שלום כאן

שלום כאן

היי המשך שבוע מדהים ומלא אור הגנה ושמירה. רציתי לשאול על עצמי האם יש מישהו שיהיה איתי מלבד ניר? בתקופה הקרובה האם יש איזה גבר באופק לגבי? משום שאני מרגישה שלא ורוב הפעמים כשאני שואלת אני רואה רק את ניר. אני שואלת זאת משום שבימים אלה יוצא לי לומר המון שאני לא רוצה גבר כרגע ואפילו הגעתי למסקנה שנמאס לי לעשות קרקס סיבבם.ואני רוצה יותר להיות עם עצמי ולא נראה לי שאי פעם ארצה להתחתן.האם אתם רואים אחרת לגבי? שיהיה איזה גבר או שאני וניר נחזור? זה מאוד חשוב לי לפני צעד שאני נוקטת.יש מישהו בעבודה בשם תומר הוא יותר גדול ממני ולחצנו יד יש לי הרגשה טובה לגביו האם יש מצב שיהיה בנינו משהו או שאני סתם ככה מרגישה? רחלי אור לוי 7/10/89. תודה מראש שולחת על כל תשובה חיוך וקבלה בהבנה רבה.. ממני

sara110

New member
שלום רחלי

אל תכווני את עצמך בהתאם למה שיגידו לך אם את בפרידה מניר ואת מרגישה משהו שעושה לך הרגשה טובה כבר בלחיצת יד למה שתשבי בחיבוק ידיים ותחכי לראות מה קורה עם ניר תלכי עם הרגשת הבטן שלך היעוץ בפורומים הוא יעוץ חלקי ותמציתי ולא הייתי שואלת כל פעם שאלה ומקבלת תשובה קצרה אם את זקוקה לכמה שאלות ופתרון מס' בעיות תצרי קשר עם מתקשר/ת או כל יועץ אחר שנראה לך ותביני דברים יותר לעומקם. המון אור ואהבה

למעלה