שלום כולם

parebok

New member
שלום כולם

יש פה משהו שעובד עם איתותים ו מרויחים מזה או ש נותנים לאחרים לנהל להם את החשבון שלהם אשמח להמלצות

זמבורה10

New member
יש לי יופי של מערכת איתות ברכב.

בכל פעם שאני פונה אני משתמש בה. המערכת מספקת התראות בזמן אמת (-:

rafipips

New member
אם אתה לא תדע לאותת לעצמך איך תסמוך על אחרים?

בכל תחום בחיים יש בעל מקצוע שנותן אחריות על עבודתו . הבעל מקצוע היחיד שלא נותן תעודת אחריות זה המאותת . חלק נכבד מאד מהמאותתים - נכשלו בהצלחה במבחן הקוף , והיתר יצאו בשער כניסה , (נתנו לקוף לפתוח איזה עסקה שהוא רוצה בדיוק באותה שעה שהמאותת פתח עסקה ומה אתה חושב היו התוצאות ? ) אל תחפש חיים קלים , אם אתה לא מבין את המסחר , תתרחק ממנו כשהכסף עוד ברשותך .

ferrytale

New member
יפה מאוד. מסכימה לחלוטין!

אין מערכת שתוכל לעשות את העבודה במקומך! חשבו מאוד שתזכור שיש בסיס שאתה חייב לדעת, להבין ולהתנסות בו! אם אתה חושב שהיתן לעשות כסף בקלות, תשכח מזה

napipi

New member
תשובה עקרונית ומנוגדת לזו של החברים שהגיבו

שלום, אני חושבת שזה בסדר גמור לא לשלוט בתחום המט"ח ובכל זאת להשקיע. גם אני כחוקרת בתחום האקולוגיה, לעיתים מזמינה אנשי מקצוע נוספים. כך גם בהשקעות. אם אתה לא מספיק טוב בכדי להנות מפוטנציאל הרווחים, יש לך אפשרות לגיטימית להישען על אנשי מקצוע אחרים, דוגמת מאותתים, מנהלי חשבונות וכו'. אתה צריך להתייחס לתחום ההשקעות בצורה מקצועית ולשכור את אנשי המקצוע הטובים ביותר שייעצו לך ושישקיעו עבורך או כל פורמט אחר שאתה מרגיש בנוח לגביו. בכדי לבחור לך כזה, עליך לסקור את החברה או השירות שמציעים את שרותם על פי פרמטרים של פרק זמן בשוק, תיק השקעות, ביצועים בהווה ובעבר וכו'. זה לא משימה קשה, אבל אל תתעצל ותבדוק לעומק. לי אין המלצה עבורך לצערי, אבל אתה יכול לשכור שירותים של 2 או 3 נותני שירות, ולהתייחס לעניין כאילו שמת כספך ב2-3 קרנות נאמנות שונות

זמבורה10

New member
לא יפה להשלות את הבן אדם

יבטיחו לו הבטחות של עשרות ומאות אחוזי רווח בשנה, רק תבוא ותיפקיד את הכסף. בסופו של דבר הוא אישתו ועוד ערמה של פריירים יופיעו בכלבוטק. בתוכנית של עמנון לוי לפני מס חודשים, היתה כתבה על בחור שהבטיח המון הבטחות. בסופו של יום אותו בחור פירק לאנשים מאות אלפי שקלים באופ' מעוף. על כל מקרה המון בהצלחה.

ferrytale

New member
לדעתי, אם הוא לא מספיק בקיא,

שיתן את הכסף שלו לבית השקעות ושלא ייחשוב לרגע על קיצור דרך כגון איתותים שונים שיעשו לו מיליונים.. אני עדיין חושבת שצריך קצת יותר מבסיס טוב וקצת יותר מקצת ניסיון בתחום..

לדעתי האישית.

אין לסמוך על מערכות איתותים של חברות הפורקס השונות. תחפש פורטל פיננסי בלתי תלוי שמתעסק במסחר בפורקס ותיקח משם את האיתותים. לתת לחברות הברוקרים לאותת לך זה כמו לתת לחתול לשמור על השמנת. לא חסרים אתרים כאלו(ביז פורטל/פורקספרוס ויש עוד). חפש אתרים שמתעסקים רק בפורקס והם בלתי תלויים.

EURUSD22

New member
http://collective2.com/

אני בודק אותם כבר כמה שבועות. יש שם דברים לא רעים בכלל.

rafipips

New member
בכל זאת צריך הבנה כלשהי ולא לקבל כל איתות

הייתי מנוי פעם לשירות איתותים , וכשהתחלתי לסנן אותם הגעתי לתוצאות יפות באמת . הסינון היה פשוט איתותים נגד המגמה לא הייתי נכנס . ובכל זאת אני חושב שאין קיצורי דרך , חייב כל מי שמתעסק במסחר קודם כל ללמוד ולהבין במה הוא מתעסק . ורק אחר כך אם הוא מחפש חיים קלים , אז לא חסר .

למעלה