שלום כולם !!!!!!!! כנסוווווו

mominman

New member
שלום כולם !!!!!!!! כנסוווווו

שלום...מה נשמע ?!?! בואו נעלה קצת נוסטלגיה....חחח... אמממ... מישו זוכר את הסדרה " שלושת השדונים " עם קאטר השדון הטבח....במפר השדון שפחד מהחושך !! וסאל שגרה עם סבתא שלה בחנות ממתקים....כל פרק היה על שדון אחר !! והיה להם חבר עכבר וחתול.... יש לי תמונות אבל לא על המחשב הזה!!! מישו בטוח זוכר...כן?????

טיקיי

New member
אני זוכר...

ממש אהבתי את זה... השיר היה נדמה לי ככה: שלושה שדים קטנים מפחדים מחושך מוחלט או או או שלושה שדים קטנים מפחדים מחושך מוחלט או או או שד קטן עושה תכסיס משמח את כולם שד קטן עושה תכסיס והופך את העולם כשקאטר סאלי ובמפר גם שלא תדעו מה הם עושים לעולם שד קטן עושה תכסיס במיוחד לך ובכל פרק היו שני שדים... קאטר היה כל פרק וסאלי ובמפר היו מתחלפים... תוכל לשים את התמונות?

McFLy AnNuShKa

New member
אנשייייייייים מה עם בבאי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

יש למישהו את השיר שלו?? :((((

horse girl1

New member
אפרופו נוסטלגיות...........

מישהוא זוכר את הסידרה לולו
אם כן יש לכם תמונת
ודבר אחרון הינה חלק מהשיר פתחה...... השעון מראה ששבע וזה סימן שבא היא כוונה אותו ובעצם מאוחר היי כולם הינה זו היא לולו לולו ילדה...... ומישהו זוכר את ההתחלה וההמשך(זה בערך אמצע השיר)

McFLy AnNuShKa

New member
חחח אני זוכרת אותה זה לא היה../images/Emo42.gif

כזה מזמן... אבל פעם הייתה מישהי קופי לולו וקראו לה שמש... והיה לה שיר כזה "שמש שמש שמש זורחת כל היום..." והיו שרים לי אותו בשכונה חחח למישהו יש תמונה של שמש!?!?! או לפחות לולו?!

Taste of a Kiss

New member
אני זוכרת!!!!

יאא איך אהבתי את סאל!! וסבתא שלה, שהייתה קצת קרצייה
זה היה כל אחרי צהריים אחרי בצפר, כשהייתי בכיתה א' או ב' (1996?
) סדרה מדהימה
יש תמונות?

DanaDuck

New member
איזה צעירים אתם...

פלא שזה נכלל בשבילכם תחת הקטגוריה "נוסטלגיה"? ב-'96 אני הייתי בכיתה ט'! ולא קוראים לה סאל אלא סאלי. והיו שני עכברים!

למעלה