שלום כולם

gayaגאיה

New member
שלום כולם../images/Emo13.gif

אני מנסה לחייך עכשיו ולהתחיל מחדש....אחרי ימים- תקופה מלאים בעצב, כאב, דרמתיות,אינסוף מחשבות, הסתגרות בבית, דיכאון שליליות, חוסר אמונה ותקווה. אני בת 21 והבעייה העיקרית שלי עכשיו היא שאין לי מושג מה לעשות בחיי, אני מנסה להסתכל על האור ולהיות אופטימית מהנקודה הקשה שאני נמצאת בה כרגע, כרגע החיים ניראים רק כואבים ומכאיבים וקשים מלאים עצב וסבל אבל אני יודעת שזו רק תקופה ושהם לא באמת כאלה ושיהיה בסדר. מישהו יכול להראות לי קצת את האור? מה האור?...אולי הצעות לגבי מה אני יכולה לעשות עם החיים שלי?< חחחחחחחחחח אני כל כך בודדה ולבד בלי אף אחד..הבדידות קשה..יודעת איך אצא לעולם ויהיה בסדר.. מקווה שיהיה טוב
גאיה

gayaגאיה

New member
הכוונה לא יודעת איך אצא לעולם

והיה בסדר.. יש שם חיים טובים ושמחים אי שם בחוץ נכון? יש עולם מלא ועשיר נכון? יש עולם נכון?

LostInTheSky

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!

ברור שיש חיים בחוץ!!! חיים שמחים, מצחיקים, לפעמים קשים ולפעמים עצובים... אבל ככה זה בחיים! אני בטוחה שיש בך המון לתת...! את צריכה לחשוב, מה את אוהבת לעשות? במה את מתעניינת? זו לפחות ההתחלה... תמשיכי לכתוב לנו! ומקווה שאוכל לעזור... LOST IN THE SKY

gayaגאיה

New member
../images/Emo13.gifתודה

זה בדיוק הבעייה שלי שאין לי מושג מה אני אוהבת, מה מעניין אותי , מה אני באמת רוצה לעשות. תודה רבה לך
גאיה

WELCOME בצל קורתנו

יקירתי - יצאת לעולם כבר כשנולדת. ואני בטוחה שמאז ועד היום היו לך ימים של אושר וענין. לא קל לגדול ובתור קשישה אני יכולה לומר לך שכולנו גדלים כל יום ביום. כל שנה בשנה. כל יום הוא התחלה חדשה של משהו אחר, עם הקשיים ועם השמחות של התחלה. זה תענוג של מסע, עם תגליות וחוויות, וכל קושי הוא בעצם ניסיון נרכש לעתיד. בלי להכיר אותך אני חותמת לך שיש סביבך אור. את רק מפספסת אותו (וזה קורה ומותר). אבל אם תחפשי אותו - תמצאי. בואי ונעשה תרגיל קטן שתמיד עשיתי לכאלה שבאו עם סיפורים רעים. שאלתי ושואלת אותך פה: "אוקיי, אז מה טוב קרה היום?" התשובה "אין" לא מתקבלת. תמצאי משהו אחד. למשל: מישהו שחייך אליך או גרם לך לחייך אליו. מעשה יפה שראית (מכונית שעצרה במעבר חציה או תודה שאמר מישהו). קטע מהעיתון. הבושם של מישהי שעברה ברחוב. אל תבטלי את החשיבות של הפרטים הקטנים באושר היומיומי. אלה התבלינים של החיים. חוץ מזה, זה שקשה לך לא אומר שאת לא בדרך הנכונה. זה אומר שאת בול בקו הזינוק. ויופי! תלתל-רואה-רק
תמיד לחייך - חיוך מביא חיוך שמביא הרגשה טובה

gayaגאיה

New member
תודה מקסימה

אני מאמינה שאת צודקת, שהכל לטובה ושכל קושי הוא בעצם ניסיון נרכש לעתיד, למרות שאני לא כל כך מבינה מה לטובה בכל הסבל הזה שחוויתי, האמת שאני לא מבינה מה כבר קרה, מפחיד אותי לאיזה מקומות קשים הגעתי כל התקופה הזאת ועל מה? לא תיארתי לעצמי בחיים שאגיע למצב כזה, שאחוש פחדים לא הגיוניים,כזה כאב, כזה תלישות מהמציאות ותחושת שיגעון. ויש חשבתי על כמה דברים טובים קטנטנים...מאנשים זרים שגרמו לי לחייך אתמול
זה שקשה לי לא אומר שאני לא בדרך הנכונה ...וזה אומר שאת בול בקו הזינוק ויופי
גרמת לי לחייך...כן אני צריכה לנסות להסתכל על זה בצורה כזאת..רוחנית יותר..כוללת יותר..אולי אמיתית יותר.. תודה על העזרה ועל האיכפתיות
גאיה

gayaגאיה

New member
עידכון../images/Emo39.gif

בסוף אתמול בדיוק אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת באורך פלא , מישהו התקשר אלי ורצה שאני אבוא איתו לחגיגות הניצחון של מכבי, וישר קפצתי מלאת התלהבות לא כי יש לי איזשהו זיקה לכדורסל ולא כלום האמת לאמיתה היא שעד שהגעתי לאוטו שלו לא הייתי בטוחה אם מדובר בכדורגל או כדורסל ובמה בכלל מדובר על מה החגיגה כי הייתי כל כך מנותקת ושקועה בסבל שלי, אבל שמחתי כי זו הייתה הזדמנות בשבילי לצאת מהבית! לצאת מכל הסבל הזה, מזמן לא שמחתי ככה, ופיתאום היה לי מוטיבציה להתרחץ ולהתלבש מהר, לראות שיש עולם בחוץ, אפילו רק לנסוע במכונית, לפגוש בן אדם חי, לפגוש אנשים חיים...וסתם רוב הזמן רק הלכתי הרגשתי כמו בצעדת הגלבוע, ואני לא אגיד שמי יודע מה מצאתי את עצמי שם בין כל האוהדים וגם לא חשתי בשמחה של הניצחון או משהו, חשתי רק בשמחה של לראות כל כך הרבה בני אדם ועוד לראות אותם כל כך שמחים.. הסתובבתי בין האנשים ..היה כיף להיבלע לבד בין ההמון ולאבד את הידיד שבאתי איתו וסתם להסתובב, להסתכל על פרצופים של אנשים,אבל הרגשתי גם איזשהי צביטה בלב של כמה אני בודדה ואווי יש כל כך הרבה אנשים בעולם, כמה אנשים ואני רוצה לחוש קירבה לאנשים, ולהכיר אנשים, להיות בקבוצה של אנשים , להיות בדינמיקה עם אנשים לבוא איתם במגע וזה לא קורה. וקניתי לי די הרבה דברים לאכול אחרי שהרבה זמן לא הקפדתי לאכול נורמלי כי הזנחתי את עצמי מאוד פיזית ומבחינת אוכל. וזהו היה טוב לראות שיש עולם בחוץ והיום ישנתי רוב היום אבל התחלתי לעשות כמה צעדים, 3 טלפונים לגבי דברים שיכולים לעזור לי או לתת לי כיוון בחיים. 1. פסיכולוג 2. הכוונה לחיילים משוחררים. 3. לימודים של השלמת בגרויות למרות שאני לא בטוחה עדיין שזה מה שאני רוצה . אני מרגישה שאני מתחזקת, ופיתאום הרבה פחות כואב והחיים מתחילים להיראות קצת באור שונה. אני מצטערת אם אני כותבת הרבה משתדלת לקצר ואני פשוט מרגישה שצריכה לפרוק אתם לא חייבים לקרוא הכל או שאתם יכולים לרפרף ולקרוא את הרעיון הכללי
חחחחחחח פיתאום אני תופסת את עצמי ואני לא מבינה על מה כל הסבל, על מה כל הבכי והכאב, אני מרגישה מין תישטוש זיכרון כזה, מן שואלת את עצמי איך הגעתי עד הלום, מה עשיתי בעצם עד היום? תחושה של תלישות נוראית, שלא מצאתי את עצמי עד היום בעולם הזה , על זה הכאב?, על זה שכל מה שהאמנתי בו איכזב והתגלה כאשליה אחת גדולה, אוקיי חבר לשעבר כל הדברים הטובים שעברנו הכאב עליהם, כאב הגעגוע, וכאב על כל הדברים הרעים שקרו בניינו, על איך שפגענו אחד בשני, על איך שנכשלנו, על איך שברחתי ממנו על זה שיש לו עכשיו חברה חדשה שהוא שוכב איתה ,על זה שהוא כל כך מקסים איתי עכשיו,(היינו 3 שנים ביחד) על זה שכולם ניראים לי מאושרים ורק אני לא על זה שגם אני רוצה ...שמישהו שיגע בי, על זה שאף פעם לא חוויתי סקס טוב, והדחקתי את כל הנושא הזה כשהייתי איתו והיחסי מין שלנו היו מאוד גרועים ועכשיו בא לי..ושלו עם החברה החדשה טובים ועל בסיס קבוע. על הבדידות, על כך שאני כל היום לבד בלי אף אחד, גרה לבד, על כך שלא מכירה אף אחד בעיר הזאת, ואין לי את מי לפגוש ועם מי לבלות ואני בכלל לא יודעת אפילו איפה אני רוצה לגור, ובטח שלא מה לעשות על כך שכל החיים שלי מכיתה יא לא הייתי במסגרת וגם כשהייתי היה לי רע, וזה לא היה להרבה זמן הכוונה שלא הייתי במסגרת יציבה הרבה זמן לא החזקתי תמיד תקף אותי דיכאון ושיעמום, על כך שלא היה לי ממש חדר ומקום מסודר משלי כל הזמן רק הסתובבויות, ולא עשיתי עם עצמי שום דבר ממש למעשה, אני חושבת על כל זה ופיתאום.... הכל קצת יותר מתבהר ...הכאב...הכאב נבע מאוד המון דברים אחרים.. יש לי קושי מאוד גדול בלמצוא עבודה ובכלל להיות מעשית כניראה פחדים שמשתקים אותי, חוסר ביטחון לא יודעת.. גאיה.

noa128

New member
היי גאיה ../images/Emo141.gif

מתנצלת על העיכוב בתשובתי, גמני לא בשיאי היום - אז תסלחי לי, נכון? את יודעת חמודה, קראתי את דברייך לעומק, ומצאתי את עצמי בין שורותייך. את עצמי בתקופות של אי עבודה/אין אהבה/אין תעסוקה/אין עניין. בתקופות שבהן כל שנותר הוא לשקוע. מאד מובנת לי תחושת התלישות שלך. נגמרו לך פרקים - אבל אחרים לא התחילו במקומם. אבל בואי נראה ביחד את הצד הטוב של הדברים, טוב? את גרה לבד = את חופשייה לעשות ככל העולה על רוחך. את חיילת משוחררת = יש לך את המענק הזה שלכם ללכת ללמוד מה שבא לך, מה שמעניין לך. את לא מכירה אף אחד במקום שבו את גרה = כל הדרכים פתוחות בפנייך לבנות לעצמך את המעגל שלך, שמתאים לך. מעשית: אני במקומך? בלי בנזוג/ילדים/התחייבויות? נרשמת ללימודים, כן, לשפר בגרויות, אבל במקביל - נרשמת ללימודים של משו שמעניין אותי - אני יודעת? ציור, איפור, משהו רוחני... מה שמתחבר אלייך, משהו שיעשה לך סבבה וכיף וימלא את הנשמה. במקביל - מוצאת לי איזו עבודה מלצרות או משו - כל דבר שיביא לי את הכמה גרושים אבל בעיקר - יביא אותי בחברת אנשים. תוציאי את עצמך משם גאיה - מהדכאון, הבדידות, מהעצב , זה בידייך - תנקטי פעולה אקטיבית, גם מלאכותית ויזומה - כשתהיי עסוקה ייעלם העצב, וההיכרויות והחברה יבואו מעצמם. אל תתחבאי ילדה, זה לא עושה לך טוב... וספרי לנו עוד עלייך ועל שלומך.

gayaגאיה

New member
היי נועה../images/Emo13.gif

אין על מה להתנצל באמת, כיף שאת מבינה אותי
לגבי הדברים הטובים שציינת האמת שהם קצת פחות טובים ממה שציינת, כי לא עשיתי שירות מלא ובקושי יש לי מענק שיחרור(בעיות בריאות פיזיות דווקא לא נפשיות-אבל עכשיו אני בסדר מבחינה פיזית) אבל אני יכולה לנסות להשיג מלגה, לגבי שאני גרה לבד זה גם לא כזה מדוייק כאילו אני גרה לבד אבל קשה לי להסביר את המצב בדיוק כדי לא למסור פרטים יותר מידי מזהים. אבל זה לא כזה מזהיר אני די חושבת לעבור מכאן. אחת הבעיות שלי היא לגבי ההחלטה שלי איפה לגור ואיפה לסדר לי את הפינה שלי, ואת המקום שלי , אחרי שכבר כמה שנים לא מרגישה שיש לי מקום כזה. ציינתי את הפרט הזה כדי להדגיש את היותי לבד.מצד שני אני לא ממש נהנת כרגע מהייתרונות של לגור לבד כי המקום מוזנח וארגזים.. בגללי רק בגללי אבל אני לא נהנת כרגע מהייתרונות של זה ואני יודעת שזה נשמע טוב ויפה. אבל את צודקת! אני צריכה לשמוח מכך שכל כל הדרכים אכן פתוחות לפני! ואני צעירה ואני חופשיה!
והנה אני כבר מרגישה עכשיו קצת יותר טוב, קצת הרבה יותר טוב, והעצב והכאב קצת הרפו ממני. ומקווה שבאמת אעשה צעדים ואצליח לבנות את חיי כפי שארצה. תודה רבה רבה לך שמחה עכשיו על המקום הזה. גאיה.

gayaגאיה

New member
כן אני באמת

מתלבטת עכשיו מה מתאים לי..אם להשלים בגרויות וללכת לכיוון האקדמאי, או ללמוד משהו שיותר משלב גם התפתחות אישית כמו..משהו ברפואה משלימה או לא יודעת מה..ואולי לשלב את שניהם..או להשלים בגרויות ורק להצטרף לאיזה חוג..ציור, אולי ריקוד..אולי איזה ספורט אחר..שיכניס אותי קצת לאקטיביות..ניראה..בנתיים צריכה לברר פרטים...מקווה שאצליח להחליט לבסוף,לבנות לי סדר יום ושזה יהיה די במהרה ושאתחיל לצעוד כבר..ניראה..מקווה שיהיה טוב. וגם לגבי העבודה...שבאמת אצליח ללכת לצאת מהבית למרות תחושת הדיכאון שזה גורם לי, כניראה מתוך פחדים שמשתקים אותי ולהתחיל לעבוד.

LostInTheSky

New member
נכון שאת מרגישה עכשיו...

הקלה גדולה?? הקלה על שהכל יצא?? גם לי זה קרה כאן, בפורום, היו לי הרבה דברים לכתוב, להבין עם עצמי, ותוך כדי כתיבה על משהו שכאב לי... באה התחושה הטובה... ואת תמצאי את מקומך, את האהבה שלך, את עצמך... תקחי קצת זמן, לאט לאט, בלי למהר... רעיון חכם ללכת לפסיכולוג, זה מה שגם אני עושה... אני אשמח לדבר איתך אם תרצי באייסיקיו: 49733740 אוהבת! LOST IN THE SKY

gayaגאיה

New member
אני מרגישה עכשיו

הקלה אבל גם תחושת תשישות גדולה, עוד אנוח קצת ולאט לאט אתחיל לעשות דברים. תודה רבה לכולכם על כל התגובות כל כך כיף לפגוש אנשים טובים באמצע הדרך, "אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד" ואמשיך לעדכן.

רגע...חכי לי!

חשבתי עליך כל היום. חייבת להגיד לך שבשרשור אחד הפגנת כוח אדיר שלא ציפיתי לו. התחלת במסר כואב ותוך 15 שעות גם בילית בכיף וגם עשית 3 טלפונים חשובים. היי! יש לך מושג באיזו מהירות את זזה? הפנטת אותי עם הכוח שלך, יקירה. לכן, נדמה לי שלא משנה מה תחליטי לעשות - את זה את תעשי. ואפילו בגדול. ורציתי להגיד לך שהכאב שתיארת מזכיר לי משבר של אובדן שייכות שהיה לי כשהייתי בערך בגילך. אולי יקפצו עלי בפורום אבל תזכרי (ואם תשכחי - שובי אלי ואזכיר לך) - אין בעולם גבר ששווה את הכאב הזה. אם הוא הלך, סימן שהוא לא ראוי לך. אפילו מין טוב לא היה לך איתו...נו באמת.
ותיארת רקע לא קל. אבל עברת את כל זה והנה את פה איתנו, מנתחת דברים ומגבשת כיוון - יש לך את זה. בא לי לחבק אותך ולהגיד לך באוזן שאם את לא רואה את הכוח שלך אז או שאת פתי מאמין או שפספסת את גאיה. אני מהמרת שאת בחורה לא רגילה. תמשיכי לכתוב לנו ואל תעשי חשבון לאורך. אני קוראת הכל, אולי לא תמיד מגיבה במהירות כי צריכה לחשוב. אבל אני פה כל הזמן. תלתל

gayaגאיה

New member
אני לא רצה לשום מקום../images/Emo13.gif

תודה שחשבת עלי
הצחקת אותי לאורך הודעתך מתוקה
לגביו ולגבי הגברים - הצדק עימך
והאמת היא שאני עוד הלכתי ממנו,ואם נרצה עוד יותר לדייק באמת אז -ברחתי ממנו...ואז הדחקתי הכל כי היה בי המון כעס כלפיו והמשכתי הלאה ועם הזמן כל הכעס התפוגג והופיע רק הכאב-המון כאב אבל אני בסדר עכשיו, עכשיו אני מרגישה טוב יותר וגם המחשבות עליו ועל העבר מתפוגגות להן והכאב די חולף , חלף לו וחושבת שאני כבר בסוף תהליך העיכול של מה שהייתי צריכה לעכל,ולהבהיר איתו ולבד לגבי כל מה שהיה ואני מבינה שסתם מאוד נוח לעיתים- עכשיו לזכור ולהסתכל רק על הדברים הטובים שבו, להסתכל על זה שהוא מאוד השתנה ואני השתנתי ולהשלות את עצמי שאם היינו חוזרים עכשיו אז היה טוב. אולי באמת היה כך אבל הוא עכשיו עם מישהי אחרת ואני גם לא בטוחה שרוצה אותו, לפחות לא כרגע ואני אומרת שאם זה באמת נועד להיות זה יהיה. ואשמח להכיר בחורים חדשים
כן משבר של אובדן שייכות...אז זה קרה גם לך בעבר? טוב לדעת שבעיותי לא כאלה יוצאות דופן הכוונה שלא רק אני...נו הבנת את כוונתי נכון? לגבי הדברים שעשיתי ב15 שעות
טוב זה אחרי שהמון זמן לא עשיתי... אבל אולי אני באמת פתי מאמין או שבאמת פיספסתי את גאיה
- את כזאת חמודה , תודה לך אישה יקרה ומלאה באור
עשית לי ממש טוב על ה
גאיה

gayaגאיה

New member
אני מסתכלת על כל השירשור

ופיתאום אני חושבת לעצמי מה זה כל החיוכים האלה? עוברת עליהם אחד אחד ורואה וקולטת ומפנימה שהם שלי

gayaגאיה

New member
שוב שוקעת

הכל ניראה רע, העולם נראה רע, כל כך לבד ואם כבר בקשר עם מישהו רק חשה את האנרגיות השליליות , מלאת פחדים ורע לי, אין לי כוח לעשות כלום, ואני לא רוצה שוב לשקוע ולא יודעת מה לעשות עם עצמי.

noa128

New member
אין מה להתנצל גאיה ../images/Emo24.gif

את לא משחירה - בשביל זה אנחנו כאן.. אבל מרגיש לי קצת שנכנסת לסיחרור עם הדיכי. אולי באמת תפרגני לעצמך איזה טיפול? מה את אומרת? תושיטי יד למישהו חיצוני שיוציא אותך מהבור? רק טוב,

למעלה