שלום כולם!!!חדשה פה

fillygirl

New member
שלום כולם!!!חדשה פה

אני חולה על גרפיטי עשיתי גם קצת בחדר... תמונות מצורפות אני גרה בלוקסמבורג-בלגיה ואני מסתובבת עםן "חבורה" של מוזרים חבל"ז אנחנו תמיד עושים מלא מלא גרפיטי וכאלה באיזור... על כבישים בלילה,על ביניינים ישנים,בסקיט-פארק וכאלה... בחדר שלי עשיתי משהו קליל... אני אצרף תמונות של כל מיני דברים שעשיתי בחוץ כשיהיה לי כוח ללכת לצלם! דרך אגב קוראים לי תמרה peace and love תמרה

Znepsner

New member
פיי

שנים שלא הייתי בלוקסמבורג. אף פעם לא שמתי לב שיש שם סצנה חזקה במיוחד של גרפיטי אהבתי את השמש, צבעים נעימים... סטייל ניו מקסיקו, אבל התמרה שעל הקיר שלך הוא דיי סתם... תנסי לעבוד עם אותיות טיפה יותר מגוונות, קצת יותר שיגועים. חוץמזה יפה שאת מקריבה את הקיר של החדר שלך לזה :)

fillygirl

New member
זה די ישן

בלוקסמבורג פשוט צריך למצוא את המקומות!!! הרי מסתובבים שם שוטרים בכל מקום בלילה אממממממ אם אתה שוב נוסע... יש בעיר סקיט פארק,גראפיטי אדייר שלי ושל ידיד שלי...חבל"זזזז אני אצלם! אמממ יש גם בעיר כמה יפים מאחורי התחנת רכבת (לוקסמבורג כזאת קטנה שתמצא ישר)

shorty14

New member
אחותי תמשיכי כך....

תעבדי יותר על הבסיס של האותיות ואח"כ תלמדי לעצב אותם תצלמי את הגרפיטי שעשית בפארק....חוץ מזה כמה זמן את מתעסקת בגרפיטי? סתם שאלה לא קשורה מה את עושה בלוקסמבורג???

fillygirl

New member
אממממ...

אני עברתי לפני שנתיים ומשהו הנה... אני בגרפיטי מאז שאני עם החברים האלה... או יותר נכון מאז שהתחילו לי הבעיות פה... אני נהנית מזה ת'אמת...סתם לכיף... אני התחלתי בשיעורים לצייר כמו בציור שהוספתי ואז כבר עשיתי את זה על הקיר שלי בחדר ואז בכל מיני מקומות אחרים חברים שלי הרבה יותר גדולים ממני אז יש להם הרבה יותר ניסיון בזה... אני מבטיחה להוסיף תמונה כשתיהיה לי תמרה

Znepsner

New member
:)

יש עוד כמה שנים עד שאני אוכל לעזוב את הארץ. אז נחשוב על לוקסמבורג

למעלה