שלום כולן

1ט ל י

New member
שלום כולן../images/Emo140.gif

אני רוצה להבין, אם המחזור שלי היה חלש מהרגיל, יש לי כאבי פרקים יותר מהרגיל, אבל בלי דלקת פרקים, יש לי נשירה מוגברת, ואני תמיד עייפה, אז זה לא מדד... והרגשה כללית לא מי יודע מה, זה יכול להעיד על התפרצות? טפו טפו טפו, עדיין לא הייתה לי התפרצות, הלופוס 6 שנים עומד בפתח דלת, אבל לא התפרץ פנימה במלוא הכוח. כלומר, אני לא ברימסיה, אבל גם לא בהתפרצות של המחלה.... חלק ממני סקרן לדעת איך זה (החלק הלא ממש שפוי), אבל ממש לא מתאים לי עכשיו שתהיה לי התפרצות. עשיתי בדיקות דם שבוע שעבר, אני אחכה לתשובות לפני שאכניס את עצמי לסרטים.... סתם רציתי לחלוק איתכן ולהתייעץ.

היי טלולה../images/Emo140.gif

מקווה שהבדיקות יהיו טובות ושאין לך שום התפרצות! עדיף עומד בדלת מנכנס זה בטוח........ איזה פייה מתוקה--- תודה מה שלומך באופן כללי? איך המצב-רוח? ומה שלום הורייך?

ל3

New member
טל טל מתוקה

אני מקווה ממי שזו לא התפרצות אלה רק סימני שווא שמזכירים שהאויב שם אבל לא מורשה להיכנס. חכי לתוצאות של הבדיקות שאני מקווה שיצאו בסדר. ובכלל רציתי להגיד לך תודה את יודעת על מה............ את מקסימה ואני אוהבת אותך ורוצה שתרגשי רק טוב אלפי
ממי שירי

1ט ל י

New member
אה, כן, ויש ליי גם פצעים בלשון, וכיבים בחיך

פיה,
שלומי סביר, מצב הרוח יום ככה ויום ככה, ההורים... לא יודעת, המצב לא מזהיר, היתה לאבא ועדה רפואית, והיה אצלנו גם רופא מביטוח לאומי לראות את אבא בבית.... עכשיו רק מחכים לתשובה.... שירוש,

gaia20

New member
שאלה אבל......אולי קצת קטנוני

איך את יודעת אם כאבי הפרקים נובעים מדלקת או ממשהו אחר? האם זה כאב מיוחד ושונה כאשר יש דלקת? תרגישי טוב ופויה זאב רע! רע! רע! לא בא לכאן יותר!!

1ט ל י

New member
אני יודעת, כי...

אני יכולה לקפל/לישר את הפרקים כרגיל, הם לא אדומים ולא נפוחים, פשוט כואב להשתמש בהם, במיוחד בכפות הידיים... זה לא קטנוני, זו שאלה הגיונית... פשוט כבר קרה שהייתה לי דלקת פרקים בכפות הידיים, ולא יכולתי לעשות אגרוף... הייתי אצל הראומטולוגית שבוע שעבר, והיא בדקה את הפרקים באופן יסודי, אם הייתה דלקת היא הייתה אומרת- אני יודעת שכביכול זו אמורה להיות הסיבה הראשונה והעיקרית, אבל אני לומדת לסמוך על עצמי באיך שאני מרגישה בראש ובראשונה, ורק אחר כך לסמוך על רופאים, וזה טוב, כי כבר קרו מקרים (לא עם הראומטולוגית הנוכחית טפו טפו טפו) שהרגשתי משהו, הרופא לא האמין/בדק/הסכים איתי... ולא קיבלתי את זה, וצדקתי. מי מכיר את הגוף שלי יותר טוב ממני? חחח...

gaia20

New member
מעניין

תמיד הנחתי שאם כואב אז זו דלקת. נו טוב, למדתי משהו חדש. מה שלומך חוץ מזה? מה שלום אבא שלך? נשיקות.

למעלה