שלום כולם.. יש לי בקשה..

DanaJunkie

New member
שלום כולם.. יש לי בקשה..

אולי זה לא כל כך קשור לפורום הזה אבל אניא שאל בכל מקרה.. בגלל שאתם פה ממציאים דברים ופטנטים אולי יש לכם רעיונות לספר מחזור?

תלוי..

ספר מחזור יכול לנוע בין חוברת דפים משודכת לספר צבעוני ומהודר. זה תלוי בתקציב. כך או כך, בסופו של עניין אין כל כך הרבה "המצאות" שאפשר לבנות לתוכו... היצירתיות שלו נובעת מהעובדה שהוא שילוב מהרבה מקורות. ולבסוף, לא תמיד צריך רעיונות חדשניים בשביל להפיק משהו משובח - מה שבאמת עושה את ספר המחזור זה מה שכתוב בו -- הבדיחות הפרטיות של אנשים והעברת החוויות דרך שירים, קטעים מספרים וכל מה שעולה על דעתכם. לא ככה?

DanaJunkie

New member
לא נראה לי שהבנת את הכוונה...

ביקשתי נושא מסגרת שהכיתה שלי תוכל לרשום בתוכו ולא סתם חמשיר של "משה ילד נורא נחמד הוא אוהב את כל אחד.." או משהו שכזה..
אז יש רעיונות?

אי הבנות

קורה. הבנתי שהתכוונת לנושאי מסגרת, אבל ניסיתי להגיד שכל היופי הוא שאין נושא מסגרת. כל אחד מכין לחבר שלו או לעצמו. כל בנאדם גודש את העמוד שלו בתוכן שמתאים ואופייני לו, בלי צורך להיצמד לנושא מסגרת. באופן כיתתי תחפשו את הבדיחות הכיתתיות שלכם, ירידות חוזרות ונשנות וכדומה. אני בטוחה שלא חסר.

eladhagever

New member
אני אתן לך רעיון שהיה בספר של

אחותי: שם המוצר-שם הילד מטרה-סימני היכר של הילד הוראות טיפול-שורת מחץ נחמדה הערות המערכת-אפשר לשים איזו בדיחת חברה נחמדה...

למעלה