שלום- כמה שאלות....

שלום- כמה שאלות....

דבר ראשון למישהו יש מושג כמה צריך לעלות הדיסק החדש (בטאוור רקורדס)? למה לעזאל השיר אם כבר לא נכלל בדיסק החדש? שממה שיצא לי לשמוע הוא נשמע מאד מאכזב. אם כבר נראה לי היה אחד השירים היותר טובים שהיו יכולים להיות בדיסק. מה פירוש המילה "פורטה"? מזה הדיסק כאילו שיש באתר החדש? לא שמעתי עליו בכלל.... מתי הוציאו אותו?? כמה הדיסק מכר עד עכשיו? אני חייב לציין שהסיבה היחידה שאני קונה את הדיסק זה מתוך הערכה שלי אל הלהקה שעשתה את הדיסקים הקודמים, ולא כי שמעתי בו להיטים שהתלהבתי מהם....

הולצ

New member
הממ..

אל תתפסו אותי במילה.. אני קניתי בת"א לא בטאוור רקורדס הממ.. בשישים.. בקשר לאם כבר.. הולחט שלא (אני לא יודעת למה.) וכל הפורום דיבר על זה המון.. אני אהבתי את הדיסק :) פורטה זה ארבע זה מה שענו לי בשרשור הקודם.. אבל אני חושבת שיש משמעות אחרת.. לא בטוחה.. כאילו זה סינגל (נכון?) אין לי מושג.. אני קניתי את הדיסק לפני שעתיים.. ואני מרוצה ביותר
אני לא בטוחה לגבי 90% מהתשובות שלי.. שבוע טוב :)

yotem 17

New member
../images/Emo83.gif

אני קניתי ב- 60 בטאוור רקורדס לא יודעים למה, הוחלט לא להכניס את "אם כבר" ו"כאילו" לאלבום החדש. אם אני לא טועה, פורטה זה חזק, או חזק יותר...משהו כזה [?] נראה לי שאתה מתכוון לסינגל "כאילו". סינגל זה דיסק של שיר אחד (לפעמים גם יותר), שיר חדש שהלהקה משחררת. אין לי מושג כמה הדיסק מכר

greengirl4ever

New member
............

אני קניתי בטאוור רקורדס בטבריה, והוא עלה 70 פורטה באיטלקית זהבאמת משהו כמו חזק יותר או משהו כזה אבל נראה לי שהם התכוונו ל"פור" יעני רביעי... והדיסק סופני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מרוב ששמעתי אותו העברתי אותו לפלאפון כדי שחס וחלילה לא יהרס דיסק חחח

Niran2

New member
תשובה ל2 שאלות

אם כבר וכאילו לא בדיסק החדש בגלל שהלהקה לא רצתה להרגיש כאילו היא דורכת במקום כשהיא מוציאה שירים שכבר הפכו ללהיטים מבחינתה, ולכן תום אמר גם שהיה להם חומרים חדשים והם העדיפו לוותר על שירים מוכרים כבר. וכאילו זה סינגל שיצא לקראת 10 שנות פעילות של הלהקה ב2005

benrubin

New member
תשובות ......

הדיסק החדש עולה בין 59.90 ל-69.90 בטוואר רקורדס קניתי ב-69.90 בלי עצבים- השיר "אם כבר " לא נכנס לדיסק בגלל שהיו שירים חדשים שלפי דעתם היה יותר חשוב להכניס לדיסק, האמת ש"אם כבר" דיי נשאר מאחור, וחרשו עליו בכל צורה אפשרית, אז במקום להשאר עם השיר מאחורה ולהוציא אותו בגירסא שהיא לא הכי שונה מהרגילה אז הלהקה עשתה צעד קדימה והשאירה את "אם כבר" מאחורה.... במטרה לחדש כמה שיותר.... המילה "פורטה"- הכוונה שעד עכשיו ששמעת את היהודים קיבלת בראש, עכשיו תקבל בראש "פורטה". "פורטה"- 4 -דיסק רביעי..... "פורטה"- צליל גבוהה במיוחד "פורטה"- תרופה לתקופה....... הדיסק שיש באתר החדש זה הדיסק החדש.....יצא אתמול יום ראשון תאריך רשמי כמה דיסקים מכר עד עכשיו- מוקדם לדעת.... מילה קטנה ממני- אתה קצת מאוכז מהדיסק, לפי מה שהבנתי.... כשתקנה את הדיסק תנסה לתת לו את ה-80 דקות שמגיע לו תנסה כמה שיותר להכנס לדיסק.... אל תשפוט את הדיסק בשמיעות הראשונות, לפי דעתי רק בשמיעה 5 ומעלה אפשר לבוא ולהריץ ביקורת על הדיסק... תבוא עם ראש פתוח ואל תצפה לשמוע שירים כמו שעשו עד עכשיו..... בן רובין

פיי אוהדי חיפה משתלטים על הפורום...

אין לי הרבה לחדש ממה שאמרו לך. היהודים החליטו לא להכניס את אם כבר וכאילו כי הם שירים שיצאו ממש מזמן ולא ממש מתאימים להווי של הדיסק. כשתקנה את הדיסק ותשמע אותו תבין כמה אם כבר וכאילו לא קשורים.

greengirl4ever

New member
הייתה עכשיו כתבה קצרצרה על היהודים בY ב10

[= איזה מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה