שלום כולם,התעייצות קטנה!

or1malka

New member
שלום כולם,התעייצות קטנה!

היי, מחר על הבוקר מגיעה לבית הספר שלנו משלחת ילדים מפולין שבאים להתארח בארצנו הקטנטנות ואני אחד מקבוצת ילדים שהתנדבה לארח בביתה ילדה פולנייה אחת. עכשיו מה שאני רציתי לשאול זה כשאני פוגשת אותה,איך להתחיל לדבר איתה,מה להגיד? עכשיו ביום שבת ומדי פעם אחרי הצהריים יש לנו זמן חופשי איתם,מה הייתם ממליצים לי לעשות איתה? אשמח לתגובות!!

שירנות

New member
היי:)

אליינו אף פעם לא הגיעו ילדים פולנים אבל הגיעו משלחות של בוסטונים... אז ככה- -תדברי איתה רגיל-איך מתנהלת אצלם כל המערכת של הבצפר,איך זה עם חברים ועל כל החיים שלהם שם,אם היא תהיה חברותית וזה יצליח(לא רוצה לאכזב אבל לפעמים פשוט אין כימייה,זה גם קורה...)אז משם זה כבר יזרום...בעיקרון תחפשי נושאי שיחה משותפים,כל מני דברים שמשותפים לשתייכם... -אמממ לגבי הזמן החופשי...אצלנו עם הבוסטונים מה שעשינו זה פשוט הכרנו להם את החברים שלנו ואת השכונה והסביבה שלנו,כמה חבר'ה אירגנו איזשהו מפגש כזה עם עוד כמה ילדים שמארחים(שלא תרגיש בודדה..)ועוד חברים מהשכבה בבית של מישהו או אפשר סתם לשבת באיזה מקום נחמד...היו כאלה שהלכו איתם למסעדה ובאחד מהימים הלכו לקניון,לא חסר מה לעשות...כמו שאת עושה עם חברה רגילה,ומומלץ גם ללכת עם עוד מישהו שמארח וכמה חברים נוספים שאף אחד מהצדדים לא ירגיש לבד.... מקווה שעזרתי לך:) שיהיה בהצלחה

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifאור

דברי איתה על החיים בפולין ובישראל, על התחביבים שלך ושלה, על החלומות שלה ושלך..
ו..קחי אותה למקומות שמראים את ישראל היפה או למקומות שיהיה לכן כיף ביחד, כמו סרט/באולינג/פארק יפה וכו'. בגדול תראי איך היא ומה היא אוהבת יותר ולפי זה תדעי.

guppy1

New member
....

גם אני השתתפתי בחילופי משלחות עם נוער גרמני. (כיף לא נורמלי) תדברי אליה כמו אל חברות שלך.. היא לא בנאדם שונה.. אצלנו כל המשלחת התארגנה ולקחנו אותם לחוף הים ולכל מיני אטרקציות בעיר היה ממש כיף.

or1malka

New member
זהו היא הלכה...!

אז זהו, אתמול הם עזבו,היה בהחלט חוויה!! לקחנו אותה להרבה מקומות אבל בעיקר לקניונים, היינו ביפו ובמיני ישראל ובמסעדות ובאולינג והביצפר לקח אותם לירושלים ולתל אביב וכו' וכו'...... רוב הזמן כל המשלחת בילתה את הזמן ביחד, כל הזמן כולם אמרו לי ששלי הייתה הכי נחמדה והכי כיפית(ואני לא סתם משוויצה) ולפעמים זה היה קצת מציק, לא יודעת למה.....הקיצר היה טוב וטוב שהיה!!! *בגלל שאני נערה קצת שקטה ומופנת היה לי טיפה קשה להיפתח אליה ולהיפתח את שאר הילדים במשלחת אז הייתי קצת מאוכזבת אבל לא נורא!!! טוב סורי שחפרתי על דברים לא קשורים אם מישהו רוצב חוויות קצת יותר פרטניות, שיגיד ואני אשמח לספר כי אני פשוט חייבת ללכת עכשיו! אז צ'או!

שירנות

New member
../images/Emo24.gif

אני ישמח לשמוע עוד חוויות(:) ואני שמחה לשמוע שנהנת:)

למעלה