שלום כולם!

שלום כולם!

מאושר לראות שיש את הפורום הזה, ושלא צריך להתחבא בתוך פורום גאדג'טים יותר!!! אני בעליו הגאה של מישה, אייפוד 15 ג'יגה דור שלישי (אני חושב שהוא דור שלישי - אין 15 ג'יגה לדור שני, לא?), אותו קיבלתי יחד עם האיי-טריפ. הבעיה שלי היא שאיבדתי את ספר ההדרכה ויש לי בעיה עם הרשימות החכמות. יש פה אולי הסבר קצר למהן בדיוק אותן רשימות חכמות, למה זה טוב ואיחך עושים אותן? בנוסף, האם יש איזה מנשא לרכב? האיי-טריפ זה רעיון נחמד, אבל הביצועים שלו משתנים לפי המיקום של המכשיר ברכב, ואני רוצה משהו שיקבע אותו. מוכרים דבר כזה? עוד שאלה - מה בדיוק ההבדל בין דור רביעי לדור שלישי? ןדבר אחרון ודי - שמישהו סופית ירגיע אותי בקשר לשטויות של הסוללה שנגמרת אחרי חצי שנה. אני מכיר אנשים שאפילו קנו משומש ואין להם בעיות עם הסוללה, אבל בכ"ז. חזרזיר.

תשובות:

1. רשימות חכמות נועדו שיהיה לך אירגון אוטומטי של רשימות ברשימות הרגילות אתה פשוט גורר את השירים לשם ידנית וככה נשארים או נמחקים לפי הבחירה שלך בחכמות אתה מגדיר אלגוריתמים שקובעים דברים כמו למשל סגנון מוזיקה "ישראלי" כך שבכל פעם שתצרף להקה ישראלית היא תופיע אוטומטית ברשימה החכמה הזאת או לפי מילה שמופיעה בשיר "אהבה" כל פעם שיהיה לך שיר חדש שנקרא משהו עם אהבה השיר יצורף לרשימה החדשה לא מסובך ליצור רשימות חכמות שחק ותהנה 2. איטריפ , יש באתרים בחו"ל לקנות כמו דיבורית של טלפון לרכב שאפשר לסדר לאיפוד מקום קבוע חפש בקישורים של הפורום 3. דור רביעי מקבל עד 12 שעות סוללה לאומת ה7 של ה3 הכפתורים של ה3 מוחלפים בחוגה הלחיצה ב4 אתה עושה הכל בעזרת חוגה בלי כפתורים בכלל ועוד כמה דברים 4. סיפורי אכזבות יש בכל מוצר עד עכשיו שמעתי רק שאנשים עם איפודים בני יותר משנתיים עם הסוללה המקורית ועוד סוחב כמו גבר..

תודה

אגב - בקשר לישראלי: אני לא מוריד ולא צורב מוזיקה ישראלית - שאריות מהציונות, מהתמיכה באמן הישראלי העשוק וכיוצ"ב. אם יש לי את הדיסק המקורי, מילא. אבל לא מתוכנות שיתוף. הכי מצחיק הקטע שהאייפוד מגיע עם מדבקה עליו - don't steal music, איזו היתממות וצביעות. אם לא היו תוכנות שיתוף, לא היה כמעט שוק לנגני mp3.

יציאה מכלל ההנחה שדיסק מקורי

כשהוא מומר למחשב הוא כולל סיגנון ישראלי בו? או שצריך לשנות? אז זהו שלא תמיד

nadav144

New member
אל תקנה רק "מושבת"

שים לב שכשאתה מחבר לחשמל את ה IPOD ביצועי ה ITRIP משתפרים פלאים... (הצלחתי לשים אותו בחדר שלי, הוא עבר דרך 2 קירות, והגיע למערכת סטראו במרחק של יותר מ 10 מטרים בלי שום בעיה...) החברה של ITRIP הוציאה עכשיו סט כולל של תושבת, משדר ומטען.. הכל בחבילה אחת... לדעתי יש גם של BELKIN אבל אני לא בטוח.. ראיתי ביקורת עליו עכשיו ב ipodlounge.com, חפש שם.... ובמקרה הכי נורא פשוט תכין ל IPOD חבל תלייה ברכב... אתה יודע, במקום דיסק שמסתובב מתחת למראה..
משהו כזה

אבל כבר יש לי אייטריפ, ואני לא רוצה

להוציא עוד 99$ על התושבת הזו (ראיתי אותה באיזה אתר. זה מה שהיא עולה, לא?). נראה לי שאני אקנה איזה סקין, יש עכשיו כזה שמתלבש עליו קליפס כזה, ואני אחבר את זה למראה, ליד האנטנה. מקווה שזה יספיק.

nadav144

New member
זהירות בסיבובים ../images/Emo8.gif

ואתה יכול בדרך לקנות מטען לרכב... לא יקר לפי מה שראיתי, אפילו בישראל... :)

למעלה