שלום כולם...

טושית18

New member
שלום כולם...

אני בחורה בת 20 וקצת...בעבר הייתי פעילה מינית ופרט לעירום באור (לא הייתי מסוגלת) לא היו בעיות מיוחדות...לאחרונה אני מוצאת את עצמי בורחת מכל הכרות חדשה עם גברים ובכלל מסיטואציות מיניות וממש פיתחתי שיטת בריחה ממגע ואינטימיות וסקס וקשר מסוג כלשהו עם בני המין השני...מה עושים? מישהו יודע איך מטפלים בדבר כזה? אני הנחתי שיש לזה קשר עם המשקל שאני רוצה ומנסה להוריד...אבל בעבר שקלתי הרבה יותר מעכשיו.. תודה למי שמנסה..

tuches leker

New member
נכון - גברים אוהבים רזות

הכנסי לדיאטה ואם תצליחי לרדת, הכל יבוא על מקומו בשלום.

gringole

New member
OMG

אני לא מאמינה שאמרת את זה כרגע. מאיפה לך לדעת שהיא שמנה ולא סתם בעלת דימוי עצמי קלוקל!? ואני לא חושבת שאדם שהולך למנתח פלסטי כדי לתקן את הבליטה הבלתי-ניראת באף שלו פתאום הדימוי העצמי שלו משתנה. לפעמים כן אבל לעיתים מאווווד רחוקות לפעמים זה גורם רק נזק נפשי. אל תקשיבי לו. אני לא פסיכולוגית אבך המשקל שלך שלך אולי קשור בדימוי העצמי שלך אבל לא בהכרח בהעדפה של כל הגברים בעולם.

שלום טושית18

קראתי את ההודעה שלך והאמת שחשבתי שזה קצת מתקשר להודעה של הבחור הביישן ששאל משהו דומה. אבל הפאנץ ליין בסוף הכניס אותי למחשבות בכיוון אחר. בכל תקופה ישנו אידאל יופי תרבותי- נשים רזות, נשים מלאות, נשים בהירות, נשים כהות.... והטעם התרבותי הזה לא חייב להיות תקף עבור כולם. יש כאלה שאוהבים בנות רזות ויש כאלה שלא. יש כאלה שאוהבים ציצי קטן ויש כאלה שלא. את חייבת לזכור שמה שהכי חשוב זה איך שאת מרגישה, האם את שמחה עם עצמך או לא. אני לא הייתי רצה לעשות דיאטה רק כי מישהו אמר לך שאת צריכה. ישנן המון נשים מלאות וחושניות הנהנות מסקס מצוין בלי שום קשר למשקל שלהן בזכות העובדה שהן מרגישות מיניות וסקסיות. זה תלוי בהרגשה. גם כאן, נשאלת השאלה מה קרה שגרם לשינוי, האם היה בחור שגרם לך להרגיש לא טוב, האם מישהו פגע בך או העיר משהו לא במקום?האם את עם עצמך פתאום הרגשת לא כל כך בנוח? לכולנו יש מתנות ייחודיות שאינן קשורות רק במראה. אני חושבת שאם תהני ממה שיש לך להציע לבני המין השני שאיננו קשור רק במראה, את תראי שיש הרבה כאלה שמעריכים בך הרבה תכונות ואיכויות מעבר.... בהצלחה

למעלה