שלום כולם

שלום כולם

היי, אני מסתכל כבר די הרבה זמן פה, והחלטתי להצטרף :) אז אני עומר, מקיסריה.. וזהו :) פלי שולט בעולם !!!!!

מוצארט

New member
יאה...

אני מתיימר להיות אחד כזה...

אוקיי....אז השאלה שלי לבסיסטים..

כמה זמן אחרי שהתחלתם לנגן, הצלחתם כבר לנגן כמה שירים ??(אני מתכוון מהקשים יותר..) פשוט אני נושק לשנה..ואני יודע רק שירים ספורים..

מוצארט

New member
פלי הוא בסיסט מחונן

וזה קודם כל. זה לוקח זמן עד שמצליחים לנגן שיר מההתחלה ועד הסוף בדיוק. תתחיל עם השירים הקלים (והם מעטים) כדוגמת - קליפורניקיישן, PEA בהצלחה!

אני מנגן כבר יותר מזה..

around the world can't stop מה שאני מתכוון, זה לממש ממש כבדים ורציניים.. get up and jump למשל.. אני מנגן שנה בערך..כמה זמן יש לי עד שאני מגיע לרמות כאלה ?..

מוצארט

New member
דברים כאלה לא נמדדים בזמן

כמו שנה או שלוש, אלא בזמן עבודה ככל שתעבוד יותר (ויותר קשה) ככה תגיע יותר מהר לרמות הגבוהות.

Bassיסט

New member
אחי זה עניין של תירגול נטו...

אני מנגן כבר שלוש שנים בס והתחלתי דוקא עם אראונד דה וורלד (לא השיר הכי סימפטי להתחיל איתו אבל זה מאתגר) ואז היה לי הרבה יותר קל עם קליפורניקיישן ואדרסייד וכל השירים הקלים זה הכל עניין של תירגול כמה שתיתאמן תעלה את הרמה שלך... אתה מוזמן לשמוע את הלהקה שלנו באתר STAGE יש לנו בשיר שהוצאנו קטע אינסרומנטאלי שנורא דומה לקטעים של הרד הוט אז תשמע ותיראה אני לא מקצוען יש לי עוד מלא ללמוד אבל אני יודע שזה רק בתירגול תירגול ועוד תירגול זה כל הקסם בכל אופן האתר שלי לשיר זה: http://stage.co.il/Stories/402593 תהנה ושיהיה בהצלחה אחי!!! רון.

למעלה