שלום (-: כמה שאלות לגביי רויאל אייס

שלום (-: כמה שאלות לגביי רויאל אייס

1. כמה זמן ניתן לשמור אותו אם נשארה כמות ואיך מומלץ. 2. כיצד ניתן לעבוד איתו שהמרקמים יצאו יפים ומדוייקים, (ניסיתי היום פעם ראשונה על עוגיות חמאה וזה נראה לא משהו, מרוח, ולא אחיד...) 3. ובנושא אחר, האם את הצבע צ'ל צריך לשמור במקרר לאחר פתיחתו? תודה ואני אנסה להעלות תמונות (למרות שאני ממש לא גאה בתוצאה, אבל רק ככה לומדים) יום נעים
 
תשובות חלקיות :

1. אומרים שאפשר לשמור גם בהקפאה, אני אישית לא אהבתי את ענין הביצה המתישנת. כשצריכה כמות קטנה, מכינה מחצי חלבון ו-100 גרם אבקת סוכר, עניין של 2 שקלים סה"כ ועדיף לזרוק לפח ! 2. דיוק: רצוי לעבוד עם חומר דיי סמיך ולא נוזלי מידי, אך גם לא סמיך מידי וקשה לזילוף. הכי נח לדעתי להשתמש בשקיות שמרדפים (ניילונים לנייר A4), לחורר חור קטן במספריים ולזלף. האחיזה של הניילונים הקשיחים האלה הכי נוחה והם לא יקרים מידי (יחסית לשקיות זילוף חד פעמיות למשל). 3. אין צורך לשמור צבעי מאכל במקרר, מספיק לסגור היטב ולאחסן בקופסא. אני מאחסנת את שלי בתבנית ביצים, כך הם נשארים עומדים ולא נוזלים (יש כאלה שכמה שתסגרי טוב ותשטפי, ידלפו. בהצלחה לך.
 
למעלה