שלום כולם!

Crazy Life

New member
שלום כולם!

היי לכולם. קוראים לי שהם, אני בת 13 מנהריה, אבל בקרוב אני עוברת למצפה רמון. אני צמחונית מגיל 7 בערך כי חשבתי שזה נורא אכזרי מה שעושים לבעלי חיים. אני באגודת "אנונימוס" אבל עדיין אסור לי להפגין ולהיות פעילה כי אני קטנה. קראתי חלק ממה שכתבתם, ואני מאוד מעריכה אתכם ואת המעשים הטובים שאתם עושים. הבטחתי לעצמי שאני אהיה צמחונית עד שאמות, אפילו אם יאיימו עליי או משהו. כאשר אני ילדים אוכלים בשר, אני מעירה להם ומספרת להם מה עברה החיה שהם אוכלים. הצלחתי כבר להפוך 3 ילדים לצמחוניים! אני גם ערכתי הרצאות בכיתה שלי על צמחונות ועל התעללות בבעלי חיים.

גולדי2002

New member
היי שהם. ברוכה הבאה לפורום

קודם כל, יש לנו ילדים פעילים בגיל שלך (אחת מהם היא בכלל תרנגולת
), אז אני מניח שגם את תוכלי להשתלב בפעילות בלשהי באיזור מגוריך ואם לא אז יש דרכים לעזור מהבית (חפשי את הגליונות הקודמים של "זכויות בעלי חיים השבוע". שנטי, תוכלי להביא קישור?) ועוד משהו: אני לא בטוח שזה רעיון כל כך טוב ללכת לאנשים שאוכלים בשר ולהעיר להם על זה. אנשים לא אוהבים שנכנסים להם לצלחת וזה יוצר התנגדות. עדיף לתפוס אותם בסיטואציה של דוכן, למשל. או בהרצאות, כמו שאת עשית. אז כמו שאני רואה את כבר פעילה וזה טוב. תמשיכי כך וברוכה הבאה.

Crazy Life

New member
תודה רבה!

אני לא בטוחה שעכשיו אני אוכל להתנדב לכל מיני פעילויות...לא שיש לי בעיה אבל אני ממש מתרכזת עכשיו בלימודים. למרות שהחופש הגדול כבר פה, אני לומדת חזק אנגלית כי אחד החלומות שלי זה לעת אנגלית שוטף... וגם אני עכשיו במעבר...אז אני קצת עסוקה...אבל בחודשים הקרובים בטוח שאני אעשה משהו...גם מצפה רמון זה יישוב קטן אז בטוח שאפשר יהיה לעשות שם משהו.. ולגבי זה שאנשים לא אוהבים דוחפים להם את האף לצלחת...לא איכפת לי! אנשים סתם מגעילים! אם הם אוכלים חיות אז...לא יודעת! גם היו לי מן תגובות מגעילות מחברים שלי אבל אני שמה קצוץ. חיות הם בדיוק כמו אנשים...רק יותר מתחשבות ואיכפתיות!

adipo

New member
איזה חמודה

למה את עוברת למצפה רמון??? אנחנו צריכים אותך בנהריה- החלטנו לפתוח שנה הבאה גרעין צמחוני\טבעוני פעיל, חבל...

Crazy Life

New member
יאבאמת????

חבל....
אני עוברת למצפה רמון בגלל החלטה של ההורים שלי...מה אני אעשה?

נהריה רולז?

ממ איז ילדה חמודה.. ממ יש לך איסיקיו? אם תיהיה איזו פעילות בקרוב לפני שאת עוברת נקרא לך... מתן הטבעוני שבועיים.

Crazy Life

New member
אני מקווה שאני אוכל.....

אני מקווה שאני אוכל לבוא. כי אני עכשיו רק אורזת ואורזת ואורזת... יש לי אי.סי.קיו: 158960798

shanty.G

New member
ברוכה הבאה שהם../images/Emo140.gif

וואו, חתיכת מעבר את עומדת לעשות! למה את חושבת שאת קטנה? אנשים קטנים אגב עושים הרבה
ונשמע שאת עושה המון לטובת בעלי החיים, הרצאה בכיתה זה דבר שלא כל ילד בגילך יכול ומוכן לעשות, כל הכבוד! לגבי הערות, כמו שאמר גולדי, לא תמיד צריך "לשבת" על החבר´ה. לפעמים לאט ובדרכים עקלקלות משיגים יותר. פניות קיצוניות פעמים רבות יוצרות אנטי, ואז מאבדים אזניים קשובות. בכל מקרה, נשמע שאת בדרך הנכונה, ויש דברים נוספים שאת יכולה לעשות גם בכיתה כשיתחילו שוב הלימודים וגם מחוצה לה. בינתיים את מוזמנת להישאר אתנו ולהכנס למאמרי הפורום, לקישורים ושאר הפיצ´רים בשורה האפורה למעלה

איכסה

New member
היי!

גם אני בן 13, אני צמחוני מגיל 9. קודם כל, לא כדאי להעיר לאנשים על אכילת בשר, זה קלף לטובתך (שאת צמחונית) תשתמשי בידע שלך רק כשמעירים לך על זה או כשרוצים להתווכח. את יודעת, אצלינו בכיתה 2 ילדים נורא רצו להפוך את כל הכיתה שלנו לצמחוניים, כמעט כל הילדים שהפכו להיות צמחוניים - חזרו בהם, והיום הם אוכלים בשר. הילדים האלו, היו יכולים להפוך לצמחוניים קבועים אם הם לא היו חווים את זה בגיל כזה. תחשבי על זה, שאם יום אחד מישהו ישכנע אחד מהם כשהוא יהיה בן.. 30 נגיד, אז הוא יחשוב שהוא כבר היה צמחוני, והוא ייזכר באיך שזה נגמר פעם. נ.ב גם אני גרתי פעם במצפה רמון, לא שאני זוכר משהו - אבל יש תמונות ולפי מה שראיתי זה מקום די מדהים. נ.ב.ש אני Mm130 מהפורום ביואל..

Crazy Life

New member
גרת במצפה רמון?

נחמד...אם תוכל, תספר לי קצת על הבית ספר התיכון שיש שם..אני מפחדת! בדר"כ, החברים שלי, כשהם אוכלים לידי בשר...הם אלה שמתחילים את השיחה..אז אני ממשיכה!

איכסה

New member
גרתי במצפה רמון,

אבל מכיוון שאז הייתי בן שנה - אני לא כ"כ מכיר את בי"הס התיכון...

Crazy Life

New member
מה?????.

איך זה ייתכן? היית בן שנה ולא קיבלו אותך לשם? אני לא מאמינה! סתם.....

Crazy Life

New member
אני יודעת....

אבל הבית ספר לאומנויות מתחיל רק בכיתה י´....ואני בכיתה ח´...

Crazy Life

New member
תודה רבה...../images/Emo13.gif

כן...אנשים קטנים באמת עושים הרבה...אבל באנונימוס מותר להפגין רק מגיל 17 ומעלה נדמה לי.... החבר´ה שלי מאוד נחמדים...וקלים לשכנוע...גם שיכנעתי את כל המשפחה שלי להפוך לצמחוניים..

shanty.G

New member
נציגים רשמיים מאנונימוס?

האמנם הזכות להפגין מותנית בגיל? לא ידעתי
חבר´ה קלים לשכנוע זה טוב, אבל משפחה שלמה שמשתפת פעולה זה חדש לי
כל הכבוד!

re_ut

New member
עד כמה שידוע לי

נוער ואף ילדים מוזמנים להשתתף בפעילות בה הם יכולים לעזור. יש לציין שהוריהם צריכים לדעת ולאשר. יכולות להיות פעילויות שקטינים לא יכולים להשתתף בהן אך הן מעטות (למיטב זכרוני נתקלתי בשתי פעולות כאלה בחמש השנים האחרונות). בכל אופן, אני מסכימה עם מי שאמר שאת כבר פעילה. תראי כבר מה הספקת, ילדים ונוער הם הקהל שהכי קל לו להשתנות, בהצלחה וברוכה הבאה

Crazy Life

New member
חחחח תודה!

כל המשפחה שלי צמחונית..לפעמים אבא שלי חורג אבל זה קורה רק פעם בשנה או משהו. רצינו גם להפוך את הכלב שלי לצמחוני אבל זה היה כבר יותר מדי..זה פוגע כבר בשרשרת המזון.

יופי

זה ממש טוב שיש את הדבר הזה יש לי סיפור לספר מתחת לבניין שלי היה חתול עם עמוד שדרה שבור ושראיתי אותו נשבר לי הלב מקדימה הוא היה החתול הכי חמוד שאיי פעם ראיתי!!!אבל כל המאחורה שלו היה דוחה הוא סחב את החלק האחורי שלו כי הוא היה משותק והיה לו נמק בקיצור לא מראה טוב.... אז התקשרנו למוקד בע"ח והם לא החזירו תשובה בבוקר טלפנו לעמותת החתול והם באו אבל החתול נעלם ואז ביום ראשון בשש בבוקר ירדתי למטה וחיפשתי אותו והוא היה שם הכנסתי אותו לארגז והעלתי אותו הביתה העשר לקחנו אותו לווטרינר והוא אמר שאין מה לעשות ושהוא סובל ושצריך להרדים אותו................זה היה עצוב ומה שנורא בסיפור הזה שמתברר שהשכנים המגעילים שלי ראו אותו ככה כבר לפני שבוע ולא עשו כלום!!!!!!!!!! מסכן איזה מן אנשים חיים בעולם הזה?!?! יש לי גם הצעה רצינית: צריך לחוקק חוק שצריך רישיון כדי להיות קשיר להחזיק בע"ח כי יש אנשים שפשוט לא מגיע להם והם מתעללים בהם.....

למעלה