שלום כולם!!! 5X14

אביטל186

New member
שלום כולם!!! 5X14

טוב, אז אני מודה אפילו לא ראיתי את הקודם אבל אעשה מרתון לראות את שניהם יחד!

בינתיים מי שראה ורוצה לספר לנו מה דעתו נשמח מאוד!
|גביע

נ.ב
ספרו לנו למה אתם מתכוונים להתחפש אם בכלל?
יום מקסים!

אני התחפשתי לעמי

אכלתי ממתקים כל היום

הפרק
היה נחמד למרות עוץ לי גוץ לי. אפרט יותר כשיהיה לי זמן.

פורים שמח

Y. Welis

New member
רמפל' איז באק

אחרי שהזכירו את היעדרותו בקודם.

אגב לא היה מזיק למצוא שחקן צעיר יותר שיגלם אותו בצעירותו... למה להפלות בינו לשילגי, שלה יש כזו שחקנית? הוא לא נראה צעיר יותר בקטעי העבר (לפחות שישים פאה כהה יותר...).

מכל מקום הוא חוזר לסורו ולפחדנותו של פעם, ומדגים שאופי לא משתנה, לא משנה מה.

אגב האדס כאן קצת יותר שטני מהמקור היווני (שם הוא מלך עם מלכה ועוד). לא רוצים להזכיר את השטן בשמו (יש לאמריקאים תסביך איתו - היה על זה סרט מעניין חדש: REGRESSION) ועל כן האדס הוא פרונט נוח.
גם הדגש על המזרח התיכון בקטעי מרלין רימז על אותו כיוון נוצרי.

פרק סביר - בעיקר רופא האליל המקועקע. חבל שלא קיבל תפקיד קבוע. כישרון מעניין.

הלדיל

New member
הם בחברה טובה.

עוד בימי הביניים פלוטו זוהה עם השטן בגלל המיקום התת-קרקעי של ממלכתו. ב-'בלפאגור' מאת מקיאוואלי, עומדים לרשותו אפילו שדים שאחד מהם הוא גיבור העלילה (מדובר בסיפור שנועד להוכיח שנשים באמת יכולות להוריד גבר לשאול. במקרה כזה, את בלפאגור שמנסה לבדוק את הנקודה).

igloo2

New member

טוויסט מגניב בסוף הפרק עם הבן של רמפל! שכחתי לגמרי מהספוילר שהוא ובל יהיו בהריון

הציטוט היומי של קרואלה :
I'm not saying it's Bambi's iconic dead mother and I'm not saying that is not.
ציפיתי שיראו אותה הרבה יותר בהתחשב בשם של הפרק
חבל

רמפל מספר למילה שהיא החותנת של אמה שעכשיו יוצאת עם האקס שלה- גדול!

אני מאוד מקווה שעוד יצא לנו לראות את דניאל בהמשך, ושהוא יכנס בין רג'י לבין רובין
האיחוד שלהם בעונה 2 לרבע פרק (עם פרנקנשטיין) היה מאכזב

הסוס שרג'י עזרה לו זה הסוס שלה שהיא הקריבה בשביל הקללה? או שסתם נסחפתי?
כאילו....הוא אמר להיות מת אם הוא באנדרוורלד.

עוץ לי גוץ לי צריך לתת את הבן שלו בגלל עסקה...
איך שגלגל מסתובב לו

למה האדס לא יצר קברים לכל האורחים אלא רק 3?
איך זה בכלל מונע להם לצאת מהאנדרוורלד? גם להרקולס ולהנרי היו מצבות והם עדיין הצליחו לצאת משם

כמה שמאכזב שלא השקיעו בסט של האנדרוורלד ופשוט השתמשו בסטוריברוק, עשו מאוד יפה את הסט של השאול (איפה שהאדס יושב והנהר של הנשמות האבודות)
כיף לראות אותו!

איך בסוף אמה הוק ורמפל יצאו מהשאול בלי הסירה?

האדס ילבש מתישהו את החליפה שלו של הסרט? אני יודע שהאנדרוורלד זה "כאילו סטוריברוק" והם אמורים להיות לבושים שם כמו במציאות אבל זה יכול ממש להוסיף לדמות....

יום אחד אני אדע להבחין בין מילה לגווינאוויר

בינתיים אני מאוד אוהב את החלק השני של העונה! הדברים הולכים יחסית מהר והם כבר הצליחו להציל את הוק
ואיזה כיף שכבר 4 פרקים רצוף בלי פגרה

514

אילו עניינים לא פתורים יש לילדים המתים? ולאן הם עוברים במעברי חציה? מבית הספר לחוגים?

מילה גורמת לאמה
להבין כמה מוזרות מערכות היחסים שלה...

עלילת עוץ לי והרופא מעניינת.
חוזה הסחר בתינוקות השתלב היטב גם עם הפרק שבו עוץ לי האפל הכיר את קורה, וגם עם הפרק הזה - ב"אנדרברוק" עם היידיס והרופא המת, ובסטוריברוק עם בל.
הגילוי דרך בל בכדור הבדולח וההסבר לאותה סצנה היו נהדרים

קרואלה
עם אמא של במבי

עוצלי חובב העסקאות כמובן בוגד בחבורה וסוגר עסקה עם היידיס

לשם שינוי, פרצה בניסוח מנוצלת נגדו, אז הוא לא חוזר הביתה עד 10... אני בטוח שבל תסתדר בלעדיו.

מיני בל!!!
שרק תצא דומה לאמא.

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה וגרושתו של האפל

אין ספק שהרוח נחה עליהם הפעם. מילה היא פחות או יותר האנטיתזה של בל, ובמובנים רבים, דומה לה. היא שונה ממנה בכך שהיא מעריצה כח ואנשים שלא מהססים להשתמש בכח כדי להשיג את מטרותיהם. היא דומה לה בכך ששתיהן מעדיפות גבר מהסוג של דייויד על פני משהו הגון ומוסרי אך חלש פיסית. אני חושב שבאמת מעורב פה בשידוך. אני משער שמילה לא הייתה בתולה כששודכה לעוץ לי גוץ לי. בכל מקרה, מילה הייתה נותנת להוק ליפול לנהר הנשמות האבודות כמו שהיא נטשה את עוץ לי גוץ לי. זו הסיבה שהיא נשארה עם עוץ לי גוץ לי מאחור. היא לא רצתה לראות את הגבר שהעריצה חלש כל כך כמו גרושה. עוץ לי גוץ לי עשה למילה טובה עצומה - היא הייתה ממשיכה לגיהינום אם העניין הלא פתור שלה היה נפתר.
אז הסיבה שאין כל כך הרבה קוסמים ביער המכושף היא משום שעוץ לי גוץ לי הרג את כולם? נאמר בעונה הראשונה שכוחו של עוץ לי גוץ לי בא מהחוזה. אני מניח שאם עוץ לי גוץ לי היה עושה כרצונה של מילה, הוא היה מגלה שהשיקוי לא עובד או משהו כזה.
כרכן אטלנטי... אז אטלנטיס קיימת בעולם האגדות. גם המנהג לפרוס בשר בעת רגע הקבורה הוא מנהג פגני. עד כה קיבלתי הרגשה שהם פסאודו-נוצרים.
האדס הזה מבעית למדי. נראה שהוא נהנה מכל רגע.

אביטל186

New member
I AM BACKֱֱ!!!

מה הענינים חברה???
אז לאחר איחור שלא ייאומן, הנה ביקורת לפרק האחרון, לפרק שאחריו אכתוב אחכ..
&nbsp
אז אכן רמפל איז באק. הוא חוזר ואיתו הצרות.. למרות שאא לאמר שהם בגן עדן.. בעצם הם שוחים בתוך צרות מעצם אופי המקום...
אז מה היה לנו?
החבורה מתארגנת לפריצה הירואית למבצר של האדס, והנה מופיעה רמפל ומספר להם כמה הם לא הגיוניים.כאילו מה הם לא יכלו לחשוב על זה לבד? נגיד.
המפגש בין מילה לרמפל ואמה היה מצחיק למדי... התגובה של אמה להטחות של מילה היתה פשוט מעעולה!!!

זה באמת מוזר הילדים באנדרברוק.. כאילו מה לא פתור אצלם? אולי זה אותו עיקרון שהסוס היה שם?
הרי זה הסוס שרגינה הרגה באימונים שלה עם רמפל, ועכשיו היא עזרה לו והוא המשיך הלאה...
הקטע של הנרי עם קרואלה... הגילוי של של הקולמוס הוא טוויסט מעניין, אבל למה הוא לא משתף בכך את רובין?זה מתכון לצרות לעשות דברים לבד...
האדס ככ רע.. ככ מבעית שכנראה מגיע לשחקן טפיחה על השכם.. הוא נהנה מכל רגע להיות כזה רשע.
רמפל ומילה ואמה שטים להוק, אמה מצילה אותו ברגע האחרון... אך איך הם מותחים את העצבים שלנו עד לקצה....
האיחוד של קפטן סוואן יכל להיות מרגש יותר לפי דעתי... כאילו מה הבעיה שלך רגע לרפא אותו?
לא ראיתי בכלל שאין לאמה קסם באנדרברוק.. ראינו על רגינה זה לא אומר שגם אמה ניסתה ולא הצליחה.
הקטע שפתאום חזר לרגי' הקסם הוא כיוון שעכשיו היא תקועה שם?? כי יש לה מצבה?
רמפל. תאמת ריחמתי עליו קצת.
אלו אפשרויות יש לו מול האדס? ומשום מה רואים עליו שהיה לו קשה לעשות את הבגידה הזאת.. ראו שזה לא נעים לו והוא גם אמר את זה שהוא לא מתכוון לעשות את זה שוב..
לא הבנתי מה בער להאדס לשלם את החוב למישהו אחר שהוא לא הוא?
בכל מקרה ריחמתי עליו. גם דפק את החברים שלו וגם לא יוצא משם הביתה... וגם ימשיך לבגוד בהם ...
חשבתי שהמפגש בין הוק לשאר בני המשפחה יהיה חם יותר, מופתעים יותר, מתרגשים יותר... לא היה מספיק טוב לפי דעתי.
לא הבנתי מה הקשר בין זה שהם תקועים אמה סנואו ורגינה לבין זה שאא להוציא תלבשל אמה? [
חוץ מזה פרק מוצלח, ציון 9!!!
העלילה מתקדמת בכיף, יש מה לראות וסוף סוף יש את הוק בחזרה!

Y. Welis

New member
מה בער להאדס?... השיער.

&nbsp
+ 2 תמונות 'ממים' מהפרק שלפני האחרון.

Y. Welis

New member
המבקרת מ-TV.COM התפעלה מהמגפיים שלו (עם העקב)

כנראה מצאו שחקן שרירי, אבל מאותגר אנכית.

למעלה