עוזי, כמה שאלות.....
תראה עוזי, אתם אמנם פורום חורג במערכת התפוזית, איכשהו הגלו אתכם מרשימת המועדפים, אך עדיין... אל תטעה במה שכולם נוטים לטעות בו- זהו פורום פתוח באינטרנט ולא סלון ביתו של אף אחד, כך שבפועל, לך תדע כמה אנשים באמת יודעים, מציצים ועוקבים... לך תדע, אולי מי שסיפר לי על הפורום הוא דווקא איזה חבר ששמע עליו ממך?!?!? אתה יודע... אנחנו חיים בביצה קטנה מידי, רדודה מידי ובוצית מידי- אצל עמישראל אין סודות...
שמחתי לשמוע שאתה מעונין להתרשם ממני קצת, למרות הניסוח א-לה-ראיון-עבודה, אני אתן לך את התשובה הכנה ביותר... מה אומר עלינו הכרטיס האישי?- כלום בעצם... ואם היה כתוב לי חובבת התעמלות אירובית, בישול, סרטים ובת מזל גדי- מה היית יודע עלי? פחות ממה שאתה בטח יכול להסיק עלי מקריאה של סה"כ שתי הודעות כלום בנושא שום דבר שכתבתי כאן. האמת טמונה בסגנון, בצורת ההתבטאות, במילים, בחלוקה לפסקאות... כך לפחות אני רואה את הדברים. אגב, תודה על הקוקוס, תראה איך מקריאה של הודעה אחת כבר האינטואיציה שלך הובילה אותך להציע לי את אחד הדברים שאני הכי אוהבת (בלי שזה יהיה כתוב בכרטיס
). ומכוון שאני רואה שהנושא שהכי מטריד אותך חוזר גם בסוף- "מי הפנה אותך אלינו?" אם אני אגיד לך ששרה הפנתה אותי- זה יעזור?!?!? שתהיה שבת שלום ונתראה בשמחות