שלום, כל כך שמחה לראות שיש פורום חדש

שלום, כל כך שמחה לראות שיש פורום חדש

ונושא חשוב כל כך. אני מנהלת פורום שכן... או אולי לא כל כך שכן... משום שהוא פורום תלת ספרתי בנושא הרבה יותר גשמי, ובהיותו "מקצועי" נידונים שם גם קשיים ובעיות... בכלוי'פן שמחה להתרענן קצת עם "רוח" חיובית, אז שיהיה בהמון הצלחה!!!! למדתי שה"רוחניות" מגיעה אלי בגלים. היא לא נמצאת כל הזמן. יש לי נטייה לשכוח אותה וממנה ולמצוא את עצמי גם במקומות דחוסים ומעיקים עבורי, אך כמו הרבה אנשים פועלת באוטומט ולא רואה את הכיווץ שבצורת החיים הזו. צריכה להגיע לאיזה שהוא שפל או חנק בשביל לפעור את הפה ולנשום ולהבין שאין זה חייב להתנהל כך... any way, עכשיו, לשמחתי, אני בתקופה של "על הגל", מיותר לציין שזו תחושה נפלאה - פתוחה, מלאת הפתעות וכמיהה וסקרנות למה שמחכה מאחורי הסיבוב.... החיים מזמינים לי רמזים, קריאות, הזמנות למשהו חדש ופתאום העננה מתפוגגת ואני מצליחה לראות שאותם קטעי חוויות קשורות למארג אחד... בתוך פתיתי חוויות שהיו לי בתקופה האחרונה קבלתי הזמנה לסדנה של "חיבור לילד הפנימי שבך". את ההזמנה וההמלצה שמעתי כמה פעמים, אבל לא הרמתי את הכפפה, הייתי צריכה כנראה להבשיל קצת. העניין הוא שאני מרגישה שהזמן הגיע, מישהו/י יודע/ת על מה מדובר? המלצות? או אולי כדאי ללכת בלי ממש לדעת לאן ולמה...

מגי 336

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

איזה פורום את מנהלת? איני מכירה את הסדנא שהזכרת, אך כל סדנא מוסיפה משהו לשלם שאנו, במיוחד כשמדובר בסדנא רוחנית, הילד הפנימי הוא לדעתי - מי שאנו באמת, לפני ש"התקלקלנו" במחשבות, בדיעות, בלעשות את רצון ההורים והממסד... מכאן שהחיבור לילד הפנימי הוא החיבור לנשמה. שיהיה לך בכיף ובהצלחה

תודה על הברכה והאינפורמציה

התאור שלך נשמע נחמד ומעניין. זה נשמע הגיוני, הלוואי ואצליח להשתחרר מאותם כבלים מגבילים... ברשותך, אני מעדיפה לא לומר את שם הפורום משום שזהו פורום מקצועי, בתחום הטיפול הרגשי, ואיני מעוניינת שם להחשף באופן אישי... מבחינתי הכיף כאן הוא בדיוק הקטע שאפשר להביא את עצמינו עם הטוב והלא טוב שבנו, השאלות, ההתלבטויות, האי ודאות. וזה בשונה משם שהפאסון הוא מקצועי, תומך ועוזר לאחרים.

היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

שמחה לראותך כאן עימנו
כנראה שלא סתם הגעת לכאן במיוחד שאת מתעניינת בסדנה על הילד הפנימי... נראה לי שנחמד לעבור כזו סדנה
מתחברת למה שמגי כתבה לך

תודה, וואלה לא חשבתי על ההיקשר

יפה.... הפורום שלך פורסם בין הפורומים השבוע. לא תמיד אני פותחת את פרסומי תפוז, והנה הפעם זה קרה... מזל!!! במידה ואכן אתנסה (מה שנראה לי בינתיים כאפשרי מאוד), אשמח לשתף אתכם.

אמארונה

New member
../images/Emo207.gifאפשר לנצל"ש ולהצטרף גם?../images/Emo140.gif

איזה כיף לגלות את הפורום הזה. יופי של רעיון לפורום חדש. אני רונה, בת 36 ונראה לי שיהיה לי מאוד מעניין פה
שיהיה המון בהצלחה

למעלה