שלום כולן-יש לי שאלה/טובה.

שלום כולן-יש לי שאלה/טובה.

אני רוצה מעין רשימה של הסרטים שבראד השתתף בהם והוא השתתף בסצינות מיטה שם. ועוד משהו-מאיפה אפשר להוריד קטעי וידאו כלשהם של בראד? תודה רבה לעוזרים!

טוב בקשר לסצינות מיטה אין לי מושג

אבל בקשר לקטעי ווידאו נראה לי שאת יכולה להוריד מכאן... Brad pitt center

ה אורחת

New member
אני לא מאמינה שאני עונה לך כי..

זה ממש שיטחי! אל תיקחי את זה אישית, אבל מה לעשות, לא שאני מכחישה שאינ אוהבת את הסצנות האלה, אבל בשבילי הוא טופ אקטור לפני הכל! בכל מקרה ממה שאני יודעת אז הנה רשימת הסרטים: "תלמה ולואיז" O_O "קליפורניה" (זה לא בדיוק מיטה זה יותר... מכונית.....)........ "רוחות של תשוקה" O_O O_O O_O ................... "לפגוש את ג'ו בלאק"
"מועדון קרב" (פה זה לא ממש רואים... יותר נכון שומעים, והתקרה מתפוררת..... O_O)...... "טרויה" הווו..... אולי יש עוד שאני לא ראיתי אז אני לא יודעת... דרך אגב, אם זה מעניין אותך ונדמה לי שכן........ באושנס 12 הקרוב יש מצב לסצנה, ובמר וגברת סמית שייצא עוד בערך חצי שנה, מתוכננת להיות ס-צ-נ-ה, אז ראי הוזהרת מראש... כנ"ל (האזהרה) לגביי רוחות של תשוקה, תלמה ולואיז וג'ו בלאק! אבל די דיברוים כאלה, בראד הוא שחקן מן השורה הראשונה ודברים כאלה הם רק פרסים קטנים לצופים.. יותר נכון... גדולים... אהההההההההההההה שמישהו יסתום לי תפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגובות

בובנת-תודה בכל מקרה,וכן נכנסתי לאתר הזה אבל שום סרטון לא יורד כנראה שהשרת שלהם נפל...:'( האורחת-כמו את נסחפת עם דיבור על סצינות המיטה כך גם אני כולנו בנות אדם וזה לא שאני לא מחזיקה ממנו טופ אקטור אני מאוד מחזיקה ממנו הרבה יותר מסמל סקס....פשוט רציתי לעשות סיכום כזה קטן של סצינת המיטה

ה אורחת

New member
חחחח אני לא מגזימה רק רציתי להבהיר:

שבשבילי הוא הרבה יותר מסמל סקס ועם הרשימה הזו שנתתי לך אני עלולה לעשות רושם של מישהי שאכפת לה רק מזהה, כמו שאמרתי אני לא מתנגדת לסצנות האלה בכלל!
אבל הייתי יכולה לחיות בלעדיהן, למען האמת לחיות יותר טוב אפילו, פחות מחורפנת ומסובבת בראש חחחחחחחח....

למעלה