שלום שלום כוולםםם לי קוראים יעל ואני מסניף נילי(למי שמכיר...!) למרות שאני בכיתה ח' אני מדריכה בגלל שחסרים לנו מדריכים עקב המקום הקטן שבו אנו גרים שמחתי לראות שיש פורום של התנועה עוד שבועיים יש מירוץ לפיד וכפי הנראה אנחנו נצא המדריכות מ-ח' בתור חניכות
היינו אתכם באוטובוס ביום השני [ראשון מערב] של טיול סוכות... שמחה שיש נציגות מנילי בפורום... =]]. אבל מה זאת אומרת תצאו כחניכות לטיול? תצאו עם קב' אבל כחניכות??? וד"א... אתם יוצאים לקורס מדריכים
יאא נחמד ראשון מערב אני זוכרת...!! דיברנו איתכם קצת.... וכןן אנחנו יוצאים לקורס מדריכים!!!! ולגבי זה שנצא כחניכות- אנחנו מדריכות בעיקרון קבוצה אבל יכול להיות שבטיול סוכות נצטרף לקבוצה מסניף אחר חניכים של ח בגלל שלשכבת ח יש מסלול שונה משאר השכבווותתת?? ד"א איך לך? יש לי זיכרון מצוויייןןןן אני בטוח זוכרת...
ייאאייי איזה נחמייד שאתם יוצאים לקורס מדריכים.... =]] זו ה-חוויה! לי קוראים לילך.... אבל אני לא בטוחה שאמרתי לכן איך קוראים לי....יש לי זיכרון קצר...
אבל כן דיברנו קצת.... ולא נסענו לים, אלה לכינרת... =]]] חחחחחחח אז מה יהיה עם הקב' שלכם??? בטיול..... ואם תצטרפו ל-ח' אז כניראה אני אראה אתכם..... [אני מדריכה ח'....] =]] =]] ואם לא בטיול, אז בטקס....
אממ... לגבי הטיול לא נרשמו עדיין כל כך חניכים אבל עוד לא סגרנו הרשמהה אני מקווה שיצאו מלא חניכים...! יהיה נחמד לראות אותכם בטקס.. ראיתי שיש לכם פה נציגות,תמסרו ד"ש לכולם מהמדריכות של סניף נילי... יש לכם הרבה חניכים שיוצאים?
שאלה לי - נילי ונעלה הם לא ישובים קרובים? ואם כן, למה לא מאחדים את הסניפים? אגב, יש בסוף אן אין בסוף סניף בחולדה? חברים משם אומרים שהם לובשים חאקי ועונבים עניבות אבל כאן טוענים שזה לא בטוח. מה נסגר?
פעםם נילי ונעלה היו ביחד ואנחנו לומדים גם באותו בצפר אבל יש את הבעייההה של להחליט איפה יהיה הסניף..! ספיייירררר מנשממעעע?? מאיפה נכנסתת למחשב???????? אני צריכה מפתח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מסתדרת מצוויןןן אני מדריכה של שכבת ד וישלי חניכים ממש חמודים!!!! הרכזת שלנו עוזרת לנו מאוד והסניף מתפקד די בדסר לפחות בשכבות ג-ה..! איך הולך אצלכםם? אז אמרתם שלא הולך משהו....