שלום, כאן דר, אווז'וש ועומר,

0mroosh

New member
שלום, כאן דר, אווז'וש ועומר,

משיבים עטרה ליושנה. שאלוני שישי ומגוון אטרקציות קבועות, הלכו לעולמם והמנהל שב מכוּש, לאחר חודש+ ללא גישה לרשת חובקת העולם. והרי לכם, שאלון שישי 100מם-מרטיט שחלות. 1. נכון שהצבעת לג'קו אתמול, עוכר ישראל? 2.אתה תקוע על דוגית עם נינט, ג'קו ודלית קהן עם קופסאת לפתן אננס אחת. יאמי. 3.נכון שהצבעת לג'קו אתמול? 4.אתה נוסע במכונית עם שרי, עוזי פוקס וגבי שושן. 5.נכון שלא הצבעת למאיה אתמול? 6. ולג'קו? 78.אופ. 8.הכלבה של דר עוברת כימותרפיה. מהי עמדתך על המתות חסד? ואולי איזה ניחום קטן לדר. 8776.אפולו נסיבמבי (נולד ב-1938), הוא ראש הממשלה הנוכחי של אוגנדה. הוא משרת בתפקיד זה מאז ה-5 באפריל 1999. לפני שמונה לתפקיד זה הוא שירת כשר החינוך (ממאי 1998 ועד אפריל 1999) ושר השירות לציבור (מ-1996 ועד 1998). לפני שהתחיל לעסוק בפוליטיקה הוא שימש כראש החוג לחקר החברה באוניברסיטת מקרהרה. בנוסף, פרופסור נסיבמבי משמש כנשיא אוניברסיטה זו מאז שנת 2003.אתה חושב שגם אפולו הצביע לג'קו? 10. מהו הצפלוספורין? 94. איסתרא בלגינא פוש פוש קטני? 67. אידישע גינדער מיז טוטסי פול? סופ"ש נעים! :) בתקווה לימים תוססים יותר, עומר ודר.

שישיץ

New member
שאלון צ צ צ_../images/Emo79.gif

1. נכון שהצבעת לג'קו אתמול, עוכר ישראל? מי? 2.אתה תקוע על דוגית עם נינט, ג'קו ודלית קהן עם קופסאת לפתן אננס אחת. יאמי. כיף
3.נכון שהצבעת לג'קו אתמול? basta
4.אתה נוסע במכונית עם שרי, עוזי פוקס וגבי שושן. פחות כיף
5.נכון שלא הצבעת למאיה אתמול? שששש 6. ולג'קו? עומר אני אהרוג אותך
78.אופ. איפ 8.הכלבה של דר עוברת כימותרפיה. מהי עמדתך על המתות חסד? ואולי איזה ניחום קטן לדר. ניחומיי לדר ואני בעד פאה נוכרית לכלב מהשיער של דר. 8776.אפולו נסיבמבי (נולד ב-1938), הוא ראש הממשלה הנוכחי של אוגנדה. הוא משרת בתפקיד זה מאז ה-5 באפריל 1999. לפני שמונה לתפקיד זה הוא שירת כשר החינוך (ממאי 1998 ועד אפריל 1999) ושר השירות לציבור (מ-1996 ועד 1998). לפני שהתחיל לעסוק בפוליטיקה הוא שימש כראש החוג לחקר החברה באוניברסיטת מקרהרה. בנוסף, פרופסור נסיבמבי משמש כנשיא אוניברסיטה זו מאז שנת 2003.אתה חושב שגם אפולו הצביע לג'קו?
10. מהו הצפלוספורין? קבוצה של תרופות אנטיביוטיות בעלות טבעת בטא לקטמית. (כמה זמן לא הייתי בויקי
94. איסתרא בלגינא פוש פוש קטני? פוש פוש?
67. אידישע גינדער מיז טוטסי פול? עומר אני אכרות לך את השמאלית נתראה היום בהדרה?

0mroosh

New member
היה נהדר בהדרה, אה? ../images/Emo46.gif

אני, נגה ואחותה החביבה, ציפינו וחיכינו והשרבובה לא הגיעה!
היה פושפוש, הדרה שרה מה שביקשנו ואף הודתה לנו עד מאוד, נגה נשנשנה בולבולי גבינה וכדאי שאפסיק לכתוב מחדר עריכה.

שישיץ

New member
נו מה אעשה.._../images/Emo79.gif

אורטל דפקתני והלכה לעשות סגירה בנתיבות.. הו וון עשיתי דברים יותר מעניינים

ברררר

New member
עומר ידעתי שאתה עובד עלי

ואני עוד רציתי להכיר לך מישהו חמוד חמוד!!!! :( 1. נכון שהצבעת לג'קו אתמול, עוכר ישראל? מזה לא. לרפאל דע! הייתי שם היה מוי כיף. 2.אתה תקוע על דוגית עם נינט, ג'קו ודלית קהן עם קופסאת לפתן אננס אחת. יאמי.נו ו? הייתי מצווה על נינט להאכיל אותי אננס 3.נכון שהצבעת לג'קו אתמול?לא! 4.אתה נוסע במכונית עם שרי, עוזי פוקס וגבי שושן.וואו 5.נכון שלא הצבעת למאיה אתמול? נכון 6. ולג'קו?לא 78.אופ.:( 8.הכלבה של דר עוברת כימותרפיה. מהי עמדתך על המתות חסד? ואולי איזה ניחום קטן לדר.אווצ'... גם את הכלב שלי ז"ל הרדימו 8776.אפולו נסיבמבי (נולד ב-1938), הוא ראש הממשלה הנוכחי של אוגנדה. הוא משרת בתפקיד זה מאז ה-5 באפריל 1999. לפני שמונה לתפקיד זה הוא שירת כשר החינוך (ממאי 1998 ועד אפריל 1999) ושר השירות לציבור (מ-1996 ועד 1998). לפני שהתחיל לעסוק בפוליטיקה הוא שימש כראש החוג לחקר החברה באוניברסיטת מקרהרה. בנוסף, פרופסור נסיבמבי משמש כנשיא אוניברסיטה זו מאז שנת 2003.אתה חושב שגם אפולו הצביע לג'קו?הוא לא מת? 10. מהו הצפלוספורין?לא יודעת, אני לא ילדה ריאלית 94. איסתרא בלגינא פוש פוש קטני?אני מפחדת לענות על זה 67. אידישע גינדער מיז טוטסי פול?גם על זה
.

הוו החיים

כאן נועה! בגרס המשתמש של אימי
רק אציין שצבעתי למאיה
כמובן :) והייתי נוכחת בספורטק בין כל העמכה של העם! אך גם לג'קו יש לי פינה חמה בלב
נשיקות וחיבוקים יקירי שאו ברכות.. אוהבת נועה :)

The PeaceKeeper

New member
ללא תוכן

1. נכון שהצבעת לג'קו אתמול, עוכר ישראל? לא 2.אתה תקוע על דוגית עם נינט, ג'קו ודלית קהן עם קופסאת לפתן אננס אחת. יאמי. 3.נכון שהצבעת לג'קו אתמול? לא 4.אתה נוסע במכונית עם שרי, עוזי פוקס וגבי שושן. 5.נכון שלא הצבעת למאיה אתמול? לא 6. ולג'קו? 78.אופ. 8.הכלבה של דר עוברת כימותרפיה. מהי עמדתך על המתות חסד? ואולי איזה ניחום קטן לדר. 8776.אפולו נסיבמבי (נולד ב-1938), הוא ראש הממשלה הנוכחי של אוגנדה. הוא משרת בתפקיד זה מאז ה-5 באפריל 1999. לפני שמונה לתפקיד זה הוא שירת כשר החינוך (ממאי 1998 ועד אפריל 1999) ושר השירות לציבור (מ-1996 ועד 1998). לפני שהתחיל לעסוק בפוליטיקה הוא שימש כראש החוג לחקר החברה באוניברסיטת מקרהרה. בנוסף, פרופסור נסיבמבי משמש כנשיא אוניברסיטה זו מאז שנת 2003.אתה חושב שגם אפולו הצביע לג'קו?לא 10. מהו הצפלוספורין? הצפלוספורין הוא... 94. איסתרא בלגינא פוש פוש קטני? מה שוב רומנית?... 67. אידישע גינדער מיז טוטסי פול? איבדתי אותך... ד.א... אם דר בחרה את המספרים זה לפי קווי אוטובוס! (אם זאת דר שאני מכיר)

אה../images/Emo122.gif

1. נכון שהצבעת לג'קו אתמול, עוכר ישראל? אתה חייב להפסיק עם זה! 2.אתה תקוע על דוגית עם נינט, ג'קו ודלית קהן עם קופסאת לפתן אננס אחת. יאמי.חולה נפש^^ 3.נכון שהצבעת לג'קו אתמול? חולה נפש? 4.אתה נוסע במכונית עם שרי, עוזי פוקס וגבי שושן. שוב? 5.נכון שלא הצבעת למאיה אתמול? נכון 6. ולג'קו? גם לא 78.אופ. 8.הכלבה של דר עוברת כימותרפיה. מהי עמדתך על המתות חסד? ואולי איזה ניחום קטן לדר. בהצלחה? 8776.אפולו נסיבמבי (נולד ב-1938), הוא ראש הממשלה הנוכחי של אוגנדה. הוא משרת בתפקיד זה מאז ה-5 באפריל 1999. לפני שמונה לתפקיד זה הוא שירת כשר החינוך (ממאי 1998 ועד אפריל 1999) ושר השירות לציבור (מ-1996 ועד 1998). לפני שהתחיל לעסוק בפוליטיקה הוא שימש כראש החוג לחקר החברה באוניברסיטת מקרהרה. בנוסף, פרופסור נסיבמבי משמש כנשיא אוניברסיטה זו מאז שנת 2003.אתה חושב שגם אפולו הצביע לג'קו? ממש לא. 10. מהו הצפלוספורין? 94 . איסתרא בלגינא פוש פוש קטני? 67. אידישע גינדער מיז טוטסי פול? לסיכום, עומר חולה נפש, כן.

למעלה