שלום כולם ...

שלום כולם ...

היי מה העניינים היום? טוב התחיל לא טוב,בגלל הפיגוע,אבל זו המדינה ואנחנו מתחילים להתרגל לפיגועים האלו. אבל עיזבו את זה ! אנחנו צריכים להמשיך לחיות עם כל הכאב והצער הזה. אז מה איתכם היום? אני מקווה לשמוע שהכל טוב. בכל אני בדרך לצ`אט בעוד רבע שעה אוליי פחות. כדאי שתהיו שם וזו פקודה !!!!

bduya

New member
בארי...

הדבר הכי גרוע שאנחנו יכולים לעשות זה להתרגל למצב הזה. אסור לנו שזה יהפוך לחיי השיגרה שלנו ולהסכים למצב שבו כל יום נהרגים אנשים... על מה? על כלום! סתם הלכו לעבודה כמו כל בוקר טיפוסי. אנחנו חייבים להתייחס לכל פיגוע כאילו זה הראשון שחווינו ולהתפלל על כל פצוע ולבכות על כל הרוג. זו לא שיגרה! אני מצטערת. אי אפשר להתרגל למצב כזה בארי. מצטערת שאני לא מסכימה איתך... חוץ מזה אני שמחה שהכל טוב אצלך ומאחלת לך המשך יום נהדר נשמה... :) בוא נחייך שניה, אוקיי?

אני בהחלט מצדיק את מה שאת אומרת...

אבל הרבה אין לנו מה לעשות בהקשר לכך... רק לראות,להסתכל ולחכות לדבר אחד שיקרה מתוך שלושה אפשריים : 1. ננסה למנוע את הפיגועים האלו. 2. או,נחזיר אותם (את הערבים),למשטר צבאי כמו בשנות השישים. 3. או. שתהיה מלחמה והיא בהחלט תהיה אחרונה או לנו או להם. זה מה שיש לי לומר בהתאם למצב.

שאלה.

אתה חושב, שאם יחזירו את הערבים, למשטר צבאי `כמו בשנות השישים`, זה יעזור? רק רציתי לציין כמה עובדות: א. גם בשנות השישים היו פיגועים. ב. מסטר צבאי, ויאוש, הם קרקע פוריה, לגידול מפגעים (ע``ע אלג`יריה, צפון אירלנד, חבל הבסקים בספרד, ימי המנדט הבריטי בא``י, הכורדים בעירק, ועוד. ג. ואם כבר מזכירים את זה? בשנות השישים, היו פיגועים, למרות שלא ישבנו בשטחים, ובשנות השבעים, היו פיגועים, למרות שכן ישבנו בשטחים. אני, אישית, לא רואה בדיכוי (משטר צבאי, מדכא את זכויות הפרט, מעצם היותו משטר צבאי) אז.. אני לא חושב שזה הפיתרון.

אוסטרלי

New member
אני לא מסכים איתך....

תראה בארי, אני ממש לא חושב שאתה צודק!!!!! בשביל אחד שחווה את הפיגוע וראה את כל הפגועים שוכבים על הכביש, אני לא חושב שצריך להפוך את זה לשיגרה, ולהמשיך לחיות כרגיל אחרידבר כזה!! צריך להחזיר להם וב ג ד ו ל !!!!!! לא כואב לך שבפורים לא יוכלו אנשים לחגוג כמו שצריך כי הם מפחדים לצאת מהבית??? זה נראה לך כמו שיגרה??!!?!?!?!?

למעלה