שלום-כמה דברים בקשר לשיער מתולתל

m i c k e y 15

New member
שלום-כמה דברים בקשר לשיער מתולתל

יש לי שיער מתולתל שמגיע קצת אחרי הכתפיים..אחרי שהתספרתי עם הפן הוא נראה ממש טוב אבל אח"כ התלתלים לא הסתדרו וחשבתי אולי בגלל שזה מגיע לי רק עד לכתפיים. השיער שלי..הקטע הוא שלמעלה איפה שהפוני וזה הוא די חלק ורק אז מתחיל להיות מתולתל ופוני לצד לא מתאים כי הוא מתולתל כזה ולא יפה..רק לפעמים הוא חלק... רציתי לדעת על סוגים של קרמים שממש יעצבו לי את התלתלים ויגרמו לשיער להראות מלא ברק וזה. כי השיער שלי הוא גם נורא יבש.. וגם אחרי שאני עושה פן במספרה..אפעם השיער שלי לא נשאר ממש חלק..הוא הופך איכשהו לגלי קצת.. ואני רואה הרבה בנות בביצפר שלי שיש להם שיער ממש מקורזל ועפן יוצא להם ממש חלק. איך זה?? השיער שלי הוא לא ממש מתולתל..אלא עם אני מסדרת בקרם. ועוד שאלה..איפה אני יכולה למצוא מחליק שאפשר להעביר אותו גם על שיער רטוב? לא רטוב..קצת רטוב מין לח.. כמו אחד שמוציא אדים..וכמה הוא עולה..מה הסוגים מה השם שלו? תודה
צירפתי תמונה של השיער עם פן ולא עם פן.. ומקווה שתבינו על מה אני מדברת
[חפרתי XD] וגם זה ממש מעצבן אותי שהוא נראה שחור..כולם חושבים שיש לי שחור והוא חם כהה! חח

הוו בהודעות כאלו אני אוהבת להמליץ

קרם של נטורל פורמולה הבקבוק פלסטיק הירוק יעשה את העבודה..קחי את הבבוק שיתאים לסוג שיערך... יש לפחות 2 כאלו לתלתלים...אחד לתלתלים נפוחים אם אני לא טועה והשני לתלתלים.... ולגבי הפן לא לכל אחת זה מחזיק טוב.....

למעלה