שלום כולם... אני צינית

Pink Lavender

New member
שלום כולם... אני צינית

טוב זו הודעה שקשה להתעלם ממנה, מה? בין היתר אני בת 15. כשיש רואה "דריה" ו"בנות גילמור"... מכנה משותף... ערוץ 3 כבר לא משדרת אותן. ראיתי את הסרט הראשון של דריה... חביב ביותר...

המממ

New member
הייתי אומרת ברוכה הבאה.

אבל אני חוששת שזה נוגד את מהות הפורום. קודם כל, אף אחד פה לא ציני, זו החלטה של הנהלת הקהילות לשנות את השם של הפורום. את שואלת אם כך, מהם בדיוק האנשים שכותבים פה? הם wannabe's. כמו השם החדש של הפורום. שיהיה בכיף. סתם, לא. לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

אם תרשו לי להתערב בלי בושה,

לדעתי זה ממש לא לעניין.

...

"הייתי אומרת ברוכה הבאה אבל אני חוששת שזה נוגד את מהות הפורום" מה לעזאזל זה אמור להביע? אני מפספסת פה משהו?

המממ

New member
לא, זה בסדר... ../images/Emo13.gif תעליבי...

אבל אל תהיי רעה...
באמת שלא הבנתי מה עשיתי לא בסדר...
לילה טוב שוקט שיהיה לנו!

טוב.

לגעתי עברת את הגבול בין ציניות ל.. פשוט צורת דיבור מגעילה. מן הסתם ציניות לא עוברת יותר מידי טוב דרך המקלדת, אף אחד לא יודע באיזה טון דיבור התכוונת להגיד את זה, אבל מה שיצא היה פשוט *לא ציני* אלא משהו נוטף ביקורת ארסית ולגמרי לא במקום. במקום להגיד שלום למצטרפת החדשה את מנצלת את המקום להעביר ביקורת על השם החדש של הפורום, על אנשי הפורום, ומה לא. תקראי שוב את ההודעה שלך ותגידי לי את מה לא בסדר בה- "הייתי אןמרת ברוכה הבאה אבל אני חוששת שזה נוגד את מהות הפורום. קודם כל, אף אחד פה לא ציני, זו החלטה של הנהלת הקהילות לשנות את השם של הפורום. את שואלת אם כך, מהם בדיוק האנשים שכותבים פה? הם wannabe's. כמו השם החדש של הפורום." אז אם את מאוד לא מרוצה מהשינוי שחל בפורום, דברי אל המנהלת, תפני אל כולנו, ואל תסתירי את זה בהודעה למישהי חדשה כאן שבטח תוהה מה לעזאזל נחת עליה. אם את היית מקבלת הודעה כזאת בתור קבלת פנים איפשהו, מה היית חושבת? גם אם התכוונת לזה בציניות, זה פשוט לא נראה ככה. זה פשוט נראה רע ולא במקום.

המממ

New member
מקבלת את הביקורת.

מצטערת אם הבנת את זה כרוע... אגב, ככה הרבה אנשים חושבים על ציניות, שזה סוג של רוע... לא הייתי צריכה להגיד את זה למישהי חדשה באמת, אם נפגעת אז סליחה, אבל אני עדיין עומדת מאחורי מהות הדברים.
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

ailag

New member
../images/Emo41.gifהצעה

כמו בonline RPG's או MUDs , אפשר לכתוב OOC כשמדברים ברצינות. OOC פירושו Out Of Character, ומשתמשים בו (כאמור במשחקי תפקידים) כשאתם מפסיקים לרגע לשחק את הדמות שלכם ורוצים לומר משהו. ההפך מOOC הוא IC.

Pink Lavender

New member
האמת לא שאלתי...

אמרתי שלום... זה הכל... לא ניסיתי להישמע חברותית... חס וחלילה... זה נוגד את המדיניות של הציניות... לא, סתם! אין אדם שמסוגל להיות ציני ואדיש לעולם כל הזמן... לפעמים בא לך להיות ציני, לפעמים לא... אני מעוניינת להזכיר שאפילו דריה עם כל האנושיות שלה "היא דמות מצויירת". קיצר, דמות מצויירת לא יכולה להיות דוגמא...(עד כמה שהדמות המצויירת הזאת מגניבה
) (=
דווקא היום אני רוצה לחייך... מה הנושא של היום?

eorion

New member
השאלה האמיתית (יש גם סקר)

מהו הנושא של הזמן הארוך הלא מוגדר החולף לו בין כל מילמול ליילול וקרקור פה. סתם... אם אני כבר פותח הודעה, אז אני מוכרח לשאול שאלה (סקר): איזה סוג של ציניות אתם אוהבים, ואיך אתם אוהבים אותה? אתם אוהבים אותה ארסית? עוקצנית ומכאיבה? או שאתם אוהבים אותה שמחה ולא מכאיבה מידי? אתם אוהבים אותה במשפט קצרצר, שקולע ישר לנקודה? או שאתם מעדיפים סיפור ארוך, ומיגע? וחוץ מזה, נכון לפעמים בא לכם להכות מישהו במשפט חריף, והמילים מתפקששות בפה? זה החשש הגדול ביותר שלי, בעיקר כשהמילים על קצה הלשון... "אוי שיט, אני עומד להרוס את זה!" והנה קצת שאלות, אבל על ציניות! סוף שבוע בתחת סתם!!! תמותו זונות! סתם אתם לא זונות...

למעלה