שלום, כל מי שמק. חיים שישרשר לפה אני הראשונה
ה ה דרומי New member 16/4/03 #4 ../images/Emo49.gifוחג שמח מנכד של אחד הראשונים שהקימו את קרית חיים. אז מזל וברכה לפורום של הקריות.
C cutie pooh New member 16/4/03 #7 גם אני ממערבית אני פה כבר *מחשבת* כמעט 5 שנים לפני זה הייתי תושבת קרית ים א' גאה
ה ה דרומי New member 17/4/03 #8 שחכתי להוסיף שאני לא מכיר את שמות הרחובות רק זוכר רחוב א. אז אם היה מזרחית או מערבית לא מכיר שם כלום. רק חול וחול
שחכתי להוסיף שאני לא מכיר את שמות הרחובות רק זוכר רחוב א. אז אם היה מזרחית או מערבית לא מכיר שם כלום. רק חול וחול
S segevnet New member 16/4/03 #6 קרית חיים מזרחית על המפה הי שלום לכולם נחמד כאן ושהיה בהצלחה בברכת חג כשר שמח ורגוע אלון
נ נירית המקורי New member 22/4/03 #9 קריית חיים על המפה אתם יודעים כמה יצאו מפה? עמרם מצנע,הרמטכל בוגי יעלון,יהודה פוליקר ,אמיר פיי גוטמן והרשימה עוד ארוכה.כל אלה מקריית חיים (קטנים יצאו גדולים) אם יש עוד מישהו מפורסם שיצא מקריית חיים שיגיד לי. נ.ב-מה הכוונה פה כשאתם אומרים לשרשר?
קריית חיים על המפה אתם יודעים כמה יצאו מפה? עמרם מצנע,הרמטכל בוגי יעלון,יהודה פוליקר ,אמיר פיי גוטמן והרשימה עוד ארוכה.כל אלה מקריית חיים (קטנים יצאו גדולים) אם יש עוד מישהו מפורסם שיצא מקריית חיים שיגיד לי. נ.ב-מה הכוונה פה כשאתם אומרים לשרשר?