שלום כולם

שלום כולם

סליחה על ההתפרצות, אבל קוויתי להאמין שיש כאן מישהו לדבר איתו. ורציתי לשאול אם אפשר להצטרף. אני גבר, שנולד בגוף של בחורה. מאז ומתמיד ידעתי זאת, אבל מעולם לא הרגשתי לגיטימציה לדבר. להגיד. מאז שיש לי חברה מדהימה שמקבלת אותי כל כך, החלטתי לתת לעצמי לנסות להיות מי שאני באמת. מאז ומתמיד היתי גבר. אני קם בבוקר ומייחל להתגלח, אני רוצה חזה שטוח ושרירי. אני נראה כמו גבר לחלוטין, ואין אדם שחושב שאני בחורה מלבד אלו שמכירים אותי. אני מרגיש מאוד מתוסכל, כי אני יודע שהדבר היחידי שייתן לי אושר אמיתי הוא לקבל גוף שתואם את הנפש שלי. אני קונה חולצות גברים ותחתוני גברים, מכנסי גברים ודאודורנטים, בשמים ותכשיטים של גברים. אני מרגיש מאוד לא בנוח כשמגלים שאני בחורה, כאילו אני מרמה מישהו, אבל זה אני, באמת. לא מזמן הלכתי לקנות משקפי שמש, והעובדת פנתה אליי בלשון זכר. הגבתי בהתאם, ואז כששילמתי באשראי, היא בקשה תעודה מזהה וראתה שאני בחורה. זה היה מביך כל כך. ביום שישי נכנסתי לחנות ג'ינסים בקניון, ומוכרת התחילה איתי, בתור גבר והיתי כל כך מאושר. שאני נראה גבר. נראה כמו שאני מרגיש. מה אני יכול לעשות? אני רוצה לעבור ניתוח לשינוי מין, כדי להיות תואם להרגשה שלי. לאני האמיתי שלי ואינני יודע איך והאם אוכל להרשות זאת לעצמי. אובד עצות. בבקשה תעזרו לי...

ברוך הבא לפורום../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

בוודאי שאתה יכול להצטרף, יש לך פה הרבה עם מי לדבר
יש פה הרבה שמרגישים כמוך, או קצת אחרת, או בגירסה ההפוכה. אתה לא לבד. מדבריך נשמע שאתה יודע מי אתה, מה אתה רוצה ואיך להשיג את זה. אם ככה אולי תספר לנו קצת למה אתה מרגיש שאתה "לא יודע איך והאם תוכל להרשות זאת לעצמך"?

היי טורפדואית...

אני לא יודע אם אוכל להרשות זאת לעצמי מבחינה כלכלית. אני עובד קשה מאוד ומרוויח מעט מאוד. ואינני יודע אם אצליח לעמוד בחקירות שתי וערב ע"י כל מיני פסיכיאטרים וועדות שמתיימרות להחליט מה יהיה לי טוב ומה יהיה לי רע. אני נורא פוחד לדבר על דברים שכואבים לי, כמו הזהות שלי, שבסך הכל היא עניין שעצוב לי וקשה לי למרות הפתיחות, עם אנשים שיחקרו אותי ויחליטו מגבוה על החיים שלי.

אני מבינה

שאתה בן 18... אין לך סיכוי לעזרה כלכלית מההורים? לגבי ה"חקירות": אלא אם כן יש לך בעיה נפשית אין לך מה לחפש אצל פסיכיאטרים. אלא אם כן אתה מעוניין לעבור את הניתוח בארץ אין לך מה לחפש אצל שום וועדה. יש שנחשבת כהכי מומחית ומיומנת בארץ בנושא הזה, שמה ד"ר אילנה ברגר, היא מקבלת באופן פרטי, בקצב שלך, היא לא מתיימרת להחליט בשבילך כלום. לפי החששות שאתה משמיע אני הייתי ממליצה לך עליה. אם אתה חושש מטירטורים בין פסיכולוג אחד לשני, היא די תתאים לך. ממנה אתה גם תוכל לקבל הפנייה להורמונים ודרכה לעבור את כל תהליך השינוי.

אני שולחת לך מסר בפרטי עם כל הפרטים

כי נדמה לי שאסור לפרסם בפורום כתובות ומס' טלפון.

DarlingAdam

New member
ברוך הבא :)

אני רואה שטורפדואית הספיקה לעזור עם הפרטים של אילנה לפני שהתעוררתי, אז לי לא נותר אלא לברך אותך על הצטרפותך :)

ליטל ו

New member
היי :)

נעים לפגוש וברוך הבא! :) איזה כיף לך שקוראים אותך כבן כל כך בקלות! אני מכירה את ההרגשה שאני מרמה כשחושבים שאני בן, אבל מהשכל אני יודעת להגיד שזה, כמובן, לא הכרחי - זו לא רמיה, זה אתה. בכל אופן - כיף שאתה כאן, וברור שאתה מוזמן להצטרף!

תודה רבה..היתי אצל החברה שבוע עכשיו

אז לא הגבתי, אבל אני נורא שמח שאתם כאן...ושמח להכיר אותך ליטל..אשמח להתכתב איתך איכשהו אם זה אפשרי..

למעלה