונה שם על שאלונים) קורא רואה טלויזיה וכו' כמה חברים יש לך - 0 כמה ספרים אתה קורא בשבוע - 1 עד כמה אתה מכוער - לא יודע (בן לא יכול לבדוק דבר כזה ואין לי בת בסביבה...) האם אתה בתול - כן האם אתה יודע להציג את סדרת שלושת המשתנים של מערכת לורנץ - לא (וסונא את תורת היחסות בכללי
) איזה הרגלים ביזאריים יש לך - כל ההרגלים שלי הם ביזאריים (ההרגל הביזארי של הוא כנראה להקפיד לכתוב ביזארים עם 2 יודים) האם ביקרת בירח - לא האם ענית על השאלון בכנות גמורה - כן

למעלה