שלום כולם! אחלה פורום....

בלקOuT

New member
שלום כולם! אחלה פורום....

הפנו אותי היום לפה פעם ראשונה....ונראה לי שאני אתחיל להיכנס יותר....איזה פורם נחמד!
השאלה שלי היא לגבי הצטננות...(דרך אגב חיפשתי פה בדפים קודמים אבל לא הצלחתי ממש למצוא....רק מי מלח הבנתי שיעזור ומקלחות חמות...) אז רציתי לשאול אולי תוכלו להציע עוד דברים שיקלו על ההצטננות? אני חייבת עד יום שני להיות לגמרי בריאה, כי יש לי משהו מאוד חשוב ואני לא יכולה לפספס.... חות מזה שאם אני אבוא חולה זה לא ילך משהו (זה מין אודישן...) בקיצור אם תכולו לעזור לי אני מאוד אשמח...אני מוכנה לנסות כל דבר. באמת... ותודה מראש

ממממ...

דווקא יש שרשור כזה בדף הקודם. בכל מקרה לחץ בטח לא יעזור לגוף להחלים. תבקשי מאמא שלך להכין לך מרק עוף טרי צח. תורידי מוצרי חלב וחיטה לבנה תורידי ממתקים תאכלי הרבה ירקות כתומים מבושלים או מאודים קחי ויטמין סי או תאכל הרבה קיווי וגמבה קחי אבץ פעם ביום לא יותר! לנזלת-לסחוט מיץ בצל בכותש שום. לטבול צמר גפן ולשים בפתחי הנחיריים לכמה דקות. זה מייבש נזלת. לאכל שום טרי חי.שתי שיניים ליום. אם את בלחץ להחלים לי פרוטק בזמנו מאד עזר למרות שאני נוטה לא להשתמש בתכשירים כאילו. זה תכשיר שווה. לישון הרבה ולנוח טוב. החלמה מהירה

בלקOuT

New member
תודה! ../images/Emo140.gif

פיספסתי כנראה את השרשור ההוא שהבאת לי- אני עשיתי חיפוש על "הצטננות"...משום מה חשבתי שזה יביא לי את כל השרשורים האלה....אבל מסתבר שזה לא היה מילה משהו טובה...לא משנה כבר. בכל מקרה תודה רבה, בקשר למרק עוף צח- אני צמחונית....יש חלופות? אה ולא הבנתי אם קיווי וגמבה גם צריכים להיות מאודים/ מבושלים או שהם טריים. שוב תודה

The Cat Woman

New member
מיץ תפוזים סחוט טרי

מאז ומתמיד היו מכינים לי מיץ תפוזים סחוט בלי סוכר או כל דבר אחר כתוספת וזה היה מחולל פלאים, מקל על הצינון וגם מאוד מאוד טעים! ואם בירקות כתומים עסקינו- לגרד גזר ולערבב עם מיץ תפוזים זה טעם גן עדן וגם מאוד בריא ומקל על הצינון!

למעלה