שלום כולן. הבן הצעיר תפס לי את עמדת המחשב

מינהר

New member
שלום כולן. הבן הצעיר תפס לי את עמדת המחשב

אתמול. אז לא יכולתי להיכנס לפורום. אני מקווה שכולכן בטוב, ועושות דברים מענינים. ספרו בבקשה על כך.
נוגה, תודה על ההתיחסות אמש.
הבוקר הייתי בהרקדה בגבעתיים, וראיתי מה כוחם של יחסי ציבור. המרקיד היו לו המון אורחים, שבאו לכבודו, היה מלא. הוא טוב בשמירת קשר עם אנשים, הוא סיפר שהפייסבוק שלו מפוצץ.

מינהר

New member
עץ תות- גיליתי לא רחוק מן הבית. כנראה

היה פה בוסתן מימי אבותינו. הפירות אדומים- שחורים וטעימים. אבל מאוד מלכלכים את הידים. מישהי יודעת אם על עצי התות האלה גידלו תולעי משי?

נוגהה1

New member
בילדותי ליד ביתי ממש חובק את הבית, היה עץ תותים

וזו ילדותי- אם הית רוצה למצוא אותי אז שמה בצמרת העץ, הית מוצאת אותי
תמיד פנים ורגלים שחורים
זה מאד בריא, כן יש גם תולעי משי אבל אפשר לראות אותם הן גדולות והרי את רוחצת את התות לפני אכילתן,

אדזה 900

New member
עץ התות

לי זכור עץ התות עוד מחו'ל כילדה,היינו אוספים את התות שנשר לאדמה רוחצים ולפעמים גם לא - ונהנים.גם בארץ היו לנו 2 עצי תות-לבן ושחור אבל עם הזמן עקרו אותם ובנו בניינים,היום נראה לי קשה לפגוש בהם,רק אולי בחצרות הישנים.יש לי קרוב משפחה שמשוגע על תולעי משי והוא מגדל אותם על גג ביתו,כנראה שאין צורך בעץ.

אדזה 900

New member
יום העצמאות

רבים תוהים וגם מעלים חיוך על הכיסוי ראש של המנחה בארוע יום העצמאות,אבל בזכות זה גם מתייחסים אליה,ככה מושכים תשומת לב,אני נהניתי מהקול הרדיופוני שלה,כל מילה היתה ברורה ואי אפשר לא להתייחס כי היתה מאד מרשימה .ועל זה נאמר רצונו של אדם כבודו.

נוגהה1

New member
היא היתה נהדרת,,הקריאה ברור ויפה,,,,הטרבוש

זה לא הטעם שלי,,וגם לא עסק שלי, כל אחד וטעמו,

מינהר

New member
נוגה ואדזה, אני שמחה שעץ התות הזכיר

לכן ילדות. אני מקווה שמאושרת.

נוגהה1

New member
מינה ילדים תמיד מאושרים תני להם דלי וחול

והם שמחים,,אני לא מתכונת חלילה על ילדות עם הורים מסוממים או שיכורים

אבל כשגדלים ונזכרים בילדות רק אז בתור בוגרים יכולים לנתח את המצב אם היהטוב או לא,

למעלה