שלום כולם 6x3

אביטל186

New member
שלום כולם 6x3

אז מה המצב כולם??

אז פרק חדש דנדש ולא הספקתי לצפות אתמול וזה כבר יחכה לאחרי יום כיפור

מי שכבר צפה מוזמן לחלוק עימנו את רגשותיו, ולספיילר לנו,
מי שלא ורק נכנס לכאן לאמר שלום

אז שנה טובה לכולם! גמר חתימה טובה,
שכל משאלות ליבכם יזכו להתגשם השנה, ואם לא הכל אז גם חצי זה טוב

צום קל ומועיל
ממני אביטל

603

רג'ינה חשבה לשחד את הייד עם לזניה? המלכה הצליחה לשחד אותו עם שולחן עוד לפני שהיא שחררה אותו? גם כן נבל

סיפור סינדרלה חלק ב' היה נחמד, אבל ההתאהבות של הנסיך באלה הייתה מהירה מדי.
יפה שזכרו את גאס המסכן
וחבל ששכחו את אנסטסיה.

התפלאתי כשאמה אמרה שהיא תמצא את קלרינדה עם הנעל, כי מציאת אנשים היא המומחיות שלה. שמחתי שהנרי הזכיר לה את זה.
נכון שיש דברים שקסם יכול להקל עליהם, אבל הם ממילא לא מנצלים אותו רוב הזמן, למשל משתמשים ברכב במקום בערפל הצבעוני, כמו שזלינה ציינה בפרק הקודם.

שלגי ודיוויד חושבים שהם טובים בלהילחם במלכה הרעה. חמודים.

אמה והוק עוברים לגור יחד! הייתי שואל למה רק עכשיו, אבל הם היו הרבה זמן בעולמות אחרים, ובין לבין אמה גרה עם ההורים, אז זה לא מוזר כמו שהיה אם היא הייתה גרה בבית משלה והוא בסירה כל הזמן הזה.

מה היה השיר הזה לתינוק? קטע סקוטי מוזר?
עוצלי יכל לשלוח לה את הקלטת גם בלי עסקה, כך או כך היא לא חייבת להקשיב. הוא פשוט מכור לעסקאות.

אני אוהב את היחס של המלכה להנרי, באמת אין סיבה שהיא תסתכל עליו בצורה שונה מרג'ינה.

דוק' ג'קיל ודוק' פרנקנשטיין במעבדה משותפת, עובדים יחד. הצילו

מי רצח את אבא של דיוויד? ולמה שלגיה כבר דואגת? הוא רק רוצה לגלות מה קרה ולמצוא את הרוצח, היא הגיבה כאילו הוא אמר שהוא רוצה להרוג אותו...
הייתי משתכנע יותר אם היא הייתה מתמקדת בדאגה שהוא יתקבע על זה עכשיו ולא ימשיך הלאה בחיים.

igloo2

New member
אהבתי מאוד את הפרק

אני קצת בפיגור בפרקים אבל אני מנסה להשלים

אהבתי מאוד את זה שראינו שוב אגדה (ועוד אגדה "קלאסית" עם כל הכבוד לרוזן מהפרק הקודם
). זה החזיר אותי לעונות הראשונות של הסדרה
העיבוד שעשו לסיפור של סינדרלה מאוד מגניב
קצת אחרי שהתחיל הפרק עשיתי הפסקה וחזרתי לפרק של סינדרלה מהעונה הראשונה כדי להיזכר

האחיות הרעות הזכירו לי את האחיות מלול
תזכירו לי לא לראות שוב קליפ שלהן

הסיפור של אמא של סינדרלה עם השליח ממש הזכיר לי את הסיפור של קורה עם דניאל
ובשני המקרים הקורבן (קלורינדה ורג'ינה) רצו לנקום במי שסיפר על הקשר

אמה והוק עדיין לא גרים ביחד??
הם לא מדברים על זה כבר מעונה 4 או משהו כזה?

אמא של סינדרלה עושה עבודות שירות- קרע אותי

העיקר שהיא עדיין מקפידה בבוקר על תסרוקת שלוקח 3 שעות לסדר

איך זה שהמלכה הרעה יכולה להיכנס לתא של הייד ולשחרור אותו?
מילא היו עושים שהיא מתחזה לרג'ינה כדי שה"מאבטחים" יעבירו אותה.כל אחד יכול פשוט להיכנס ולשחרר איזה אסיר שהוא רוצה?
שמתי לב שרג'י/המלכה תמיד מוצאת לה שותף- רמפל, הוק, ועכשיו הייד. האם לראשונה זה יתפתח למשהו מעבר?
המשך יבוא...

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה והבת האחרת 6-3

לדעתי, שני האידיוטים עשו משהו מאד עקום הפרק. למרות שלכלוכית ושלגיה הם אנשים שונים בטבעם (אם לכלוכית הייתה דמות מרכזית יותר בסדרה, היא הייתה מסיימת כנבל. הבגידה שלה בכלורינדה היא כלום לעומת הבגידה שלה בעוץ לי גוץ לי.), מוסר ההשכל הוא שמה ששלגייה עשתה לרג'ינה היה רע ומצדיק נקמה בחייה. כל הסיבה שלכלוכית דוהרת עם רובה היא משום שהיא חושבת שהסיפור עם כלורינדה יסתיים כמו הסיפור עם רג'ינה. כמובן שטרמיין איננה כל כך יעילה כמו קורה ואהובה של כלורינדה נשאר בחיים. גם נראה לי שבין ילדיה הטבעיים והחורגים של טרמיין, כלורינדה היא מי שיצאה הכי בסדר.

אני מניח שהסיבה היחידה שדייויד לא שואל את עוץ לי גוץ לי על מה הוא חתם עם הוריו את העסקה (ועתה העסקה עם אביו.) היא משום שהוא כבר שאל אותו וקיבל תשובה. התחושה שקיבלתי היא שעוץ לי גוץ לי היה נותן לו את המידע הזה בהנחה משפחתית. הוא פשוט לא נתן לו לדבר. מה שהוא דרש ממנו היה די צנוע למה שהוא דורש בדרך כלל.

המלכה הרעה היא נבל מטיפוס שונה לחלוטין מרג'ינה. מה שמניע את רג'ינה זה הצורך באהבה. לי נראה שמה שמניע את המלכה הרעה זה הרצון להפוך את כל האנשים שמקיפים אותה למרושעים כמוהה (התזכורת שלה להנרי היא מניפולציה אמהית קלאסית. רג'ינה אולי הטיחה באמה את הדברים האלה אך היא אף פעם לא דמיינה שלהנרי יש תחושת אשמה). היא הרבה יותר מניפולטיבית מרג'ינה - בקיצור, חזקה פי עשר מרג'ינה האמיתית.

לגבי מרי מרגרט, את ודייויד סיימתם מזמן את סיפוריכם. הוא לא לא סופר, הוא גמור. אתם יכולים להצטרף אל הפייה הכחולה בבית האבות לדמויות שסיימו את תפקידם - ולתת לה לסיים את הסיפור שלה סוף סוף.

הוק ואמה התקדמו צעד אחד לקראת החתונה.

למעלה