שלום כולם^^

AyameSan

New member
שלום כולם^^

אני איריס, בת 16 וחצי המרצליה. והתחלתי לראות בליץ' בגלל מייטעל^^ חח (mrs green) ו...זה שולט^^ אמ...וזהו. נעים להכיר!

MrsGreen

New member
אירסקה *______*

יאי את פה =] ברוכה הבאה ^^ תהני וכאלה (סורי אני לא במצב רוח לברכות ;;)

keep smiling

New member
ברוכהבאה..[:../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אני קיפי. נעים מאוד. [:

Ayelet chan

New member
גם לאחותי קוראים איריס! D:

יש לך שם יפה ^-^ ברוכה הבאה, השתלבות נעימה, מקווה להכיר אותך וזה. ^-^

AyameSan

New member
יש לה שם יפה:)

ותודה! ד''א, בחתימה שלך, הקטע עם הדובי, זה היה בסאקורה, נכון?^^

shui chan

New member
ברוכה הבאה =]

ואני רק אכין אותך ואגיד קיפי מגעילה >; אל תתקרבי אליה. קיפי=פיפי. ומרפי שמן. קיצר - ברוכה הבאה ^______^

keep smiling

New member
תודה רבה רעות,../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שהוכחת לנו כמה טיפשה וילדותית את. אכן, אז- איריס יקירתי, אני מצטערת, מישהי שכחה את המוח שלה ליד המיטה, וזאת לא אני ובטח שלא את. ^_^

shui chan

New member
אהם.

לפחות לי יש מוח. לכי לכי לחנות לקנות אחד >; ואת תפחידי את איריס והיא לא תבוא לפה יותר. יופי. את יותר גרועה ממרפי. והוא גרוע. תאמיני לי.

keep smiling

New member
אופסי. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

צר לי להודיע לך, אבל מסתבר שיש לי מוח. O: אני באמת מצטערת שאיכזבתי אותך ככה. את תפחידי אותה אם כבר. בהמה פרמטיבית.

shui chan

New member
*מאוכזבת*

זאת התשובה הכי טובה שיכלת לתת? :\ אני באמת מאוכזבת~ ואיזה מוח יש לך? בטח קנית אותו בחנות של "הכל בדולר"~ בכל מקרה. את לא אמורה להיות תמימה וחסודה? ממתי את משתמשת במילים כאלה? מעניין.. אם אני פרימיטיבית אז את.. האדם הקדמון? X:

AyameSan

New member
O.O

וואו^^ או קיי, אממ, לפי מה שאני רואה אתם נורא חמודים, ולא מפחידים^0^ (אלא אם כן יש פה פדופילים למרות שאני לא חושבת כך;)ממ)

keep smiling

New member
למענך אנחנו יכולים להיות..../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

פדופילים..[;

למעלה