שלום כל מי שאוהב/ת טלנובלות לפחות..

marcenav

New member
שלום כל מי שאוהב/ת טלנובלות לפחות..

קצת כמוני. ברצוני לספר לכם על חלום שהגשמתי לעצמי לפני יותר מ 4 שנים באוקטובר 2002 בביקור/טיול הראשון שלי בבואנוס איירס לבד פגשתי את השחקנית שאהבתי במיוחד קוראים לה ססיליה מרסקה היא מוכרת מהסדרות פנינה שחורה-ראנטה הטלנובה עם אנדריאה דל בוקה וגבריאל קורדו המוסד - לואיסה עשרים ומפורסמים - מרסדס וברטה ויאגו - מרסדס הטלנובלה של פקונדו ארנה. ועדיין נשארנו כמו ידידות מאז לא יצא לי לראותה שוב אבל היא בן אדם מקסים היא השקיעה יצא לנו לאכול יחד במסעדה של ידיד שלה

Joy107

New member
סיפור מקסים, מאוד נחמד מצידה!

נשארת איתה בקשר מאז? אי מייל, משהו? מדהים, גם אני הגשמתי את החלום שלי (יותר נכון, מרטין הגשים לי אותו) באוקטובר 2002 - היה משהו באויר באותו זמן??

ic11

New member
גם אני הגשמתי את החלום........

של מרדונה.נתתי לו להצתלם איתי,חחחחחחחחח אני וDIOS מאי 1986

MiAdi

New member
סיפור קטן גם ממני.....

בבאר-שבע גרה דודה של Luisa Kuliok מ- Cosecharas tu Siembra ובנסיעה שלי לארגנטינה לקחתי לה מכתב. היא הגיעה במיוחד לבית דודתי ב- B, Aires כדי לקבל אותו - מאוד התרגשתי!!! רק שלי אין תמונה כי אותו זמן המצלמה לא היתה איתי.

גרי רשף

New member
מה זה- לכולם יש חברים מפורסמים?

רק אני לא מכיר אף אחד..
בתור ילד הייתי שנתיים בארגנטינה (שליחות), גרנו בפאלרמו, וכמה פעמים הלכתי לשחק כדורגל באחד הפארקים שם. כעבור שנים ניסיתי להיזכר אם גם מאראדונה שיחק איתי במקרה מכיוון שהוא בן גילי (ורק חבל שהוא גר בקצה השני של העיר). אנדריאה דל בוקה הייתה אז ילדה קטנה, בת 9 בערך, אבל כבר היתה כוכבת ושיחקה בסדרת הטלויזיה Papito corazon. מכירים משהו כזה?

ic11

New member
אנדיאה דל בוקהתהיא שחקנית מגיל 6-7

הטלנובלה הייתה PAPA CORAZON

arg@00

New member
גם לי יש חלום להגשים לדיגו

שיצטלם איתי וגם לליאו מסי

corina5

New member
מכירים אתר ש...

אפשר למצוא בו שירים של טלנובלות?או לפחות שמות מבצעים?...

למעלה