שלום כולם אני

omrikalmi1

New member
שלום כולם אני

בן 18 עוד מעט אני יודע שאני לא אמור לרשום את זה אבל אני מוכן לנסות להתחיל כבר את מה שאני רוצה לרשום אז ככה: אני מחפש מישהי שבאמת יהיה לי כיף איתה אני די חושב גם באיזהשהיא צורה על מין , להתנסות , לפנק את הבת זוג אומנם אני צעיר אבל אני מאוד בוגר לגילי מאוד רומנטי ומאוד אכפתי כלפי אחרים במיוחד לבנות הזוג שצריכות להרגיש כמו מלכות. אני חושב שלאהבה אין גיל ולכן אני לא רושם איזה גיל אני מחפש כי אני יודע שזה לא יאה כרגע מכיוון שאני בן 17וחצי מבחינה חוקית ומוסרית\אטית לאותה בת זוג שכן תרצה להיות בקשר , אז אני רושם בכללי שאני כן מחפש מישהי כנראה לחצי שנה להכרות מעמיקה ואחרכך לבסס את הקשר יותר, אני ישמח אם תפנו אליי ואם תוכלו לתת לי עצות או כל מה שבראש שלכם אם זה חשיבה נכונה וכד', אני מאוד חושב שלי בכנער חשובה לי ההרגשה של להיות אוהב ונאהב , אני בן אדם שאוהב לעזור ומאוד אוהב אנשים. מי שתרצה להכיר אותי אני ישמח אני מאיזור המרכז אבל בשביל זאת שאני יהנה אני ילך עד הירח וחזרה (חח זאת קלישאה אבל ככה אני מרגיש), אני פשוט יהפוך את העולם בשביל שיהיה לה טוב אז מי שתרצה להיות ידידה או בת זוג לאחד כמוני שמאוד מאוד אכפת לו לעזור , לאהוב . שתיצור קשר או דרך פה בהודעות הפרטיות או בפורום או באיסיקיו :274-445-578 ממני עומרי קלמי

Vdrums

New member
יש פורום הכרויות בשביל זה,

ולהפיץ את ההודעה הזא בכל פורום שקשור ליחסים זה די עלוב תסלח לי.

למעלה