שלום כולם!!!

Doud13

New member
שלום כולם!!!

אני חדש פה אני אוהב אבל אוהב את הסידרה The O.C (זאת הסיבה שנרשמתי לתפוז חחחחחח)סידרה חבל"ז כמו שאומרים חחחחח ...או סי שונה משאר הסידרות כי בכל פרק נגמר בשימחה כזה... ולא כמו היפים והאמיצים שבכל פרק יש איזה התוודות או איזה תגלית נגמר הסידרה כאילו במתח כזה חחחחחח ... טוב אז אני מקווה שאני אקבל פה פתרונות לשאלות שלי לגבי הסידרה ושאהנה פה :) ביי!!!

איימיס

New member
ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

O.C באמת סדרה מעולה והיא כן שונה משאר הסדרות, אבל דווקא לא כל פרק מסתיים בשימחה... לפעמים כן ולפעמים לא. בכל מקרה, השתלבות נעימה בפורום!

you're a cohen now

welcome to a world of insecurity and bla bla bla ....
איך לי כוח להמשיך לכתוב
ברוך הבא! היפים והאמיצים זה כבר נוסטלגיה (איך שלא כותבים..)

aviGODFATHER

New member
יפה../images/Emo70.gif אנשים מאמצים את זה ../images/Emo70.gif

ותראי איך המשפט מסתיים בתחתית השרשור

beutifulll

New member
מה זו התמונה ההזויה הזו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זו רק אני או שראים וקירסטין ממש נראים כמו זוג

חחחח זאת לא רק את

התמונה הזאת לקוחה מתוך פרומו שנעשה לסדרה בין העונה הראשונה לשניה. בפרומו הראו את כל השחקנים בסדרה,שהם רצים על חוף הים עם בגדי ערב (טוקסידו ושמלות ערב) ואחר כך נכנסים עם הבגים לים...משהו אומנותי כזה... כעקרון הם לא משחקים את הדמויות שהם מגלמים בתוכנית בפרומו הזה, ככה שזה באמת די הזוי לראות את ראין/בן מחבק את קירסטין/קלי בצורה כזאת, אבל צריך לזכור שבמציאות היא לא באמת האמא המאמצת שלו, והם גם דיי קרובים בגיל (הוא בן 27 והיא נדמה לי בת 38).
אבל בהחלט מוזר לראות את זה.

f10

New member
27 ו 38 זה קרובים בגיל../images/Emo35.gif

אני יודע שאת בת 22 אבל כבר התייאשת?
אל תתפשרי על מישהו מעל גיל 30. אלא אם כן הוא באמת מיוחד. אגב, אני עדיין לא בן 30

הכוונה היתה

קרובים יחסית בגיל... או יותר נכון- שניהם בוגרים. הוא לא באמת בן 16.... ומי אמר שהתפשרתי על מישהו מעל גיל 30, חבר שלי בן 24!!! ולגביך פרדי
ממה שהבנתי מהרמיזה ה"עדינה"
שלך ("אני עדיין לא בן 30") נראה לי שאני אעבור על איזה חוק אם אנחנו אי פעם "נעשה" משהו...
? לא ?

f10

New member
לא

מותר מגיל 14. אני בן 16. ואני מסכים לחלוטין.

למעלה