שלום כולםםםםםםםםם

rachelsh

New member
שלום כולםםםםםםםםם

בשעה טובה, אחותי ילדה ביום שישי לפני כיומיים. הכנתי לה מובייל עם חמסה סטייל "שרון אמיר" עם תינוק חמוד מפימו, אבל אני מעונינת להכין עוד משהויים (משהו ברבים). אני יודעת שהרבה מכינים/קונים חמסה קטנה לשים על מיטת התינוק, (הכנתי חמסה פיצית, דג פצפון ולב פיצפוני שאני רוצה לחבר יחד) אבל מה שאני מכירה שמים על סיכת ביטחון ונורא מלחיץ אותי (ובטח גם אותה..) לשים סיכת ביטחון על מיטת תינוק - למישהי יש רעיונות למה אפשר לחבר את זה ??? הברית ביום שישי ובא לי להכין לה מארז מגניב עם תוצרים HOME MADE. כל רעיון יתקבל בברכה :)

קודם כל ברוכה הבאה ומזל טוב

מצטערת שאני לא יכולה לעזור כי בעיניי אין בעיה עם סיכת בטחון שנמצאת הרחק מהישג ידו של התינוק וזה דווקא נשמע לי רעיון מעולה לשים את זה ככה

מנסה לעזור- יש היום סיכות בטחון

שנסגרות בצורה שילד א יכול לפתוח, למיטב ידיעתי אפשר לקנות בחנויות של תינוקות, אבל זאת סיכה שבאה עם משטח פלסטיק קטן עליה ולא סיכה רגילה.

גרשקה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gifיש לי רעיון../images/Emo70.gif

את יכולה להשתמש בסקוצ' זכר ונקבה חלק אחד, רצוי הזכר, הדביקי על העבודה שלך והחלק השני, הנקבה, הדביקי על המיטה ובא לציון גואל! את הנקבה רצוי על המיטה, כדי שאם פעם ירצו להסיר את זה, ישאר על המיטה החלק הרך (הנקבה). בהצלחה!

rachelsh

New member
תודה רבה על הרעיונות.

אני אנסה למצוא את סיכת ביטחון מפלסטיק ואם אני לא אמצא, שווה בדיקה הנושא של הסקווצ'. מבטיחה תמונות שאסיים.

רעיון נוסף לתליה על המיטה

אפשר ליצור לולאה קטנה מסרט אלכסון, שאותה מצמידים למיטה, ואליה משחילים טבעת כמו של מחזיק מפתחות. ועוד רעיון: אפשר בכל זאת להשתמש בסיכת בטחון, אבל אחרי שתולים עליה את הדברים עוטפים אותה היטב עם סרט אלכסון יפה, שמלופף ומכסה טוב את כל הסיכה. ואולי בכלל להשתמש במהדק משרדי (אפילו אלה הצבעוניים, שיכולים להשלים את המראה) במקום בסיכת בטחון?

למעלה