שלום כולם אני חדש פה

נויקה17

New member
שלום כולם אני חדש פה

היי כולם אני חדש פה... אני דיי חדש בכל הנושא של הסוד וכל זה.. יש משו שממש מטריד אותי... אני לא יודע אם הסוד יכול לעבוד בנושא הזה גם.. אבל תגידו לי מה לעשות בשביל לפתור את זה... לפני שנה וחצי עברתי לחו"ל... אני רוצה לחזור לארץ בסוף השנה הזאת ולחיות בארץ... לבד או עם כל המשפחה זה לא משנה.. העיקר לגור בישראל... ראיתי את הסוד פעמים כבר... ואני לא יודע בדיוק מה לעשות בנוגע לזה... יש משו שאפשר לעשות? ומה? ואיך? איך אני גורם לעצמי לחזור לגור בישראל שנה הבאה? בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב ליי

הי נוי

אני מניח שלהורים שלך יש סיבה טובה להיות בחו"ל, למה עברתם לחו"ל? בברכה שפי

טאי סאן

New member
לתכנן בפרטי פרטים את החזרה

בצורה שבה אני מבינה את הסוד, אי אפשר לשלוט או לשנות אנשים אחרים, אלא רק לנסות לשלוט על המחשבות שלנו. ולשלוט על הדרך בה אנו בוחרים לראות את המציאות ולהגיב אליה. אולי לא כל המשפחה תחזור לארץ, אבל אם אתה רוצה, באופן אישי לחזור, אני חושבת שע"י תיכנון מדוייק לפרטי פרטים תתקדם. תתחיל כל יום לרצות את זה לחשוב על זה, לתכנן את זה. איפה תגור, איפה תלמד, איזה אנשים יהיו סביבך, איך תרגיש בתוך המצב הזה, איזה דברים תראה, תחוש, תשמע. איך הסביבה תקבל אותך. ממש תתחיל להרגיש שאתה מתכנן את החזרה לארץ. אני חושבת שכך תבהיר לעצמך האם אתה באמת רוצה את זה, ומהן הדרכים והפעולות שצריכים להיעשות לקראת זה. בהצלחה בכל דרך שתבחר

למעלה