שלום כולם + בקשה =]

דדו XD

New member
שלום כולם + בקשה =]

שלום כולם ! אני חדשה בפורום וקוראים לי דדו ! =) מקווה שנוכל להעזר אחד בשני ... ושיהיה כיף ! אז ככה יש לי בקשה קטנה .... עיינתי בהודעות האחרונות בפורום וראיתי ש"y0y02" פרסמה עבודות מדהימות ובינהן מחזיק מפתחות של מין יצור כחול כזה ממש מתוק ! פשוט התאהבתי ! אז ככה , בקשתי אליכם/אליכן היא : אשמח אם מישהו מהפורום ( הפנייה גם אליך y0y02 - תודה.) שיודע כיצד להכין את אותו מחזיק מפתחות או שיש בידו תרשים כלשהו להכנתו יוכל לפרסם כאן את ההוראות בהקדם האפשרי כי אני ממש רוצה להכין אותו לכבוד אירוע שיתקיים השבוע ! בנוסף אשמח אם אחת ממנהלות הפורום תפרסם/תפתח בשירשור של מחזיקי מפתחות ( הצגת עבודות ו/או הוראות) כי ממש נכנסתי חזק לקטע של תליונים ומחזיקי מפתחות... אז מממש תודה מממממממממממממש! הוספתי את התמונה של המחזיק שהכינה y0y02 מקווה שזה בסדר... כי בכל זאת העבודה שלה ולא שלי ... אז מקווה שזה בסדר.... נ.ב : עיינתי בעבודות של כולכם ממש יפה ! כל הכבוד ! הלוואי ויום אחד אצליח כמוכם ! ישר כוח ! חעחעחעחפ ! תודה מראש, דדו !

דדו XD

New member
שכחתי לומר :

תודה ענקית ל y0y02 שפרסמה את העבודה המתוקה הזו והעלתה לי חיוך ע=נ=ק=י על השפתיים ! תודה.

wildspirit

New member
שלום לך דדו ../images/Emo3.gif

שמחה לראות שאת מציצה בפורום שלנו אז ככה לתגובתך
אני חושבת שהכי נכון זה לשלוח מסר לyoyo2 לגבי מה שהיא הכינה כי היא תסביר לך הכי טוב מכולנו כי היא מכירה את התרשים אלא אם כן מישהו ימצא את התרשים של הבובית הזו. כדי להכין עוד מהדוגמאות האלו יש לנו בקישורים - רשימות של אתרים של דמויות מחרוזים ושם אפשר למצוא מלא תרשימים מדליקים לכל מיני מחזיקי מפתחות ופלאפונים זה בסדר שהוספת את התמונה של yoyo2 כי בעיקרון גם ציינת שזה שלה אז אין עם זה בעיה בכלל ואני אשמח אם תוכלי להיות יותר פעילה ואז תלמדי עוד דברים כדי לעשות דברים נוספים בהצלחה

דדו XD

New member
תודה רבה על התגובה!

ניסיתי את מזלי בשליחת מסר ליוצרת אך לצערי תיבת המסרים שלי אינה פעילה משום מה ולכן אינני יכולה לשלוח מסרים ... אבדוק את הבעיה ואנסה שנית ... במידה ולא אצליח אשמח אם בכל זאת היא תסכים לעזור לי .... אמממ רציתי לציין שאני ממש מתחילה ואין לי כמעט שמץ של מושג בחרוזים ובעבודה עימם אך נושא זה תמיד משך אותי ... ברגע שאתקדם אשמח לפרסם פה עבודות שאכין ודברים בסגנון .... בכל אופן אשתדל להיות פעילה בפורום ולהשתתף בדיונים שיוצגו בו .... אחרי הכל .. התענוג כולו שלי ... (= אז שוב תודה רבה ונתראה בקרוב! דדו.

y0y02

New member
שלום וברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

אממ.. בעיקרון זה בסיס של כדור רגיל רק המיקום של העיניים וכל זה זה מה שחשוב.. אז אני מחפשת את ההוראות מקווה שאמצא בכל הבלאגן שלי..
בכל מקרה ערב/לילה טוב!

y0y02

New member
יששש מצאתי ומצאתיי! מצרפת לך את

התרשים.. הוא די מבולגן..אבל רק ככה הוא היה שמור לי במחשב..
אממ בהצלחהה!!!!!!!
שמחה שהעבודה שלי העלתה על פנייך חיוךך
לילה טובבב

דדו XD

New member
חע! ../images/Emo26.gifשאלה חדשה שימו לב !../images/Emo36.gif

לא רציתי לפתוח שירשור חדש ,מקווה שתשימו לב לשאלה בכל זאת ........... אז ככה ... אני ממש דלת אמצעים אך רוצה להכין מלא דברים מגניבים ויפים עפ"י תרשימים חדשים שהשגתי לכן אני מתכננת ביום שישי ללכת לעשות קניות של חרוזים ואביזרים בסיגנון ... יש לציין אני ממש דלת אמצעים ... מממש ... אין לי כלום ... אז פשוט תהיתי , היות ואני לא ממש מבינה בזה ואני רוצה להתחיל לעסוק בזה , אם אתם , חברי הפורום, תוכלו להמליץ לי על חרוזים מסויימים שכדאי לקנות ( כי הם יפים או כי משתמשים בהם הרבה) על אביזרים נחוצים ... על שילובי צבעים שכדאי לקנות וכו'.... אם תוכלו לציין שם מדויק וגודל מדויק כדי שאוכל למצוא את אותם חרוזים בידיוק אשמח מאוד ... אז מחכה לתשובות שלכם ... תודה רבה מראש דדו.

wildspirit

New member
שמתי לב ../images/Emo6.gif

אז ככה לשאלתך החרוזים הבסיסיים שכמעט בכל טבעת זה חרוזי ונציה (הקטנים), חרוזי מולטיקאט וחרוזי סברובסקי. גדלים זה עניין של טעם אני אוהבת בעיקר גודל 4 גג 5 אבל יש גם טבעות שמשולבים בהם חרוזים בגודל של 6 ואפילו 8. מן הסתם צריך שיהיה לך חוט דיג 0.25 או 0.3, את יכולה גם חוט מתכת לסוגים שונים של תכשיטים. את צריכה קאטר ופלאייר ואולי אפילו מעגל (שפיץ פלאייר עם ראש עגול) סוגרים, טבעות חיבור, חרוזי מעיכה, מסתירי קשר. אלה הדברים הבסיסים והנחוצים. מכאן כמובן השמיים הם הגבול שילובי צבעים זה כבר עניין של טעם - וקשה לגעת בטעם שלכל אחד ואחד ולגבי שמות החרוזים והמכשירים את יכולה להעזר גם במילון מונחים שלנו יש שמות ותמונות

מזכירה לי את הפעם הראשונה שלי../images/Emo67.gif

שהלכתי לקנות חרוזים
אבל כדי לא להשתגע תתחילי במשהו בסיסי של איזה תכשיט שנורא בא לך לעשות, תבחרי מראש את הגוונים שלו לפני שאת נכנסת לחנות, כי אחר כך זה ממש כמו להכניס ילד לחנות צצעוצים
מרוב עצים לא רואים את היער וגם ממש מתעלפים מהכמויות והצבעים, כבר לא מדברת
ולגבי כסף.....סברובסקי הכי יקרים, מולטי קאט פחות וה"פלסטיקים" דמוי היקרים הכי זול.

למעלה