שלום כולם

שרונה320

New member
שלום כולם

רציתי לדעת מה ההבדל (בהרגשה) בין ורטיגו לבין מחלת המנייר. האם הן מחלות שעוברות אחרי כמה חודשים? איזו בדיקה עוברים בשביל להבחין במחלה? תודה.

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום שרונה320

שלום שרונה320 מחלת מנייר היא טיניטוס וורטיגו ביחד. כלומר יש צלצולים באזניים ירידה בשמיעה ,סחרחורת ,וורטיגו,בחילות. ורטיגו -סחרחורת ,בחילות אובדן שיווי משקל. כדי לאהחן ממה החולה סובל יש לעבור בדיקות כמו:BERA,ENG בדיקת שמיעה, בדיקות דם. ישלפנות לרופא המומחה לטיניטוס וסחרחורת או לנוירולוג. המחלותלא חולפות ללא טיפול רפואי.באם לא מטפלים הן חוזרות ואף מחמירות. ממה את סובלת? האם יש לך וורטיגו,או מחלת מנייר? לשרותך בכל עת. רפואה שלמה, זהבה שחם

שרונה320

New member
שלום זהבה

לא יודעת עדיין מה יש לי. אני לא ממש ממש מסוחררת, אבל סחרחורת קלה ובחילות מציקות יש. שאלה: אם כתבת שלורטיגו ומנייר אין טיפול רפואי, אז איך אפשר לטפל בהם בעצם?

zs1957

New member
לוורטיגו ולמנייר יש טיפול רפואי

שלום שרונה320 אם יש לך סחרחורת קלה ובחילות יש לערוך בדיקות כדי לדעת מה המקור לבחילות ולסחרחורת? בתום הבדיקות יתקבל איבחון ובהתאם לו ינתן הטיפול הרפואי. הטיפול בוורטיגן ןמחלת מנייר הוא ע"י תרופות ודיאטה דלת מלח ללא קפה וללא אלכוהול. רפואה שלמה, זהבה שחם

שרונה320

New member
אין לי ורטיגו

יש לי סחרחורת רגילה, הרגשה של אי יציבות, ובחילות. רופאים לא מצאו כלום, ונורא קשה לי כך.

zs1957

New member
מה זה סחרחורת רגילה?

היי שרונה320 לסחרחורת יש סיבות. מה שאת מתארת סחרחורת,אי יציבות ובחילות יש סיבה. ולכן, טוב תעשח אם תלכי לרופא מומחה שיעשה לך את כל הבדיקות הדרושות, יערוך ביריו רפואי מה מקור הסחרחורת ובהתאם לתוצאות הבדיקות ינתן הטיפול הרפואי הדרוש. כך תרגישי רגועה יותר. סחחורת יכולה להיות מאנמיה,מוורטיגו ,ממחלת מניר, מחסור בויטמין B12 רפואה שלמה, זהבה שחם

שרונה320

New member
לזהבה

סחרחורת רגילה- זו לא סחרחורת ורטיגו. וכל מה שכתבת בדקתי, הכל תקין, לכן אין שום בירור רפואי. למי עוד אפשר לפנות? אני משתגעת!

zs1957

New member
אם את מעונינת לקבל טיפול רפואי?

אם כן עלייך לפנות לעזרה כדי לקבל אותו.קודם כל עלייך לשמוח שזה לא סחרחורת של וורטיגו.אם הכל תקין כיצד את מסבירה שיש לך סחרחורת? הסחרחורת מעידה שמשהו אצלך לא תקין. האם את רוצה לטפל בסחרחורת או שאת מעדיפה להמשיך לסבול? תחשבי על איכות החיים שלך האם כך באמת את רוצה לחיות?הרי את אומרת : אני משתגעת.אז אם את רוצה לשוב ולחיות איכות חיים טובה ,ללא סבל נפשי גשי לטיפול רפואי והאמיני לי שחייך ישתנו. תרגישי יותר טוב, תהיי שמחה ומאושרת,פחות עצובה ומודאגת.גם שנתך תהיה רגועה בלילה. זהבה שחם

שרונה320

New member
אבל

הבעיה היא שאני לא יודעת כבר למי לפנות, לכן אני משתגעת. פניתי לכ"כ הרבה, ואף אחד לא באמת עזר לי.

zs1957

New member
מה היה האבחון הרפואי?

שלום שרונה320 את מציינת שבקרת אצל הרבה רופאים האם היתה אבחנה רפואית לגבי הסחרחורת? מה אמר לך הרופא לאחר קבלת תוצאות הבדיקות? האם הוא אבחן ממה את סובלת? אצלי כל הבדיקות היו תקינות.אבל היה איבחון שזה וורטיגו. רק בתום האיבחון ניתן לקבל טיפול רפואי הולם. לצערי הרב רופאים טובים מיומנים ומקצועים לאת צמיד יודעים לטפל בסחרחורת ואומרים לחולה תנוח זה יעבור, או נותנים לא כדורי הרגעה כדי להפחית את החרדות מהן הוא סובל. לכן חשוב ללכת למומחה בסחרחורת. ויש רופאים טובים המתמחים בסחרחורת בבתי החולים. מדובר ברופאי א.א.ג. שההתמחות שלהם היא בטיניטוס וסחרחורת. או נוירולוגים שמתמחים בזה. רפואה שלמה. זהבה שחם

שרונה320

New member
האיבחון

הנוירולוג אמר לי שהוא לא רואה אצלי בעיה נוירולוגית, ולכן יש לחכות, אלה הן סימפטומים של וירוס באוזן, וכדאי לחכות עוד כמה שבועות ושזה יחלוף כמו שבא. איך אני אמורה לסמוך עליו? הוא ממש בטוח בעצמו, וקשה לי לחפש רופאים, אין לי כבר זמן לעצמי.

zs1957

New member
את מכירה את גופך הכי טוב

היי שרונה320 נא ללכת לחוות דעת נוספת אצל א.א.ג. המתמחה בסחרחורת. במידה ותרצי אתן לך במסר אישי שמות. אל תתיאשי ותמשיכי לטפל.כאשר הרופאים לא יודעים הם אומרים וירוס , מנוחה ,וזה יעבור אבל במציאות זה לא כך וההתקף הבא יהיה יותר חמור. לכן, יש לטפל ולא להזניח. לרשותך בכל עת, זהבה שחם

למעלה