שלום כולם!

שלום כולם!

יש לכם פורום ממש נחמד...
יש לי הרגשה שזה המקום המושלם לשאול את שאלתי... אני לא יודעת עד כמה זה נכון אבל שמעתי משו על הופעה פרטית של דניאל סלומון שתהייה בזמן הקרוב בצפון? מישהו יודע על מה מדובר? מתי? איפה? פרטים? ואם לא בצפון מישהו יודע איפה עוד יש הופעות שלו בזמן הקרוב? אם מישו יוכל לעזור לי אני ממש ממש אשמח! תודה רבה

ודרך אגב

אני רואה שמגבניקים שולטים גם בפורום הזה!
תמיד טענתי שבסוף נשתלט על העולם (או לפחות על כרמיאל
)

ברררר

New member
לא הייתי אומרת גאה ../images/Emo3.gif

סתם סתם, משגב זה מקם בסדר, חוץ מהבועה שאנחנו חיים בה.

M A R K I

New member
בועה מגעילה

אבל אין מה לעשות משגב מקום איכותי וכן, אני משגבניקית גאה :)

ברררר

New member
איכותי מבחוץץץ אולי....

סתם סנובים צבועים ורכלנים כל הבועה הזאת. אבל מה פתחנו דיון על מהות הגוש הדפוק שלנו?

M A R K I

New member
בוא נגיד ככה

אם הייתי יכולה לא ללמוד במשגב, הייתי עושה את זה חרא של ביצפר אנשים מגעילים אבל בתוך הישוב זה כבר משהו אחר. . איכות שלא תמצאי בשום מקום אחר!

ברררר

New member
אשכרה, שמעת שאנחנו חזרנו לתקופת

מלחמת עולם שנייה ואנחנו צריכים להתבלט לפי בית הספר שלנו (חולצה אחידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)? לא יודעת מה עם מ.א.
אבל ב-.י. (נו איפה שאני גרה ושקט נא לא להסגיר חיחי), כולם (כמעט) צבועים ורעים! פיכס. שמעת הרגע בחדשות שיש שרפה ליד יער שגב? אמא!

M A R K I

New member
לה לה לה

שמעתי על השריפה, רשום באינטרנט אולי הביצפר ישרף. . . |אמן| אצלנו לא צבועים. . ואת הח'ברה מי' אני לא אוהבת, אבל את האלה מהשכבה שלי. . לא יודעת מה עם השאר. . .

M A R K I

New member
כחולונים

משגבניקים מצויים ועוד גזעים נוראים של ילדים שלא ברור איך הם יצאו ככה אבל שוב, ככה זה אצלי בשכבה מיו' לא יודעת מה עם השאר

M A R K I

New member
איתם אין לי בעיה

שיהיו הומואים שיהיו לסביות אין לי בעיה אבל כחולונים? ושאר הגזעים? בעעעעע

Gefi Giraf

New member
כן... מה הבעיה עם כחולונים???

אני כבר לא, אבל במשך 9 שנים הייתי כחולון גאה ביותר. בהחלטה קשה ביותר החלטתי לא לצאת לחוות הכשרה אבל הייתי כחולון שנים רבות ורבים מחברי הטובים ביותר הם כחולונים עד היום. אשמח אם תסבירי לי מה הבעיה עם כחולונים!

M A R K I

New member
אין לי בעיה עם כחולונים

הייתי כחולונית שנתיים אבל. . . הכחולונים של יו', אלה שאני ובר דיברנו עליהם אני לא יכולה לסבול אותם

למעלה