שלום כולם יש לי שאלה אם אפשר

Yulinda18

New member
שלום כולם יש לי שאלה אם אפשר

אתם מכירים COVEN (אני לא יודעת איך לתרגם את זה לעברית ולא ניראה לי שיש צורך) של וויקנים באזור ירושלים? או בכלל שמעתם על כאלה בארץ? אני כבר אולי 5 שנים בתוך הוויקה אבל בחיים לא שמעתי על COVENS בארץ? אני מצטערת שאני מתפרצת ככה... זה פעם ראשונה שראיתי שיש פורום כזה של פאגאנים ישראלים:) Merry meet and Merry part and Merry meet again:) Blessed be

ברגעים אלה ממש מתנהל פסטיבל אש קלטי

אי שם בצפון, לרגל החג. מה שאומר שאין כמעט אנים בפורום שיוכלו לענות לך - אז אני אנסה. אני לא שמעתי על קוונים בארץ, אבל מן הסתם קוונים לא ממש מפרסמים את עצמם. גם אם יש קוון באיזור ירושלים - הם לאו דווקא פתוחים לאנשים חדשים. בכל מקרה, בהצלחה בחיפושים. שווה לקרוא את ההמלצות של כרמית על חיפוש קוון במאמרי פורום וויקה בוואלה. בכל מקרה - ברוכה הבאה לפורומנו הקט. אני מקווה שתמצאי כאן קהילה חמה (כפי שלרוב אנחנו יודעים להיות) ושתשתפי אותנו בידיעותיך. ברוכה הבאה! -רובין עוטה המגבת.

Yulinda18

New member
תודה רבה לכם יש אתרים

על וויקה בעברית? סתם בשביל לדעת אם קיימים,כמו שאתם רואים אני לא ממש הרבה זמן בעסק הזה שקוראים לו אינטרנט... Blessed be, Merry Meet and Merry part and Merry meet again Yael

gwizard

New member
אתרים בעברית

היי וברוכים הבאים. כרגע למיטב ידיעתי אין אתרים בעברית עם מידע על וויקה. אבל אנו עובדים עליו וכתובתו היא www.israpagan.com. כרגע אין שם הרבה, אך בעתיד יהיה שם שפע של חומר בכל מיני נושאים (לא רק וויקה). אלון.

למעלה