שלום כולם אני חדשה!!!

gilmorefreak

New member
שלום כולם אני חדשה!!!

מישהי שלחה לי מסר שקיים הפורום הזה..אחרי ההודעות שלי בפורום טלוויזיה- בורה שכמותי איך לא ידעתי על הפורום הזה?? בכל מקרה..שלום שלום אני איילת ואני עוד בערך חודשיים בת 17! ואני ממש ממש אוהבת את התוכנית הזאת- היא ממש ממש ממש מהטובות!! אני לא מבינה איך היא לא מצליחה יותר בארץ..ושמחה שיש עם מי לדבר! כולכם כבר הקפתם אותי בפרקים ככל הנראה כי אני רק התחלתי להוריד..בכל מקרה אני ארשום קצת על הפרק שראיתי היום..כי הוא היה פשוט מ צ ו י י ן ! ואממ..זהו! איזה כיף! פורום שווה!

inbal145

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תהני בפורום
אני ענבל בת 14 וחצי עוד מעט... ואני שמחה שמצאת את הפורום
(WTF
)

Moreiro

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

ותזכרי שאם את כותבת הודעות על פרקים שעוד לא שודרו בארץ (עונה שנייה/שלישית), יש לסים את האייקון
בכותרת ההודעה. השתלבות נעימה

gilmorefreak

New member
אה..ואממ../images/Emo58.gif...

לא שנראה לי שיש מישהו שעוד לא ראה את זה..הפרק המדהים שראיתי היום 2X07...להזכיר לכם?? טוב..אז..אמממ...הנגיף..אממ...ווהן התחיל לדמם מהידיים בסוף הפרק הקודם..היום הוא כבר החלים!
ואממ..סידני "רצחה" את סלואן!! הייתי בהלם! לא האמנתי שהיא תעשה את זה! לא האמנתי שהיא בכלל תתפס מההתחלה!! וסארק הזה...אממ...הייתי בטוחה שהוא כבר מסגיר אותה או משהו כשהוא היה שם במשרד..ולמשהו בא להסביר לי..אז מה נסגר? אמילי בסוף מתה וזה סתם סארק משגע את סלואן או שאמממ היא עדיין חיה והיא משגעת אותו בלי קשר או שהיא חיה וסארק משגע אותו ויודע את זה?חחחחחחחח...מזה איבדתי אותם כבר! אה..אמממ...לווהן יש חברה!! לא הוגן!! לא יפה מצידו!!!
אווווווווווווווווףףףף..זה היה כזה עצוב!!! וחח..אני ממש מתחילה לחבב את אמא של סידני- ארינה דראפקו..! היא פשוט דמות גאונית תמיד כזאת מרוחקת ומדברת על מה שבא לה כשבא לה...תמיד על הריצפה עושה התעמלות או משהו..נכון??? חחח... אהבתי היום מה שהיא אמרה לווהן ורק חיכיתי לשמוע את התגובה שלו- על הרגשות שיש לו כלפי סידני! ואבא של סידני..גם כן מעולה!! אבל..אמממ...תגידו פרק לפני ווהן לא בישר לה שג'ק נכנס לכלא וארינה בכל זאת מקבלת גזר דין מוות?? לא ברור לי העניין בסוף לא קרה כלום..פיספסתי משהו?? ויל מתחיל לעצבן אותי- הוא לא לומד הוא ממשיך לחקור ולשאול ואני לא מבינה למה מלכתחילה ווהן נתן לו עבודה באותו נושא! הרי די זה כבר הרס לו את החיים..עכשיו עוד פעם? מה עוד היה?...טוב אני כבר לא זוכרת..בכל מקרה פרק מ ע ו ל ה !!! מישהו עוד זוכר אותו?? אשמח לשמוע תגובות!

inbal145

New member
פרק מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif

אויייש זה הפחיד אותי הקטע עם ווהן והנגיף
סארק... גמני הייתי די בטוחה שהוא יסגיר אותה או משו
אל תדאגי (כאילו שדאגת
) הכל יתברר לך בפרקים הבאים
אמממ.. אם את רוצה לדעת מה עם אמילי אז תמשיכי לקרוא
היא בחיים וכל העניין זה משחק של סלואן... את עוד תביני בהמשך, אני פשוט לא רוצה לגלות לך יותר מדי
כי אני לא יודעת אם את ממש רוצה לדעת את כל ההמשך... ואת לא היחידה שאוהבת את הדמות של אירינה דרבקו
היא מאוד מוסיפה לקאסט... אמממ.. המוח שלי לא ממש מתפקד עכשיו אז נראה לי שנאמתי מספיק. סורי

gilmorefreak

New member
חחחח...תודה!

אמרת מספיק..עכשיו אני סקרנית אבל אל תספרי לי עוד..אני כבר אראה!

ברוכה הבאה!!

אני מיכל בת 17 ואני זאת ששלחה את המסר *מרגישה כבוד*
פורום אליאס זה דבר חשוב..

inbal145

New member
../images/Emo124.gifכבוד למיכל../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

RenanaD

New member
שלום לך!!

אני רננה, 16, בפרק 19 של העונה השניה. שאלת על מייקל וסיד, אז אם את רוצה לדעת מה יקרה...---> בפרק 13 (אם אני לא טועה) העניינים בין שניהם מתחילים להתחמם ו-15/16 זה ה-!!! משם הם פשוט ממשיכים להיות זוג עד סוף העונה... עם הספין המדהים. אבל זהו, ששש! יותר אני לא מגלה!!

RenanaD

New member
נכון!! לא תכננתי בהתחלה לכתוב את זה

ואחרי שכבר כתבתי אז שכחתי להוסיף את האייקון למעלה...

RenanaD

New member
בעיות?! חחח סתם. לכל אחת יש סיבה!!

את שלושת הראשונות אתם מבינים למה, קיבלתי אותן מפה. השלישית לא שלמה, כי נגמר לי כבר המקום בחתימה... היא היתה אמורה להיות ככה: רננה האנמית+שלומית הלא נורמלית=
ו-
של הפוטוסינתזה. המשפט הזה הוא בדיחה פרטית של החברה הכי טובה שלי ושלי, ולכן גם אם אני אסביר אותו אף אחד לא יבין. חברות אחרות לא מבינות את זה, אז נראה לי שאני פשוט אחסוך את זה מכן...

RenanaD

New member
מכן=מכם. שכחתי שיש פה גם בנים...

זה רק אני או שבזמן האחרון אני שוכחת מלא דברים?! זה בטח הגיל, הגיל...

RenanaD

New member
וסתם כדרך אגב-

אם אתם לא רואים את המשפט האחרון, זה מהסיבה הפשוטה ביותר-הורדתי אותו!! אורלי, את יכולה לנשום!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה