שלום. יש פה הומואים שלומדים לתואר שני?

אבי2511

New member
שלום. יש פה הומואים שלומדים לתואר שני?

מצטער על השאלה

אבי2511

New member
אין צורך להיבהל.

מה ז"א מה זה אמור להביע? הומואים עד כדי כך מפחידים אותך? בכל אוניברסיטה (וגם מכללה) שמכבדת את עצמה יש פורום לסטודנטים (באתר האגודה ולא בתפוז..) ובתוכו חדר לגייז. באוני' חיפה אין כזה דבר אז נאלצים לחפש פה. תתמודדי.

כבשה200

New member
סליחה... אחר כך חשבתי שכנראה היית רציני ../images/Emo13.gif

ואתה צודק, באמת אין תא גאה בחיפה

אבי2511

New member
לא אמרתי את זה.

אני פשוט צפוי להגיע לחיפה ומחפש שותפים לדירה במעונות. הבנתי שיש מעונות נפרדים לבי איי ולמסטרנטים, ולכן זה לא רלוונטי...

אבי2511

New member
אני הומו.

תגידו, מה נסגר איתכם? למה הודעה כ"כ פשוטה ורגילה מעוררת כזה חשד? אני בסה"כ רוצה להכיר הומואים חדשים מחיפה כי אני צפוי לעבור לשם ולא מכיר אף אחד כזה, זה הכל. תנוח דעתכם

bwp

Member
בחיפה באמת יש בעיה

בטכניון יש להם את התא הקווירי,באוניב חיפה אין,אולי כי יש רק 30% בנים פה ולסביות הן פשוט פחות מחוץ לארון בישראל כנראה. יש את הפורום החיפאי אבל

אבי2511

New member
תודה אבל

אני לא מחפש הומואים באופן כללי
קיוויתי למצוא שותפים פוטנציאליים לדירה במעונות, אבל כנראה שזה בעייתי. תודה למשיבים בכל מקרה. להת'.

stkachov

New member
דירת מסטרנטים

לרוב זה 3 חדרים, כאשר לכל אחד חדר משלו. לכן למה זה חשוב אם אתה בחדר עם הומואים או לא... אתה עושה בחדר שלך מה שבא לך

TheBigBrother

New member
לספר לך מה הוא הולך לעשות

בחדר שלו בדירת מסטרנטים בלילות החמים של הקיץ ?

amitk80

New member
כמו שויטלי אמר

תחסוך לנו את זה. מעניין שאתה יודע יותר מדי פרטים.... זה מאד מדאיג

אבי2511

New member
זה חשוב בדיוק בגלל התגובות פה.

כמו שאתה יכול לראות, יש פה תגובות הומופוביות שלא קשורות לכלום. לא, אני לא מתכוון לחגוג בדירת המסטרנטים כל לילה אבל אני כן מעדיף להיות עם הומואים ולא עם סטרייטים שיתקשו להבין הרבה דברים. ככה זה עובד.

stkachov

New member
דווקא התגובות נורמליות

נראה יותר שאתה מראש רוצה למצוא הומופוביות בתגובות של אחרים, ובהתאם לכך בוחר לפרש את התגובות על פי הבנתך. בכל אופן, בהצלחה בלימודים ובמציאת שותפים.

למעלה