שלום כולם

שלום כולם

אני נמצאת במצוקה נוראית וכבר חושבת שאין תקוה ביקשתי קבן לפני שבוע..משהו כזה ואמרו לי שייקח זמן.אבל אין לי זמן אני משרתת ביחידה קרבית....... ולא יכולה יותר.הבעיות בבית מקשות עלי את השהייה שם ואני סובלת מדכאונות חוסר שינה..ועוד דברים שקשה לי לכתוב מישהו יכול להגיד לי אם קב"ן יכול לעזור לי?מה הוא יכול לעשות בשבילי? מישהו שהיה אצל קבן כבר.....או מישהו שהורידו לו פרופיל... כבר אין תקווה.

drnaji

New member
שלום לך ליאת ../images/Emo9.gif

אחרי שאת מבקשת קב"ן יש להם עד ל14 יום לתת לך פגישה עם קב"ן. ככה זה בפקודות. תהי מודעת לחוק הזה ותגידי להם שהם מחוייבים להפגיש אותך עם קב"ן תוך 14 יום מיום הבקשה. אם המצב בבית קשה,אז כדאי שתפני גם לת"ש כי הם יכולים לדאוג לשירות יותר קל בשבילך. בעיות של דכאונות וזה זה לקב"ן. בהצלחה.

תודה !ועוד משהו...

קבן יכול לעזור לי? כי הבעיה שלי מיידית....אני חייבת לצאת מהמקום שאני נמצאת בו כרגע בצבא...

drnaji

New member
בוקר בוקר ../images/Emo9.gif

במקומך לא הייתי מצפה שהקב"ן יתן לי פתרון מיידי כדי לא להתאכזב. אני לא קב"ן ואני לא יודע מה הוא יחליט. מה שכן,תנסי כמה שאת יכולה להוציא את המיטב כי אין לך מה להפסיד. בהצלחה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
האם קבן יכול לעזור...

שלום ליאת, אנחנו מקווים שבקרוב מאד יאפשרו לך לקבל את המגיע לך, לראות קבן אנחנו מבינים שאת נמצאת בתקופה קשה.. שאת מרגישה צורך לקבל סיוע, למצוא דרך להתמודד עם הקשיים בבית ובכלל... אם לוקחים בחשבון שתפקידו של הקבן, הוא קודם כל להקשיב לך ולקשיים שלך אנחנו מאמינים שהוא יכול לעזור קודם כל, להיות בשבילך מקום בו תוכלי לבטא את הקשיים האלה, לשתף בהם ולא להיות איתם לבד.. והוא, במסגרת תפקידו, יוכל להציע דרכים להתמודד מתוך מגוון הדרכים העומדות לרשותך..ולרשותו... ספרי לנו איך מתקדם ואם תרצי, עד שתפגשי אותו, תוכלי לשתף אותנו כאן בקשיים, בדברים שמטרידים כדי שלפחות עד אז, תהיה לך כאן אוזן קשבת...

אנה488

New member
בטח שקבן יכול לעזור

45 נפשי זה פסילת קורסים ובסיס פתוח קרוב לבית ואם הוא יאמין לך אז הוא יתן לך את זה.........

למעלה