שלום כולם. שרשור אחה"צ

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם. שרשור אחה"צ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

שלום חברים טובים שלי

dani 123

New member
ערב טוב לכולם - הבהרה

נראה לי כי תגובתי בשבת ל... חשבתי להצטרף לרוח הצעירה ששררה פה,אבל יצא לי החשק מקריאת התקנון. כשאמרתי "שלום ולא להתראות" הובנה לא נכון הכונה לא הייתה אני מתנתק, אלא תגובה לאותו כותב שיצא לו החשק מלהצטרף.

pazi66

New member
ערב טוב דני ../images/Emo24.gif

אנא, הרוח הצעירה תמשיך לשרור פה......הרי כולנו צעירים ושובבים שום דבר לא יקלקל זאת, חברי הפורום רוצים את הרוח צעירה ולצורך כך "רכשו" אותי מפורומים מתחרים
, הצעיר הנצחי פזי. דני חזור אלינו במשרה מלאה, צריכים אותה, ואל תשאיר אותי בודד וטרף קל למין הנשי פה, בבקשה ממך

offe

New member
דני, כבר נבהלנו ../images/Emo8.gif

כ"כ התרגלנו לחבר בפורום שמדי פעם בא לבקר אותנו בזמן שלא עסוק מאוד ופשוט לא מוותרים על דבר כזה חמוד. עדיין מצפים ליהנות ממך בעברית. offe

pazi66

New member
חברה, מה השממה הזאת, איפה כולם ?

אממי הלכה להצגה אז אין עם מי לגנוב סוסים ? טוב אז אשוחח עם עצמי פזי מה שלומך ? טוב תודה,יודע מה, אספר לך בדיחה : ד"ר סמי גמר את הבדיקות של גב´ ליבוביץ, ופנה למסדרון לשוחח עם בעלה. הד"ר לבעל - אני לא רוצה להדאיג אותך, אך אישתך לא נראית טוב ! הבעל עונה - ד"ר, גם אני חושב כך, אבל היא בשלנית מצוינת ואמא טובה לילדים. חה, גם זאת בדיחה ? שמה את הבדיחה שלי : אחד הולך לבקר את סבתא שלו ומביא איתו חבר. החבר מאוד משתעמם ומתחיל לאכול שקדים שמונחים בקערה קטנה על השולחן. עד שהנכד והסבתא מסיימים לדבר החבר כבר חיסל אל כל הקערה.ליד הדלת, לפני שהם הולכים, אומר החבר לסבתא: "אני ממש מצטער שגמרתי לך את כל השקדים". הסבתא מחייכת אליו ואומרת: "זה בסדר חמודי, אין לי שיניים, אני ממילא מצליחה רק למצוץ את השוקולד שמסביב". יפה, בדיחה לא רעה, אולי יש לך משהו יותר פיקנטי עם מעט סקס מצטער חביבי, פה אסור, לך לפורום סקס טוב אז לסיום הערב איזה שיר סנטימטלי, רומנטי שיעשה לנו את הלילה לילה טוב INNAMORATA

pazi66

New member
העצלות גורמת לאריכות ימים../images/Emo91.gif

אל תקומו מוקדם להליכה או ריצת בוקר, זה יקצר לכם את החיים

bimbo.

New member
דני'לה, אני שמחה שטעיתי

בהבנת הנקרא
הרוח הצעירה מקדמת דנא עדיין שוררת פה, וביקשנו רק שגם הטעם הטוב לא ילך לאיבוד. ברוך הנשאר איתנו

pazi66

New member
bimbo לאף אחד אין מונופול על הטעם

הטוב זה תמיד נושא לויכוח בני אדם נולדו כל אחד עם טעם שונה .....וזה היופי שבנו לכן צריך סובלנות ולאפשר מספר רב של טעמים

למעלה