שלום כולם, שלום אופירA וקובי - התייעצות

• פותח הנושא meniy
  • פורסם בתאריך

meniy

New member
שלום כולם, שלום אופירA וקובי - התייעצות

אינני יודע אם אתם זוכרים אותי, אבל יהיה נחמד אם כן... בכל מקרה אני מקווה ששלומכם כולכם הנו בטוב.
הייתי משתתף קבוע בפורום הזה לפני מספר שנים ומאז נעלמתי...
נותחתי בטבעת ע"י ד"ר אבינוח לפני כ-8 שנים. ירדתי 30 קילו וסגרתי ופתחתי פה ושם. לפני שנתיים הפסקתי לעשן והרגשתי שגדול עלי גם לא לעשן וגם לסבול בלי אוכל... אז פתחתי לגמרי. הכול. לשמחתי אני לא מעשן, לצערי עליתי 10 קילו. לא היסטרי מבחינתי...
בעוד כחודשיים הבן שלי מתחתן ואני מרגיש שזה זמן מתאים לסגור מחדש ולרזות עד החתונה.
אז עכשיו 2 שאלות לחברים בפורום.
1. האם ידוע למישהו על בעיות עם הסגירה לאחר ששנתיים הטבעת פתוחה לגמרי. סיבוכים למשל?
2. איפה ניתן לסגור כיום באזור המרכז/ראשל"צ? והתורים... עדיין לוקח הרבה זמן להמתין תור לסגירה או שהיום זה סוף סוף השתנה?
שלכם,מני

אופירA

New member
מנהל
סגירה באסותא ראשל"צ בימי שישי

יש להתקשר ולקבוע תור מראש, בכל ימות השבוע עד 14.00 בצהריים, פרט לימי רביעי ושישי. כל הפרטים באתר של ד"ר אבינוח.
אם יש בעיה להשיג תור קרוב, תכתוב פה וניתן לך אפשרויות נוספות.

מה שחשוב זה לדעת שכל המידע שלך על הסגירות הקודמות בטל ומבוטל. מרגע זה אתה צריך לסגור בזהירות, כי גם מערכת העיכול שלך לא הכי בריאה כמו של מנותח טרי. כך שלא תסגור 5CC על ההתחלה. תתחיל ב-4, תשתה המון מים אחרי הסגירה, ואם יש ספק תפתח 1CC. אל תיקח סיכונים. לא מסכנים את הבריאות בגלל חתונה של הבן, להיפך!
אל תסגור בקצב מהיר בשום אופן. סגור כל 4 שבועות מעט, אל תתפתה לסגור מהר. אולי הרזיה גדולה לא תהיה לך מהדרכה כזו, אבל בכל דרך אחרת אתה לוקח סיכונים לסיבוכים ולבעיות ולתקלות ולנזקים ולמה שאתה לא רוצה.
זה הניסיון שלי, ואני לא לוקחת סיכונים.

למעלה