שלום כולם

מיליתו

New member
שלום כולם

אני יודעת שאני פחות פעילה בפורום, אבל פשוט אין לי כוח. הטיפול די מתיש אותי. האמת היא שאני מתפקדשת דווקא בסדר אם אני נחה / ישנה 12 שעות ביממה, אבל הבעיה היא שזה לא משאיר הרבה זמן לעשות הרבה דברים, אז אני קוראת אתכם, אבל לא מספיקה לענות. אני מקווה שתוך זמן קצר אסתגל לטיפול ואצליח לתפקד קצת יותר טוב. בינתיים

שלום לך

מה איתך, שמחתי לשמוע שיש עוד מישהו כמוני שישן 12 שעות ביממה בזמן הטיפולים, ואלא כבר חשבתי שאני הסטלן היחיד (פשוט לא דיברו פה על זה אף פעם) בכל מקרה תהיי בריאה

t w i x i t

New member
חח גם אני ישנה 12 שעות בזמן

הטיפולים... אחריהם, לפניהם ואפילו ממש כשאני מחוברת אליהם ! :)

היי מיליתו :)

עניין השינה נשמע מאד מוכר. בתקופת הטיפולים הייתי ישנה 12 שעות בלילה ונחה עוד קצת במשך היום. הטיפולים בהחלט יכולים לגמור את כל הכוחות. תני לעצמך את הזמן הזה לנוח, חוצמזה אם יש תירוץ להשאר במיטה.. התקופה הזו חולפת בסיום הטיפולים והאנרגיות יחזרו אליך ואת לעצמך. תעשי מה שאת מרגישה שאת מסוגלת.
יום טוב

מיליתו

New member
הייתי היום בביטוח לאומי

התקשרו והזמינו אותי מהיום להיום - לשם בדיקת רופא פנימי בשביל לבדוק המשך זכאות... העיניין הוא שהזמינו אותי לבוא שוב בעוד כמה ימים לרופא המטולוג... אני לא מבינה למה מטרטרים אותי פעמיים. היום הרופא הפנימי היה מאוד נחמד, אבל בכלל לא היה לו מושג מה זה התרופות שאני מקבלת, הוא גם מישש לי את הבטן ובדק לי את הנשימה (אין לי מושג מה הוא חיפש שם). הרופא ראה שהספירות שלי קצת נמוכות ושאל אם אני מקבלת משהו שגורם לדיכוי מח עצם!!! לא יאמן שאילו הרופאים שאמורים לחוות דיעה על מצבי...

למעלה