מה קורה? קוראים לי אלינור ואני בת 17 מישהו יכול בבקשה להגיד לי למה אדו וקמילה חזרו מוקדם ומה קרה לקמילה שהיא הרגישה רע? לא ראיתי את הפרק... ודבר נוסף, מישהו הקליט במקרה את הפרק שאדו וקמילה מתחתנים? אני מחפשת אותו וזה מאוד חשוב לי! תודה רבה כולם
תודה רבה רבה אני נכנסתי ויש מלא פורומים אז אני מקווה שהלכתי לנכון... בכל אופן תודה רבה רבה רבה ואת יכולה לשלוח לי באימייל או אייסיקיו או מסנג'ר רק תגידי לי מה ואני אתן לך את הכתובת תודה רבה רבה רבה ודרך אגב, יש לך אתר על הסידרה אולי?
היום אני עומדת לראות את מה שפיספסתי אתמול ולפי השרשורים שלכן אני כבר מתארת לעצמי כמה אני אבכה ... מכינה קילו טישואים ,סוגרת תריסים וחלונות שהשכנים לא ייבהלו וירוצו לבדוק מה קורה לי. נשתמע בערב אחרי הפרק של היום .
נרשמתי לפורום Next אולם אני לא רואה שום פורום על קשרי משפחה או קישור. בקטיגורית חיפוש רשמתי קשרי משפחה והאתר הפנה אותי לשתי הודעות שהופנו אליך בנוגע לבקשות. תוכלי לכתוב הסברים איך נכנסים לפורום? תודה
אין לי בעיה עם זה שאת רוצה לעשות נפשות לפורום אחר . זה התחיל בזה ששלחת קישור שלא הראה דבר. מלא הודעות קיבלת ולא הסברת איך ולאן להיכנס כדי למצוא פורום קשרי משפחה אולי את יכולה לתת קישור מדוייק לפורום המדובר וזהו... אולי תסבירי שצריך להירשם כדי לראות קשרי משפחה. בינתיים טוב לי פה